Žij a nech žít.
Každý soudíme a posuzujeme podle sebe. To je normální. Když budu sedět na balíku peněz nebo zkrátka budu do modelařiny sypat všechno co vydělám, koupím nejlepší lipolky se u nás dají koupit, regly, motory...Já osobně jsem v situaci, o které tu psal už někdo jiný - nebýt HC, nelítám s tím co dnes mám. HC má věci kšuntový - mikrometr měří o 0,1mm mimo, udávané přehnané parapetry motorů, baterií i reglů, tak i věci dobře použitelný - pro rekreačního modeláře - regl 85A, spínaný BEC 3A za 30 USD (lowprices.com)? Vím, že ho mám použít do 60A a v pohodě. Mám za tři roky jen v HC (vynechávám Himodel nebo nějaké další) 65 objednávek (dělám spíš menší, abych byl v limitu a neřešil celníky) a nemám doma jediný vadný kus. Co bylo vadné,mi bez problémů vyměnili. El. motor bych tam dnes nekoupil, ale ty menší kolem 300W asi klidně zase jo.
Když si vemu, co stojí u nás 5S nebo 6S lipo a co tam.....Lipolka se pro mě stala spotřebním zbožím, které po sezoně klidně odepíšu, nešetřím je, není to ikona. Pokud byl dal u nás za Lipolku kolem 4-5K Kč, tak jí snad pořídím osobního údržbáře...
Každý si najdeme cestu, která našim možnostem a požadavkům vyhovuje a tím máme čím mlátit o zem. A vvvo tom to snad je.