BTW: následky naštěstí nebyly vážné.
Sobotní nehoda v Bratislavě
Sobotní nehoda v Bratislavě
Našel jsem pár velmi zajímavých fotek. Chraň bůh, že bych se vyžíval v nehodách, ale je to poučné i pro modeláře - nalétnutí proti slunci.
http://drahovsky.blog.sme.sk/c/64121/Letecka-nehoda-30092006-Vajnory.html
Tomu říkám čistý sestřel. To snad nemyslím ani ironicky ale několik jejich vystoupení jsem tady v HK viděl a popravdě si o to stylem létání docela koledovali. Klika zas na druhou stranu byla že většinou létají dost nízko pokud by držel předepsanou výšku pro let. dny nějakých 100m tak to asi nerozchodil. Mimochodem jen tak pro zajímavost s tím 3 plošákem létával aspoň tady v HK můj bývalý učitel ze strojárny p. Jirsák - kdo navštěvoval v HK strojárnu tak to jméno jistě musí znát - to byl pojem 
Tak to je kůlna, svět je fakt malej. Jednou mě přistihl jak se strkám s kámošem na chodbě a nechal nám ji celou vymalovat, ale nic osobního proti němu nemám obzvláště nyní s odstupem času (na strojárnu jsem chodil 1988-1992). Dokonce když jsem vzal manželku na vyhlídkový let tak nás cesničkou krásně povozil, dal berany i manželce do ruky (já blbec si sednul s bráchou dozadu)
. Doufám že se z toho vzpamatují a budou pokračovat, hlavně se těším na avizované ULL Mezek a Spit.
Re: srážka
Jaký model- to bylo opravdický éro woleprtkin píše:8O rytíři nebes,jako v první válce,vypadá to realisticky,ale škoda modelu to je!
Re: srážka
arda1 píše:Jaký model- to bylo opravdický éro woleprtkin píše:8O rytíři nebes,jako v první válce,vypadá to realisticky,ale škoda modelu to je!
to jako fakt??????ja taky myslel ze je to model, pokud ne tak ,,ty voe"...
Šlo o Létající cirkus Martina Kindernaye. Je to mrzutost, ale jak už jsem psal, naštěstí s celkem dobrým koncem. Kdo je na vlastní oči neviděl, doporučuju. No tak - stane se, ale doufám, že příště už bez karambolů.
BTW Detonator má sakra dobrý voko! Teď nemyslím tu nehodu, ale jeho fotky obecně.
http://www.deton.lietadla.com/vajnory2006/gal.php
BTW Detonator má sakra dobrý voko! Teď nemyslím tu nehodu, ale jeho fotky obecně.