Spartan ds-760 kmitanie ocasu
Chcem sa dostať do nastavovacieho módu gyra cez vysielač, ale nejak sa mi nedarí... Stále mi to len 2x blikne potom nič, potom zase 2x a takto stále dokola. Mám tam AR6200 a JR DSX9. Neviete mi niekto poradiť ? Skúšam to podľa návodu a aj podľa videa ktoré som stiahol z helifrake.com.
T-Rex 700 Nitro Limited edition, Protos 500 CARBON, JR DSX9 2.4Ghz
Staršie už predané:Hirobo Shuttle plus s FC16, Kyosho Concept 30 SRT.
Nakoniec som tam dal align GP750 gyro a vibrácie sa zmiernili asi tak o 30 percent a prejavujú sa už len sem tam. Neviem kde som robil chybu. Spartana som skúšal nastavovať tak, že citlivosť gyra (GYRO SENS) som si nastavil na prepínač d/r a citlivosť som dal 30% a 70% kôli možnému reverzu. Pri prepínaní som ale necítil žiadny rozdiel ani v ovládaní ani v zmene vibrácií. Skúšal som po 10% od 0 až po 100% ale gyro ako keby na to nereagovalo. Ako sa vlastne prejavuje nastavenie GYRO SENS ? Ďakujem.
Takže problém pretrváva aj naďalej a to už je tam iné gyro GP750. Problém nastáva pri krivke plynu 100-100-100 bez governora. pri krivke plynu 90-80-90 sú vibrácie o dosť menšie, skoro nulové ale prejav vrtulníka je dosť slabý. Osadenie je setové, batéria A123-6S, pastorček 15Z. Neviem čo mám ešte skúsiť.
Helina je z druhej ruky a pri preberaní mi bola predstavená za letu s batériou Lipo 6S a všetko šlapalo OK aj s Gyrom Spartan-DS760. Čiže teoreticky by bolo možné, že pri batérii 6S A123 s pastorčekom 15Z točí vrtulník akurát v kritických otáčkach? To je celkom zaujímavá teória. Škoda že mám len tú jednu batériu a nemám to ako odskúšať.
Re: Spartan ds-760 kmitanie ocasu
flubber píše:měl jsem na mysli revers kanálu citlivosti (většinou kanál č. 5). Stejně tak to může dělat trim/subtrim a "EPA" na kanálu citlivosti. Trim musí být na 0, subtrim na 0 a EPA na 100%.
Flubber čo máš na mysli pod skratkou EPA ?
Shaman píše:Helina je z druhej ruky a pri preberaní mi bola predstavená za letu s batériou Lipo 6S a všetko šlapalo OK aj s Gyrom Spartan-DS760. Čiže teoreticky by bolo možné, že pri batérii 6S A123 s pastorčekom 15Z točí vrtulník akurát v kritických otáčkach? To je celkom zaujímavá teória. Škoda že mám len tú jednu batériu a nemám to ako odskúšať.
Zkus si sehnat (vypujčit) jinou baterii, jedna z příčin tvého problému může být i měkčí baterie..nedává tolik proudu co by měla a může způsobovat tebou popsanou nepříjemnost.Zkus a uvidíš...
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
Re: Spartan ds-760 kmitanie ocasu
Shaman: EPA je nastavení velikosti výchylek (serva). Nastavuje se na obě strany pohybu serva, 0% znamená nulovou výchylku při jakékoliv výchylce kniplu v daném směru, 100% je využití plné výchylky (dá se nastavit až 125%). Záleží ale na Tx co umí.
Takže po oprave protosa, keď že som ho utopil do bazéna všetko šlape ako má. Problém bol nakoniec v kombinácii DSX9 a AR6200 kde gyro sens je nastavené vo vysielači na kanál 7 ktorý v AR6200 neexistuje. Pomohol mi voľný mix AUX2 to GEAR a chvost odrazu drží.