GWSka píše:
No tak vidím že si s káčkama opravdu nováček a že toho snima máš dost málo zažito. Musím se zastat obou dvou kluků, jak Komára tak Ondry, páč oni mají ty éra opravdu vymazlený. Též sem měl možnost žídit oboje éra a ISISe sem dokonce i měl, tak vím jak to chodí. Nic proti Ikarovi, ale to že on dělá tu stříkanou deroraci tak to možná přidává na kráse, ale to je tak všecko. Dokonce jsem mu to i řekl, ale to je zase i můj vlastní názor. Pokud si za tím ty osobně stojíš, že Fenix je podle tebe super létající stroj budiš. Ale nezáleší jen na tom jak éro vipadá, ale hlavně na tom jak to éro maš v ruce a víš co si k němu dovolit, to samí zaleží na seřízení. Pokud ti toto nestačí, tak bych tě rád viděl " a to nebudu sám" na nějakých závodech. Páč s Prominutím takovídle "chytrolíny" máme ze všech nejradší. Keců tři pr..le a skutek utek. Dokaž tvou teorii a možná se ještě omluvím. To zatím vše.
Nedá mi to nereagovat.
Možná to leckoho překvapí, ale ta dekorace je tam opravdu pouze z estetického důvodu a ne kvůli navýšení výkonu.
Ondrovo éro jsem viděl, má ho dobře udělané, ale to je vše, co tak o něm můžu říci stejně jako o jiných letadledch. Protože jsem neměl možnost je řídit, či přímo porovnávat, netroufám si objektivně hodnotit letové vlastnosti. Pokud poznáš na zemi , nebo ve vzduchu ve dvou různých cizích rukách během pár minut které letadlo létá lépe, jsi opravdový machr, nebo jedno z nich je hozená cihla. (i když v Ondrových rukách by snad i ta cihla nějakou minutku kroužila v termice:-)
Nechci v žádném případě hanit jiná éra, nebo vyzdvihovat své, to nechám na uživatelích, jen nemám rád když někdo takto machrovsky povýšeně soudí ostatní, protože je někde zapsán ve startovní listině a hodnotí věci aniž by měl sám konkrétní zkušenost.