Dlouhá hadice od výfuku až k ostruze 2T versus 4T
Dlouhá hadice od výfuku až k ostruze 2T versus 4T
Co by se stalo, kdybych nasadil na výfuk hadici cca 1 metr dlouhou a spaliny vypouštěl až u ostruhy ? Vadilo by to nějak motoru ?
Předpokládám že by to chtělo větší průměr než je ústí tlumiče.
A jak by se změnila charakteristika u 4T a 2T objem 10-20 ccm.
díky
Předpokládám že by to chtělo větší průměr než je ústí tlumiče.
A jak by se změnila charakteristika u 4T a 2T objem 10-20 ccm.
díky
mikvalik píše:30ccm benzín je provozně mnohem lepší než 20ccm metyl 4T.
S muflerem má podle mě lepší zvuk než žhavík.
No ale to je jedno, dej si tam tu trubku, třeba lešeňovku a lítej
co jsem zatím slyšel 2takty 30-50 ccm s muflerem tak se ani omylem neblížili 4 taktu 15-20, ale mohlo to být tím tlumičem
nemáš někde po ruce video se zvukem, třeba na youtube ?
jinak s tou trubkou to letadlo bude nezničitelný, dobrej nápad
tohle jsou teoretický úvahy, mě zamazaný letadlo nevadí, po lítání ho trochu otřu a strčím do pytle aby nezasvinilo interiér auta
a když už je nánosů moc, tak to pořádně vyčistím
ještě přesně nevím, ani nevím co mám použít za motor, úplně mě to psychicky rozložilo, chtěl jsem středoplocha s 30kou 4T žhavíkem, ale už nechci, protože ta spotřeba je finančně brutální
ještě přesně nevím, ani nevím co mám použít za motor, úplně mě to psychicky rozložilo, chtěl jsem středoplocha s 30kou 4T žhavíkem, ale už nechci, protože ta spotřeba je finančně brutální
Tak zamazaný éro ti nevadí, ale vymýšlíš tu nějaký nesmysl s metrovou hadicí na výfuk. Dokola řešíš spotřebu, elektriku nechceš v žádném případě, benziňák 2T pro tebe má otřesný zvuk a za 4T benzín je ti líto vyhodit love.
Tak já nevim, nechceš to raději na gumu?
Měl by sis podle mě ujasnit priority (spotřeba, zvuk motoru a kdoví co tě ještě napadne) a potom tady řešit konkrétní problémy.
Tak já nevim, nechceš to raději na gumu?
Měl by sis podle mě ujasnit priority (spotřeba, zvuk motoru a kdoví co tě ještě napadne) a potom tady řešit konkrétní problémy.
Velox Revolution II ZDZ 50NG
EasyStar II
LOOP VA
EasyStar II
LOOP VA
Tady máš krásnej motor od kolegy ze slovenska
A je to ČTYŘTAKT!!!!!
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/ROTO-35-FS/288728/
A je to ČTYŘTAKT!!!!!
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/ROTO-35-FS/288728/
Velox Revolution II ZDZ 50NG
EasyStar II