Model Hobby 2006
jarda17 píše:tak jaké jsou vaše první dojmy z Model hobby, vyplatí se dát jim tam to kilo??
No zaprve ne kilo ale 150 a zadruhe me dojmy jsou takovy ze extremne velky slevy tam nejsou i kdyz obcas se nejaka naskytne a pokud mas zmapovane stranky vyrobcu tak te tam celkem nic neprekvapi ale to je muj nazor...
Byl jsem tam, strašně moc lidí a doslova hustej vzduch.
Kdo se nekouk na web PVA, tak vstupné je 100,-, parkovné taky 100,-.
Co se týče slev tak si pamatuju: RCM a Pecka mají slevy 5% ze svých ceníkových cen, Čemech Pythony o pár stovek levněji ( P200 s reglem za 1900,-). BEL slevy nemá (set stříďák s reglem a vrtulí za 999,-).
Kdo se nekouk na web PVA, tak vstupné je 100,-, parkovné taky 100,-.
Co se týče slev tak si pamatuju: RCM a Pecka mají slevy 5% ze svých ceníkových cen, Čemech Pythony o pár stovek levněji ( P200 s reglem za 1900,-). BEL slevy nemá (set stříďák s reglem a vrtulí za 999,-).
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Vzduchoplavec píše:Aha, sakra. Hustej vzduch? Ja tam jedu se zenou s kocarkem. Abychom tam vubec projeli!![]()
Slevy nic moc? Sakra... Doufal jsem, ze tam neco poridim levneji. Kazdopadne zitra se uz tesim.
Fakt to tom vůbec nevětralo. Ráno (~10:30) to ještě šlo, ale ve dvě odpoledne jsem byl rád že už jsem většinu viděl a jdu pryč. Občasné odskočení na vzduch ven pomůže, ale zase mezi halama není žáný vystavovatel
MartinH píše:Vzduchoplavec píše:Aha, sakra. Hustej vzduch? Ja tam jedu se zenou s kocarkem. Abychom tam vubec projeli!![]()
Slevy nic moc? Sakra... Doufal jsem, ze tam neco poridim levneji. Kazdopadne zitra se uz tesim.
Fakt to tom vůbec nevětralo. Ráno (~10:30) to ještě šlo, ale ve dvě odpoledne jsem byl rád že už jsem většinu viděl a jdu pryč. Občasné odskočení na vzduch ven pomůže, ale zase mezi halama není žáný vystavovatel. S kočárkama se tam byli také, protlačit se dá.
Jo, není nad Modely Brno, tam takové problémy nebyli. Už aby bylo jaro
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
- smoke
- Kontaktovat uživatele:
Říkáte slevy nic moc? Hmm, ja tam jedu hlavně za nima, tak jste mě teď docela zvyklali, jestli to nemám všechno, co potřebuju objednat u Kostky (neříkejte nic o reklamě) a na celý MH se vykašlat.... jo, je to sice pěkný, jsou tam určite zajímavý věci, ale když se tam človek žene tolik kilometrů a pak zjistí, že ho to vlastně výjde mnohem dráž a to ani nebere v úvahu dopravu a ten čas, tak začne přemejšlet, že to opravdu můře objednat jinde, a obejde se i bez MH... na netu si stáne nějaký ty fotky a videa a ušetří na tom......... no mám z toho divnej pocit... mám tam jed?
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zpet z MH - poznatky:
1) Desny vedro - vazne tam asi nemaji kliamtizaci.
2) Desnejch lidi - clovek si nemuze nic poradne prohlednout, protoze do nej hned nekdo strka a zaroven sam je nervozni, kdyz se pred nim nekdo sahodlouze vyptava na kraviny.
3) Slevy jak kde. Vetsina je uplne beze slev = maji ty same ceny jako na internetu. Sem tam nekdo ma mirnou slevu (5 - 10 %) a sem tam je i sleva dobra. Naprikald JETI meli Regulator A18 ECO za 1000,- a A18 Advance za 1300,- Ale obecne si vazne myslim, ze nakoupit to vsechno u Kostky nakonec mozna vyjde lepe. To neni reklama, to je fakt.
Nadruhou stranu jsem nakoupil vse co jsem potreboval pekne na jednom miste a vse jsem videl pekde v realu.
Nerikam, ze jsem byl kdovijak uneseny, ale zhruba toto jsem cekal, takze spokojenost.
Cele to vsak mohli to trochu vice zatraktivnit vetsim poctem "zivych" ukazek - preci jen ta hala, kde se odehravaly ukazky byla takova sterilni a odstrcena. Neskodilo by to pojmout s o neco vetsi fantasii.
