Utrzeny elevon
Utrzeny elevon
Zdravim modelare
Dnes sem trochu blbnul s Torem 900 a pri padu sem utrhl kompletni pravy elevon ,chtel bych se zeptat jak to nejak nejcisteji pridelat zpet.
Napadlo me prilepit to cirou Patex duck paskou pod kterou bych kapl prstolep ale nejsem si jisty jak by to vypadalo nebo vubec drzelo.
Dnes sem trochu blbnul s Torem 900 a pri padu sem utrhl kompletni pravy elevon ,chtel bych se zeptat jak to nejak nejcisteji pridelat zpet.
Napadlo me prilepit to cirou Patex duck paskou pod kterou bych kapl prstolep ale nejsem si jisty jak by to vypadalo nebo vubec drzelo.
- wh
- Kontaktovat uživatele:
no není to můj nápad,někdo to už tady ventiloval,nicméně mám to vyzkoušený že to funguje: dát k sobě a natáhnout přes spoj tavné lepidlo(TAFIX) nejlíp starou kreditkou nebo něčím podobným, v co nejtenčí vrstvě...
pokud by to bylo po vystydnutí moc tuhý,stačí na několika místech proříznout...
Hitec Eclipse / Palík 2,4 GHz/MZK moje smečka: http://braun1.webgarden.cz/hangar
-
Honelix
- Kontaktovat uživatele:
Normálně vterinak... nejcistsi reseni a nejrychlejsi. Proste tenkou vrstvu vterinaku na kridlo, pricvaknou elevon tak, aby to vypadalo jako nove a zastriknout aktivatorem. Drzi to a jako pant to funguje stejne jako driv 
Hitec Eclipse 7 + ASSANMoje modely: http://www.rcalbum.com/index.php?sum=453&amod
Originální řešení je Chemoprén na obuv - je čirý , pružný, drží jako bejk a schne poměrně rychle. http://www.chemopren.cz/produkty/chemopren-obuv/
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
Také jsem řešil tento problém.
Nejdříve jsem zvolil řešení skelnou páskou.
Konce pásky které byly mimo ohyb jsem přilepil vteřiňákem. Skelnou, či jinou pásku je dobré přežehlit žehličkou, na teplotu, že jentak tak udržíš prst na žehličce.
Elevon však nedržel tak v ose, což je dáno "měkostí " pantu.
Konečné řešení: mini plastové panty od MPJETU
Vyfrézoval jsem v křídle i elevonu plošku do které jsem pant "vsadil" a lícuje s rovinou křídlo/elevon.
Maximáílně jsem spokojen - minimální nárůst hmotnosti, výborná pevnost.
Nejdříve jsem zvolil řešení skelnou páskou.
Konce pásky které byly mimo ohyb jsem přilepil vteřiňákem. Skelnou, či jinou pásku je dobré přežehlit žehličkou, na teplotu, že jentak tak udržíš prst na žehličce.
Elevon však nedržel tak v ose, což je dáno "měkostí " pantu.
Konečné řešení: mini plastové panty od MPJETU
Vyfrézoval jsem v křídle i elevonu plošku do které jsem pant "vsadil" a lícuje s rovinou křídlo/elevon.
Maximáílně jsem spokojen - minimální nárůst hmotnosti, výborná pevnost.
Zdravím, ráda bych se zeptala, můj syn na svém RC polámal vrtule, spíše to čím je vrtule uchycena. Vrtule je plastová, přilepila jsem to tavnou pistolí a horní hranu spoje jsem ještě přejela ve vrstvě cca 1mm. Jenže vrtule držely, ale vrtulník se vůbec neodlepil od země. Může to být tím lepidlem z tavné pistole? Nebo jít koupit novou vrtuli. Vůbec nevím, nemám s tím zkušenosti, nezdá se mi, že by trocha lepidla měla vliv na vzlet vrtulníku- když beru jeho váhu. Byla bych ráda, kdyby jste mi dali nějaký tip. Díky moc 
z toho popisu neni poznat, co jsi jepila a co všechno jsi tím způsobila, dej sem třeba foto, ale obecně - lepit jakoukoli vrtuli, tím spíš u vrtulníku, navíc tavnou pistolí a navíc při vší úctě amatérem, to je taková snůška přešlapů, žebych ti radši poradil, abys zašla za nejbližším odborníkem, ve tvém případě to bude asi prodejce toho stroje 
Diver (Sniper, Ricco, T-rex 600ESP, Rotorshape, Y-ufo, MaxirSE, 2Cool, EasyGlider, Toro 900, LongShot)