Novinka Walkera CB180D, RTF, 2.4GHz
tobě to visí s baterkou nacpanou úplně až dopředu? Já nebyl schopen to udržet namístě - páka vzadu a trim taky pořád utíkal. Baterka fakt chtěla aspoň 1,5 cm zpátky. Není to můj vrtulník, jen jsem ho chtěl v obýváku zvednout a čekal jsem, že bude jakž takž z výroby vymyšlený a vyvážený, ale dost jsem se divil. Co ostatní? Jiná zkušenost? Na vrťasu je vše orig - žádný tunig, střídavý motor, nic.
BTW, máte ho tam někdo (hlavní motor - stříďák)? jaký? odkud? za kolik?
BTW, máte ho tam někdo (hlavní motor - stříďák)? jaký? odkud? za kolik?
Tak si tu baterku uzpusobte. Oloupni z toho tu samolepku.Rozdělejte kabinu a mrkněte pořádně kde to vázne.U první jsem si taky poničil kabely. U druhý jsem si všiml ,že se to seká o tu samolepku,která se z kraje přehýbá. Umístění baterie mam taky puvodní a žádnej problem s visením nemam. A ta zadní vrtulka? To aby jste se pomalu rozhlédli po motorku.
Dělám si srandu. No uvidíte
zadní rotor
Taky se mi od novoty nechce točit od nízkých otáček, není to problém motoru, ale gyra. Stačí vyzkoušet pohnutím (rukou) zadní částí do boku a gyro hned dodá dostatečné množství energie na srovnání směru. Prostě je to jen špatné na efekt, jinak plně funkční.
http://www.ehirobo.com/shop/product_inf ... ts_id=9367
Mode 2- Left hand throtle.
Najprv som si myslel, ze je to len upgrade bez motorceka a servo motorcekov (koli nizkej cene a prenosnemu kufriku).
Ale je to RTF, takze asi je to full.
Mode 2- Left hand throtle.
Najprv som si myslel, ze je to len upgrade bez motorceka a servo motorcekov (koli nizkej cene a prenosnemu kufriku).
Ale je to RTF, takze asi je to full.
Poloha baterky - kámoš se učí, takže nejdřív viset, pak až teprve ostré sprinty s posunutou baterkou dopředu
Střídák - co mi to přinese? Přece nižší váhu motorku, vyšší výkon výrazně nižší spotřebu a tím i delší dobu letu a hlavně - ten motorek se nehřeje, nemá uhlíky a je v podstatě nezničitelný. Osobní zkušenost z Free Spirita. Střídavý upgrade z toho udělal úplně jinou heli. Sice to stálo na FS asi 1100,-Kč, ale nelituji. jinak Free Spirit je taky 4CH, pix pitch, je o něco málo menší než CB180. Ale to o těch motorech platí obecně. Do 6CH se stejnosměrná plechovka nedává vůbec
Střídák - co mi to přinese? Přece nižší váhu motorku, vyšší výkon výrazně nižší spotřebu a tím i delší dobu letu a hlavně - ten motorek se nehřeje, nemá uhlíky a je v podstatě nezničitelný. Osobní zkušenost z Free Spirita. Střídavý upgrade z toho udělal úplně jinou heli. Sice to stálo na FS asi 1100,-Kč, ale nelituji. jinak Free Spirit je taky 4CH, pix pitch, je o něco málo menší než CB180. Ale to o těch motorech platí obecně. Do 6CH se stejnosměrná plechovka nedává vůbec
plechovka
Bohužel dávala i do 6-ti kanálů (walkery 22, 60 dále Honey Bee King 2 a nakonec i některé modely Blade). Bohužel, špatné.
Nedava? Ja som bol v tom, ze v case ked som si kupoval Belta, tak Honey Bey King 2 bol dodavany v nejakej verzii s jednosmernym. Nie som si 100% isty, ale myslim, ze aj tu na fore mi vraveli, ze radsej package s dvojsmernym. Nakoniec som kupil Belta, ale doteraz bez headlock gyra. Za 50€ sa ale nejaky headlock gyro da kupit, tak uvidime ako mi pojde lietanie s Bletom toto leto a mozno to kupim.
Co sa tyka vysenia s CB180D, tak nerozumiem. Chapem, ze doma v byte s tym moze byt problem, aby clovek nenabural do nabytku. Ale vonku ked nefuka vietor? Pokial viem, tak ta heli sa nedokaze prevratit, takze by to nemalo byt ovela narocnejsie ako s dvoj rotorom.
Co sa tyka vysenia s CB180D, tak nerozumiem. Chapem, ze doma v byte s tym moze byt problem, aby clovek nenabural do nabytku. Ale vonku ked nefuka vietor? Pokial viem, tak ta heli sa nedokaze prevratit, takze by to nemalo byt ovela narocnejsie ako s dvoj rotorom.
stabilní
Nemusíš se obávat, nic není tak klidné jako 180. A převrátit tedy opravdu nejde. Leda tak o barák 
- H.P.Baxxter
- H.P.Baxxter
Našel sem :
https://www.rczona.cz/index.php?page=sh ... 26&lang=cz
Zapojit tam půjde normálně?Asi si ho taky koupim,ještě by to chtělo nějákej dozadu.Poradíš mi tomtom8?
https://www.rczona.cz/index.php?page=sh ... 26&lang=cz
Zapojit tam půjde normálně?Asi si ho taky koupim,ještě by to chtělo nějákej dozadu.Poradíš mi tomtom8?
Tento stříďák je náhrada za 180, tak že je to málo a moc se zahřívá. Už to tu někdo popisoval, Chce to náhradu za 380 a min. 18 A regulátor. Mimo to, ten hlavní motor není problém ale zadní ano. Tam by to stříďák chtělo, taky se po něm dívám. Chci ale zachovat kardan a motor usadit do půvoního lože.
- H.P.Baxxter