nabijec Shulze cameleon ISL 6-330d
- blueangel
- Kontaktovat uživatele:
nabijec Shulze cameleon ISL 6-330d
Vlastním tento nabiječ nabijec Shulze cameleon ISL 6-330d je to sice starši nabijec mužu na něm nabijet 3lipoly ?nebo je lepší pořídit nabiječ s balancerem jedná se o rekreačni poletani s akrobatem díky všem za rady
určitě k němu pořídit nějaký balancer, nebo zajíce http://www.zajic.cz/omezovac/omezovac.htm ...nebo rovnou NextGen 
Naposledy upravil(a) frontier dne ned 07.02.2010 19:54, celkem upraveno 1 x.
Re: nabijec Shulze cameleon ISL 6-330d
blueangel píše:Vlastním tento nabiječ nabijec Shulze cameleon ISL 6-330d je to sice starši nabijec mužu na něm nabijet 3lipoly ?nebo je lepší pořídit nabiječ s balancerem jedná se o rekreačni poletani s akrobatem díky všem za rady
Měl jsem ho asi 3roky, teď mám NEXT.
Můžeš bez problémů použít v podstatě jakýkoliv externí balancer (já jsem používal konkrétně ten od MGM Compro)
Po pořízení nového nabíječe (NEXT) jsem ten balancer od MGM vestavěl dovnitř nabíječe pro výstup č.2 (abych přišel o záruku).
Kdysi jsem sem někam dával fotky, je to slušně zastavěné, kompaktní, nezapomeneš balancer doma. Mínus je ten zásah do nabíječe a ztráta záruky (to kdyby Tě napadlo to tak řešit i pro isl 330D).
Program pro LIxx je k nabíječi k dispozici. Nejde to udělat jen SW, musíš si nechat poslat tu novou paměť.
JMalik píše: ten balancer od MGM vestavěl dovnitř nabíječe pro výstup č.2 (abych přišel o záruku).Kdysi jsem sem někam dával fotky
na to si vzpomínám, co to bylo za zajímavou verzi NextGen
frontier píše:JMalik píše: ten balancer od MGM vestavěl dovnitř nabíječe pro výstup č.2 (abych přišel o záruku).Kdysi jsem sem někam dával fotky
na to si vzpomínám, co to bylo za zajímavou verzi NextGen
Myslím, že jsem tenkrát tou fotkou reagoval na nějakou trochu ohnivější diskusi
Byl to Next 10.36-8 a v jeho pravé části byl vestavěný balancer MGM Compro
s ledkama a připojovacím slotem.
- jarda-wien
bez problemu jsem tento nabijec pouzival s balancerem LBA6 (nebo 5??? ted nevim) Hyperion.
v posledni dobe se ale dejou divny veci:
nabijecka jede ve fazi CC az do 4,25 na clanek (vic jsem nezkousel a nabijeni radsi prerusil). pamatuju si, ze to kdysi zaclo delat u jednech cinskejch dvouclanku a delalo to jenom u nich. postupne s obmenou baterek uz nevim, jestli to u nekterejch napred nedelalo a delat zaclo, ale kazdopadne vysledek je ten, ze to ted dela u vsech a pomalu se bojim s tim nabijet.
puvodne jsem myslel, ze je neco s tim balancerem, tak jsem objednal na hc jinej, ale prubeh nabijeni je furt stejnej.
tak nevim, jestli se neco zmenilo v lipolkach, nebo jestli odesla nejaka merici cast v schulzikovi nebo kde je chyba.
nevite nekdo co s tim?
UPDATE:
na 2. vystupu funguje nabijeni do 2S pres balancer v pohode, tak nevim no
v posledni dobe se ale dejou divny veci:
nabijecka jede ve fazi CC az do 4,25 na clanek (vic jsem nezkousel a nabijeni radsi prerusil). pamatuju si, ze to kdysi zaclo delat u jednech cinskejch dvouclanku a delalo to jenom u nich. postupne s obmenou baterek uz nevim, jestli to u nekterejch napred nedelalo a delat zaclo, ale kazdopadne vysledek je ten, ze to ted dela u vsech a pomalu se bojim s tim nabijet.
puvodne jsem myslel, ze je neco s tim balancerem, tak jsem objednal na hc jinej, ale prubeh nabijeni je furt stejnej.
tak nevim, jestli se neco zmenilo v lipolkach, nebo jestli odesla nejaka merici cast v schulzikovi nebo kde je chyba.
nevite nekdo co s tim?
UPDATE:
na 2. vystupu funguje nabijeni do 2S pres balancer v pohode, tak nevim no
Thermic Palio, Palio Sport, Super Zoom, Sportavia, Tornado XX, Minicorado, unknown f3f