Jeti Duplex 2,4GHz a regulátor SBEC

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
hobit22
Kontaktovat uživatele:

Jeti Duplex 2,4GHz a regulátor SBEC

#1 Příspěvek od hobit22 »

Zdravím.Mám problém se kterým si nevím rady ani já a ani kamarádi modeláři.Mám vybavení Jeti Duplex 2,4GHz.Doposud fungovalo vše v pořádku.Nedávno jsem si pořídil nový regulátor který má spínaný BEC. Dal jsem ho do letadla,napojil na přijímač vše tak jak má být a ejhle.Serva fungují tak jak mají,ale nechce mi naskočit motor (ani nepípne). Když zapojím baterku s plným plynem,ozvou se klasické programovací tóny.Když uberu plyn abych potvrdil naprogramování,tak se zase nic neděje.S jiným regulátorem funguje vše tak jak má.Steně dobře tento regulátor funguje i na 35MHz.Tak proč na Jeti 2,4 se nechce chytit motor? Je to tento regulátor:

http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... w/_4A_SBEC
valino
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od valino »

Zdar
To je divný, zkoušeli ste ho i jiným sytémem 2,4 ??? Odkud seš, jestli Praha a okolí, mohl bych Ti půjčit můj. Nebo alespoň programovací kartu.
V.
coro

#3 Příspěvek od coro »

- funguje ten regl na niečom inom (aspoň servotester)?
- nemáš na vysielači na plyne voľnobeh, t.j. pri stiahnutom plyne polohu vyššie ako v nule? Malé Turnigy Plush na to reagujú podobne.

-cez Jetibox predsa môžeš pozrieť akú máš aktuálne výchylku na plyne ( rozsah od 1000 po 2000).
- môžeš ju aj nastaviť, aby si mal naozaj pri stiahnutom plyne cca 1000 (zrejme sa reglu zdá mimo rozsah to je jedno ktorým smerom).
hobit22
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od hobit22 »

Clapci děkuji za rady.Problém se vyřešil výměnou přijímače.Ten druhý je sice úplně stejný,ale vzhledem k tomu,že už samotný přijímač má mnoho programovatelných funkcí,tak je na něm zřejmě jenom něco špatně nastavené. Díky a letu zdar.
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“