Konečně někdo dostal rozum II

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Azy
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Azy »

LV píše:
psena píše:Nervy na co? Na cekaci lhuty? Nebo nervy na pripadny reklamace? Reklamace na HK (HC) probihaji velmi rychle a vetsinou bez problemu, narozdil od nasich obchodu.
Spis by meli mit nervy ti, co kupuji predrazeny (jakoze kvalitni) veci u nas a vlastne jen kvuli dobremu pocitu z dosazitelnosti reklamace.

Ano, na dodacie doby :lol:
No a reklamácia baterky za 200Kč keď poštovné je dvojnásobné je tiež zaujímavá :roll:

baterky za dvě kila se nereklamujou :-)
MK Katoda Sokolov :-)
LV
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od LV »

Azy píše:baterky za dvě kila se nereklamujou :-)

to bol len príklad, ale kupujte si tie šunty z HC ďalej. Mne je to fuk :lol:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
pajax007
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od pajax007 »

LV píše:
Azy píše:baterky za dvě kila se nereklamujou :-)

to bol len príklad, ale kupujte si tie šunty z HC ďalej. Mne je to fuk :lol:

Nevypadá to ale tak. pajax 007
Metalius

#19 Příspěvek od Metalius »

Tak mám takovej dojem po předchozích příspěvcích (dle některých), Když člověk nakupuje doma tak je vůl a ten kdo nakupuje na HC tak je "in" . Pořád se to tu řeší i jiných příspěvcích. Dejte stím už pokoj, ať si každej nakupuje kde chce. Já osobně nakupuju doma, protože na nakupování v jinde nemám náturu. Taky mě štvou předražený věci v našich obchodech. Tím nemyslím jenom modelařinu, ale všeobecně. Třeba nedávno jsem četl článek o tom jak jeden (konkrétně ten co učí vařit v pořadu Ano šéfe) nakupuje ve Francii o třicet procet levněji. Takže na závěr. Když dá někdo odkaz na nějaký obchod (bez ohledu jestli má 100 nebo 10 000 položek) ,doma nebo ve světě tak si myslím, že to není nic špatnýho. Informací není nikdy dost.
Jestli se z těch mraků nedostanu, přeruším klesání na sto padesáti metrech.
Níž už nejdu, byla by to sebevražda.
Metalius

#20 Příspěvek od Metalius »

8O proč mi to tam vlezlo 2x :?:

smazáno
Jestli se z těch mraků nedostanu, přeruším klesání na sto padesáti metrech.
Níž už nejdu, byla by to sebevražda.
BacilBA

#21 Příspěvek od BacilBA »

Naše domáce ceny sú dané asi tým, že nemáme problém zaplatiť hoc akú cenu. Odsledoval som si to na príklade väčšieho obchodného reťazca. Jeden a ten istý tovar stál jeden týžden v Holandsku okolo 65€, o týždeň v Nemecku okolo 69€, o ďalší týžden v Taliansku okolo89€ a nakoniec u nás 99€. A u nás sa vypredalo všetko. Nabudúce dajú u nas asi za 110, prečo nie, ak je dosť záujemcov.
CESSNA 480 od RCM-Pelikán / SPRINT ľahučký dvojplošník od RCM-Pelikán -v rekonštrukcii / Quick Thunder II 3-kanál mikrovrtulník / TORO 900-vo výstavbe / BLADE mSR_BNF / P51D Mustang Ultra-Micro & SPEKTRUM DX6i
LV
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od LV »

Metalius píše:Tak mám takovej dojem po předchozích příspěvcích (dle některých), Když člověk nakupuje doma tak je vůl a ten kdo nakupuje na HC tak je "in" . Pořád se to tu řeší i jiných příspěvcích. Dejte stím už pokoj, ať si každej nakupuje kde chce. Já osobně nakupuju doma, protože na nakupování v jinde nemám náturu. Taky mě štvou předražený věci v našich obchodech. Tím nemyslím jenom modelařinu, ale všeobecně. Třeba nedávno jsem četl článek o tom jak jeden (konkrétně ten co učí vařit v pořadu Ano šéfe) nakupuje ve Francii o třicet procet levněji. Takže na závěr. Když dá někdo odkaz na nějaký obchod (bez ohledu jestli má 100 nebo 10 000 položek) ,doma nebo ve světě tak si myslím, že to není nic špatnýho. Informací není nikdy dost.

75% všetkých príspevkov na tomto detskom fóre súvisí z HC, alebo Turnigy. Drvivá väčšina sú problémy s niečim... Ale majú tam lacno :lol:
www.elektromodely.sk
JMalik

#23 Příspěvek od JMalik »

LV píše:..............75% ...............

Laco,
už zase? :lol: :lol: :lol:
LV
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od LV »

JMalik píše:

Laco,

Nie, ešte stále :lol:
To číslo sa mi páči :D
www.elektromodely.sk
LV
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od LV »

JMalik píše:

Laco,

Môžeme to nazvať Lacova konštanta :mrgreen:
www.elektromodely.sk
JMalik

#26 Příspěvek od JMalik »

Zapamatuji si jí :lol:
AR1
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od AR1 »

Žij a nech žít.

