Sobotní nehoda v Bratislavě

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
misty
Kontaktovat uživatele:

Sobotní nehoda v Bratislavě

#1 Příspěvek od misty »

Našel jsem pár velmi zajímavých fotek. Chraň bůh, že bych se vyžíval v nehodách, ale je to poučné i pro modeláře - nalétnutí proti slunci.

:arrow: http://drahovsky.blog.sme.sk/c/64121/Letecka-nehoda-30092006-Vajnory.html

BTW: následky naštěstí nebyly vážné.
voza

#2 Příspěvek od voza »

Tomu říkám čistý sestřel. To snad nemyslím ani ironicky ale několik jejich vystoupení jsem tady v HK viděl a popravdě si o to stylem létání docela koledovali. Klika zas na druhou stranu byla že většinou létají dost nízko pokud by držel předepsanou výšku pro let. dny nějakých 100m tak to asi nerozchodil. Mimochodem jen tak pro zajímavost s tím 3 plošákem létával aspoň tady v HK můj bývalý učitel ze strojárny p. Jirsák - kdo navštěvoval v HK strojárnu tak to jméno jistě musí znát - to byl pojem :evil:
houba_

#3 Příspěvek od houba_ »

hele tak jirsaka sem mel jako tridniho :)))) ve druhaku pak odesel na letiste :) nj jak je svet malej :)
voza

#4 Příspěvek od voza »

Tak to je kůlna, svět je fakt malej. Jednou mě přistihl jak se strkám s kámošem na chodbě a nechal nám ji celou vymalovat, ale nic osobního proti němu nemám obzvláště nyní s odstupem času (na strojárnu jsem chodil 1988-1992). Dokonce když jsem vzal manželku na vyhlídkový let tak nás cesničkou krásně povozil, dal berany i manželce do ruky (já blbec si sednul s bráchou dozadu) :D. Doufám že se z toho vzpamatují a budou pokračovat, hlavně se těším na avizované ULL Mezek a Spit.
Honza

#5 Příspěvek od Honza »

V jednom starem vtipu se rika: "Maminka mne pustila do letadla s podminkou, ze poletime pomalu a nizko." V tomhle pripade to bylo hodne o fous a pilotovi s vyhodou. Kdyz jsem videl zaznam, moc mi zatrnulo. Podle mne neuveritelny stesti.
prtkin

srážka

#6 Příspěvek od prtkin »

8O rytíři nebes,jako v první válce,vypadá to realisticky,ale škoda modelu to je! :(
arda1
Kontaktovat uživatele:

Re: srážka

#7 Příspěvek od arda1 »

prtkin píše:8O rytíři nebes,jako v první válce,vypadá to realisticky,ale škoda modelu to je! :(
Jaký model- to bylo opravdický éro wole :roll:
zelda

Re: srážka

#8 Příspěvek od zelda »

arda1 píše:
prtkin píše:8O rytíři nebes,jako v první válce,vypadá to realisticky,ale škoda modelu to je! :(
Jaký model- to bylo opravdický éro wole :roll:

to jako fakt??????ja taky myslel ze je to model, pokud ne tak ,,ty voe"...
misty
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od misty »

Šlo o Létající cirkus Martina Kindernaye. Je to mrzutost, ale jak už jsem psal, naštěstí s celkem dobrým koncem. Kdo je na vlastní oči neviděl, doporučuju. No tak - stane se, ale doufám, že příště už bez karambolů.

BTW Detonator má sakra dobrý voko! Teď nemyslím tu nehodu, ale jeho fotky obecně.

:arrow: http://www.deton.lietadla.com/vajnory2006/gal.php
prtkin

havárie

#10 Příspěvek od prtkin »

to arda1:sorry wole :oops: ,nečetl jsem článek.ještě ře to mělo ´šťastný konec.Ale s tím modelem jsem nebyl daleko od pravdy :D
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“