nedavno jsem koupil hodne litany a stary (asi f3fko). kridla jsou jeste normalne konstrukcni. rozpeti cca. 2,9m, hmostnost 2,5kg.
je to muj prvni bezmotory kousek, teda krome tornada na blbniny, ale to se snad ani nepocita. kridlo je na tri casti, chtel bys se zeptat jak ho zajistit, aby se nerozdelalo za letu. co jsem tady procital, tak reseni jsou ruzny, magnety, suchac, jakysi plastovy cvaky, paska... z toho vseho se mi asi nejvic libej ty magnety, ale otazka je, jestli je vubec potreba je zajistovat... od predchoziho majitele na folii zadny stopy po pasce nejsou, tak nevim no.
no a dalsi dotaz se tyka zavazi. v trupu jsou vlepeny dve trubky na zavazi, ale zadny u letadla nebylo. da se to nekde koupit? ty trubky maj prumer 18mm.
moje prvni f3f
- jarda-wien
moje prvni f3f
Thermic Palio, Palio Sport, Super Zoom, Sportavia, Tornado XX, Minicorado, unknown f3f
- jarda-wien
blesk píše:odléval jsem olovo do trubky vnitřního průměru 10mm v délce(výšce) asi 10cm a naprosto v pohodě...
a jak jsi to z ty trubky dostal ven?
jinak jako zavitova tyc me nanapadla... ale nemusela by bejt ani zavitova, kdyby se nekde v zelezarstvi dala sehnat obyc ocelova o takovym prumeru
Thermic Palio, Palio Sport, Super Zoom, Sportavia, Tornado XX, Minicorado, unknown f3f