Každý soudíme a posuzujeme podle sebe. To je normální. Když budu sedět na balíku peněz nebo zkrátka budu do modelařiny sypat všechno co vydělám, koupím nejlepší lipolky se u nás dají koupit, regly, motory...Já osobně jsem v situaci, o které tu psal už někdo jiný - nebýt HC, nelítám s tím co dnes mám. HC má věci kšuntový - mikrometr měří o 0,1mm mimo, udávané přehnané parapetry motorů, baterií i reglů, tak i věci dobře použitelný - pro rekreačního modeláře - regl 85A, spínaný BEC 3A za 30 USD (lowprices.com)? Vím, že ho mám použít do 60A a v pohodě. Mám za tři roky jen v HC (vynechávám Himodel nebo nějaké další) 65 objednávek (dělám spíš menší, abych byl v limitu a neřešil celníky) a nemám doma jediný vadný kus. Co bylo vadné,mi bez problémů vyměnili. El. motor bych tam dnes nekoupil, ale ty menší kolem 300W asi klidně zase jo.
Když si vemu, co stojí u nás 5S nebo 6S lipo a co tam.....Lipolka se pro mě stala spotřebním zbožím, které po sezoně klidně odepíšu, nešetřím je, není to ikona. Pokud byl dal u nás za Lipolku kolem 4-5K Kč, tak jí snad pořídím osobního údržbáře...

Každý si najdeme cestu, která našim možnostem a požadavkům vyhovuje a tím máme čím mlátit o zem. A vvvo tom to snad je. :)
http://ar1.rajce.idnes.cz/
were
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od were »

Ja myslim ze ty spory HC vs. nakup doma tady hroti jen par stale stejnych jednotlivcu, vsichni ktere co osobne znam vcetne me nakupuji proste podle toho co potrebuji. Kdyz potrebuji levnou lipolku nebo regl nebo pak vrtuli na zlamani tak objednam z HC, kdyz potrebuju sehnat levneji treba prijimac, objednam z USA, kdyz potrebuju kuzel, objednam z Pohodaletu, kdyz potrebuju balzu, kus preklizy nebo lanovod, skocim do modelarskeho kramu. Proste nakupuju podle potreby, stejne jako jakekoliv jine zbozi - kdyz kupuju jidlo tak taky jednou zajdu do kvalitni masny, jindy do supermarketu a kdyz neni cas postaci vecerka v protejsim baraku - a nikoho by nenapadlo hadat se co z toho je lepsi :D
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
JMalik

#29 Příspěvek od JMalik »

were píše:Ja myslim ze ty spory HC vs. nakup doma tady hroti jen par stale stejnych jednotlivcu, vsichni ktere co osobne znam vcetne me nakupuji proste podle toho co potrebuji. Kdyz potrebuji levnou lipolku nebo regl nebo pak vrtuli na zlamani tak objednam z HC, kdyz potrebuju sehnat levneji treba prijimac, objednam z USA, kdyz potrebuju kuzel, objednam z Pohodaletu, kdyz potrebuju balzu, kus preklizy nebo lanovod, skocim do modelarskeho kramu. Proste nakupuju podle potreby, stejne jako jakekoliv jine zbozi - kdyz kupuju jidlo tak taky jednou zajdu do kvalitni masny, jindy do supermarketu a kdyz neni cas postaci vecerka v protejsim baraku - a nikoho by nenapadlo hadat se co z toho je lepsi :D

To je realita.
Kup si u nás nějaký čudlík a může se to podělat taky. Kup to z HC, možnost problému je obvykle větší, ale nestojí to zase tolik. Potom tady ale nesmíš kvičet, jak je možné, že se z motoru odlepily magnety, nebo že hází hřídel.
Prostě normál. Nižší cena - přiměřená kvalita.
Skoky
Kontaktovat uživatele:

Re: Konečně někdo dostal rozum II

#30 Příspěvek od Skoky »

Franko píše:
Arx píše:Pouze dodám, proč vzniklo původní téma.

Naivně jsem si myslel, že když to zveřejním na manii, pomůžu tím třeba většímu okruhu lidí, ale asi to byla chyba. Příště si to nechám radši pro sebe. Toť vše...

Ale viď tam nic nemááá !

Jeden motor ? 2 nabíječky ? par vrtulek ?

Komu s takovou gigantickou nabídkou chceš pomoct ?

no možná tam má pár věcí ale je to férový chlap a neodírá lidi..
má tam serva co v obchodě stojí dvě stovky za 80kč... no ti hajz..vé na tom mají rabat 120kč/ks to je hnus!
pokud potřebuješ serva do nějakého poletucha nebo nějakého laciného éra tak tam nakoupíš deset ks za 800kč kdežto v obchodě za 2000 ! to je sakra rozdíl!!!!!!!! Takových lidí kteří jsou féroví potřebujeme mnohem více.
Dnes modelář, zítra letec ...
SPECTRUM DX7i
Mustang P51-D (elektro),Tiger Trainer 40 (8.5ccm),MX2 2,3m(DLE 55)
létáme v:
Bánov(asfalt), Rudice(tráva), Šumice (vlastní let.-tráva) www.rajce.net/f289163003
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“