Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Ladasl píše:RC zdar, jsem uplný začatečník, koupil jsem si tento model zhruba pred mesicem uz od začátku mi motor občas vynechával nevěnoval jsem tomu vetší pozornost, ale v prubehu mich letových vycházek se tento problem zhoršoval ted vynechává řekl bych dost. Prosím o radu opravdu me to štve až na tohle bych byl se SL spokojen. Předem dík
Přesně tohle mi dělal motor u jiného čínského setu - Accipiter Badius. Hlavně tehdy, když jsem letěl trochu dál. Přijímač bral nějaké rušení a projevovalo se to hlavně na motoru, změnou jeho otáček. Kopalo to i do kormidel, ale tam si toho člověk tam nevšimnul. Stačilo ale vést anténu jinudy, ne rovnoběžně s kovovými táhly ke kormidlům.
Ale u Sky Lady jsou serva v ocasni casti takže tohle řešení nebude
Proč by nebylo? V takovém případě nejdou dozadu kovová táhla, ale kabely serv. A ty jsou z tohoto pohledu ještě horší...
Podla mna tiez ten regulator, aj mne vynechava motor na bellance. Teraz mam na tom regulatori chladic cca 10 g a este teplovodivu pastu (taku jak sa dava na procesor v PC)
mho mne tiez vynechava niekedy motor na SL. trochu ma to stwe, ked prave potrebujem tah... skusim vymenit regler, ked si nasetrim trosku
Sky Lady - Reborned Modra Balzoidna Bellanca 400
Cimmrman 4 (ASP 4ccm)
Music Buble - este vo vystavbe (na XM-2830-12)
+ Optic 6 Nejake to hadzadlo a gumacik
Tohle sami dela sky lady brachovi je tam celkove nekvalitni rc reklamace nema smysl dostanes to sami a za chvily to mas znova dali sme tam jinej regl a je to ok....
To samo mi dělala Bellanca. Taky mi vynechaval motor až uplně vysadil a pak crash. Koupil jsem nový regl Jeti Jes 020 (asi 700kč) a mám po starostech. Poradil mi to jeden uživatel z fóra. Tak hodně štěstí.
Bellanca Decathlon, Heli Blade CP
Může-li se něco pokazit, pokazí se to. ...... Murphyho zákon
btw: neviete, aky regler je v Sky Lady? chcel by som vediet parametre atd.
Sky Lady - Reborned Modra Balzoidna Bellanca 400
Cimmrman 4 (ASP 4ccm)
Music Buble - este vo vystavbe (na XM-2830-12)
+ Optic 6 Nejake to hadzadlo a gumacik
pro shaowniqa: Jo je to perfektní. Lítá bezvadně. Už pomalu stavím nový elektro model podle plánu z polystyrenu. Jen tak do začátku jestli to zvládnu postavit.
Bellanca Decathlon, Heli Blade CP
Může-li se něco pokazit, pokazí se to. ...... Murphyho zákon