Model Hobby 2006

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Kubik777

#16 Příspěvek od Kubik777 »

No panove ja vyrazim dnes tak se tam treba uvidime i kdyz to asi ani nebudem vedet. Tak nakupovani zdar :-)
jarda17
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od jarda17 »

tak jaké jsou vaše první dojmy z Model hobby, vyplatí se dát jim tam to kilo??
Kubik777

#18 Příspěvek od Kubik777 »

jarda17 píše:tak jaké jsou vaše první dojmy z Model hobby, vyplatí se dát jim tam to kilo??

No zaprve ne kilo ale 150 a zadruhe me dojmy jsou takovy ze extremne velky slevy tam nejsou i kdyz obcas se nejaka naskytne a pokud mas zmapovane stranky vyrobcu tak te tam celkem nic neprekvapi ale to je muj nazor...
MartinH

#19 Příspěvek od MartinH »

Byl jsem tam, strašně moc lidí a doslova hustej vzduch.
Kdo se nekouk na web PVA, tak vstupné je 100,-, parkovné taky 100,-.
Co se týče slev tak si pamatuju: RCM a Pecka mají slevy 5% ze svých ceníkových cen, Čemech Pythony o pár stovek levněji ( P200 s reglem za 1900,-). BEL slevy nemá (set stříďák s reglem a vrtulí za 999,-).
georg
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od georg »

ted sem přijel docela dobrý ale na netu je to co tam akorát se na ty modely člověk koukne prostorově což na PC je na hovno jinak slevy sem tam ani moc neviděl ale po nich sem nešel Georg
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Aha, sakra. Hustej vzduch? Ja tam jedu se zenou s kocarkem. Abychom tam vubec projeli! 8O

Slevy nic moc? Sakra... Doufal jsem, ze tam neco poridim levneji. Kazdopadne zitra se uz tesim.
MartinH

#22 Příspěvek od MartinH »

Vzduchoplavec píše:Aha, sakra. Hustej vzduch? Ja tam jedu se zenou s kocarkem. Abychom tam vubec projeli! 8O

Slevy nic moc? Sakra... Doufal jsem, ze tam neco poridim levneji. Kazdopadne zitra se uz tesim.

Fakt to tom vůbec nevětralo. Ráno (~10:30) to ještě šlo, ale ve dvě odpoledne jsem byl rád že už jsem většinu viděl a jdu pryč. Občasné odskočení na vzduch ven pomůže, ale zase mezi halama není žáný vystavovatel :) . S kočárkama se tam byli také, protlačit se dá. :roll:
georg
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od georg »

no 5% to tam měli ale nějak velký to sem neviděl
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
dusi
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od dusi »

MartinH píše:
Vzduchoplavec píše:Aha, sakra. Hustej vzduch? Ja tam jedu se zenou s kocarkem. Abychom tam vubec projeli! 8O

Fakt to tom vůbec nevětralo. Ráno (~10:30) to ještě šlo, ale ve dvě odpoledne jsem byl rád že už jsem většinu viděl a jdu pryč. Občasné odskočení na vzduch ven pomůže, ale zase mezi halama není žáný vystavovatel :) . S kočárkama se tam byli také, protlačit se dá. :roll:

Jo, není nad Modely Brno, tam takové problémy nebyli. Už aby bylo jaro 8)
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
smoke
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od smoke »

Říkáte slevy nic moc? Hmm, ja tam jedu hlavně za nima, tak jste mě teď docela zvyklali, jestli to nemám všechno, co potřebuju objednat u Kostky (neříkejte nic o reklamě) a na celý MH se vykašlat.... jo, je to sice pěkný, jsou tam určite zajímavý věci, ale když se tam človek žene tolik kilometrů a pak zjistí, že ho to vlastně výjde mnohem dráž a to ani nebere v úvahu dopravu a ten čas, tak začne přemejšlet, že to opravdu můře objednat jinde, a obejde se i bez MH... na netu si stáne nějaký ty fotky a videa a ušetří na tom......... no mám z toho divnej pocit... mám tam jed?
arda1
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od arda1 »

smoke píše: no mám z toho divnej pocit... mám tam jed?
Těžko říci-vypij(sněz) to a uvidíš-a nebo to dej napřed někomu ochutnat :lol: :lol: :lol:
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Kabriolin »

Tak dejte vědět, jestli jsem o něco přišel a nebo jestli je pravda, že rok od roku to tam upadá... 8) Usáma má lepší cíle než PVA :wink:
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Tak jsem zpet z MH - poznatky:

1) Desny vedro - vazne tam asi nemaji kliamtizaci.