1) Desny vedro - vazne tam asi nemaji kliamtizaci.
2) Desnejch lidi - clovek si nemuze nic poradne prohlednout, protoze do nej hned nekdo strka a zaroven sam je nervozni, kdyz se pred nim nekdo sahodlouze vyptava na kraviny.
3) Slevy jak kde. Vetsina je uplne beze slev = maji ty same ceny jako na internetu. Sem tam nekdo ma mirnou slevu (5 - 10 %) a sem tam je i sleva dobra. Naprikald JETI meli Regulator A18 ECO za 1000,- a A18 Advance za 1300,- Ale obecne si vazne myslim, ze nakoupit to vsechno u Kostky nakonec mozna vyjde lepe. To neni reklama, to je fakt.
Nadruhou stranu jsem nakoupil vse co jsem potreboval pekne na jednom miste a vse jsem videl pekde v realu.
Nerikam, ze jsem byl kdovijak uneseny, ale zhruba toto jsem cekal, takze spokojenost.
Cele to vsak mohli to trochu vice zatraktivnit vetsim poctem "zivych" ukazek - preci jen ta hala, kde se odehravaly ukazky byla takova sterilni a odstrcena. Neskodilo by to pojmout s o neco vetsi fantasii.
Tak jsem zpět z MH-poznatky:
1/ To vedro nebylo tak hrozný,dalo se to vydržet.
2/ Těch lidí tam bylo opravdu dost hlavně dopoledne.Po 14.hod. už to bylo celkem v poho.Je fakt že když jsem si chtěl něco prohlednout u pultu tak jsem to nakonec vzdal.
3/ S těma slevama to nebylo až tak slavný .Dokonce jsem tam viděl věci které byly dražší než na webu.Koupil jsem tam jen nějaké drobné věci(kovové vidl.na táhla,panty a takové drobné laciné věci.Koupil jsem tam taky digi verzy RC Modely.Hlavně k vůli RCM 8/2000 kde bylo to schéma reglu žhavení.Asi jsem udělal kravinu .Teď jsem si to spustil na PC .Texty jsou v poho.ale to schéma se nedá přečíst.Zkusím to ještě vytisknout.
Jinak tam aspoň člověk uviděl dostér pohromadě a udělal si nějakou představu.Já jsm zaměřenej na čuďáky ale ty ukázky těch halových EPP elektrik mě docela dostali.Možná že bych si i nějakýho časem pořídil.
V 5 odpol.už jsem byl rád že jedem dom.1X za rok to bohatě stačí.
1/ To vedro nebylo tak hrozný,dalo se to vydržet.
2/ Těch lidí tam bylo opravdu dost hlavně dopoledne.Po 14.hod. už to bylo celkem v poho.Je fakt že když jsem si chtěl něco prohlednout u pultu tak jsem to nakonec vzdal.
3/ S těma slevama to nebylo až tak slavný .Dokonce jsem tam viděl věci které byly dražší než na webu.Koupil jsem tam jen nějaké drobné věci(kovové vidl.na táhla,panty a takové drobné laciné věci.Koupil jsem tam taky digi verzy RC Modely.Hlavně k vůli RCM 8/2000 kde bylo to schéma reglu žhavení.Asi jsem udělal kravinu .Teď jsem si to spustil na PC .Texty jsou v poho.ale to schéma se nedá přečíst.Zkusím to ještě vytisknout.
Jinak tam aspoň člověk uviděl dostér pohromadě a udělal si nějakou představu.Já jsm zaměřenej na čuďáky ale ty ukázky těch halových EPP elektrik mě docela dostali.Možná že bych si i nějakýho časem pořídil.
V 5 odpol.už jsem byl rád že jedem dom.1X za rok to bohatě stačí.
Terry píše:Koupil jsem tam taky digi verzy RC Modely.Hlavně k vůli RCM 8/2000 kde bylo to schéma reglu žhavení.Asi jsem udělal kravinu .Teď jsem si to spustil na PC .Texty jsou v poho.ale to schéma se nedá přečíst.Zkusím to ještě vytisknout.
Kvalita PDFek RCM je ubohá, ty obrázky tam jsou snad v rozlišení 320x200px. Nechápu, jak mohou chtít za jedno CD 200 Kč. RCR má archivy v perfektní kvalitě a jen za kilo. Chtěl jsem si doplnit taky CD RCM, ale dávat 800Kč za mě chybějící 4 CD asi fakt nedám. Nicméně mohu s někým vyměnit
Jinak jsem si tam pořídil EasyGlidera a následně vše co do něj patří (krom RX a LiPol 3s1p kterej mám), tak jsem snad neudělal chybu. To tady furt vychvalujete tak uvidím.