2) Desnejch lidi - clovek si nemuze nic poradne prohlednout, protoze do nej hned nekdo strka a zaroven sam je nervozni, kdyz se pred nim nekdo sahodlouze vyptava na kraviny.

3) Slevy jak kde. Vetsina je uplne beze slev = maji ty same ceny jako na internetu. Sem tam nekdo ma mirnou slevu (5 - 10 %) a sem tam je i sleva dobra. Naprikald JETI meli Regulator A18 ECO za 1000,- a A18 Advance za 1300,- Ale obecne si vazne myslim, ze nakoupit to vsechno u Kostky nakonec mozna vyjde lepe. To neni reklama, to je fakt.

Nadruhou stranu jsem nakoupil vse co jsem potreboval pekne na jednom miste a vse jsem videl pekde v realu.

Nerikam, ze jsem byl kdovijak uneseny, ale zhruba toto jsem cekal, takze spokojenost.

Cele to vsak mohli to trochu vice zatraktivnit vetsim poctem "zivych" ukazek - preci jen ta hala, kde se odehravaly ukazky byla takova sterilni a odstrcena. Neskodilo by to pojmout s o neco vetsi fantasii.
Terry
#29 Příspěvek od Terry »

Tak jsem zpět z MH-poznatky:
1/ To vedro nebylo tak hrozný,dalo se to vydržet.

2/ Těch lidí tam bylo opravdu dost hlavně dopoledne.Po 14.hod. už to bylo celkem v poho.Je fakt že když jsem si chtěl něco prohlednout u pultu tak jsem to nakonec vzdal.

3/ S těma slevama to nebylo až tak slavný .Dokonce jsem tam viděl věci které byly dražší než na webu.Koupil jsem tam jen nějaké drobné věci(kovové vidl.na táhla,panty a takové drobné laciné věci.Koupil jsem tam taky digi verzy RC Modely.Hlavně k vůli RCM 8/2000 kde bylo to schéma reglu žhavení.Asi jsem udělal kravinu .Teď jsem si to spustil na PC .Texty jsou v poho.ale to schéma se nedá přečíst.Zkusím to ještě vytisknout.
Jinak tam aspoň člověk uviděl dostér pohromadě a udělal si nějakou představu.Já jsm zaměřenej na čuďáky ale ty ukázky těch halových EPP elektrik mě docela dostali.Možná že bych si i nějakýho časem pořídil.
V 5 odpol.už jsem byl rád že jedem dom.1X za rok to bohatě stačí.
Avenger
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Avenger »

Terry píše:Koupil jsem tam taky digi verzy RC Modely.Hlavně k vůli RCM 8/2000 kde bylo to schéma reglu žhavení.Asi jsem udělal kravinu .Teď jsem si to spustil na PC .Texty jsou v poho.ale to schéma se nedá přečíst.Zkusím to ještě vytisknout.

Kvalita PDFek RCM je ubohá, ty obrázky tam jsou snad v rozlišení 320x200px. Nechápu, jak mohou chtít za jedno CD 200 Kč. RCR má archivy v perfektní kvalitě a jen za kilo. Chtěl jsem si doplnit taky CD RCM, ale dávat 800Kč za mě chybějící 4 CD asi fakt nedám. Nicméně mohu s někým vyměnit :)

Jinak jsem si tam pořídil EasyGlidera a následně vše co do něj patří (krom RX a LiPol 3s1p kterej mám), tak jsem snad neudělal chybu. To tady furt vychvalujete tak uvidím.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“