JMalik píše:graup15 píše:JMalik píše:Jak čumí do trupu ten kousek M šroubu, to máš našroubovaný zespodu ten rycí hrot?
Nene..je to M3 se zápustnou hlavou a jen drží tu krabičku na Rx baterku, přijímač a BEC
Rudi Freudenthaler ( a jiní) mají dole na trupu "hřebík" na brzdění. Uvažuji o tom, ale asi s tím ještě počkám. Jde jenom o ty dojezdy po trávě. Pokud by to pošetřilo trup a směrovku, tak bych to dal.
Jestli tam má Rudi hřebík, kotvu nebo padák mi je šumák...
Majitel ať si tam dá co bude chtít, ale já létám na letišti kde je 240m golfáče...hřebík nepotřebuji.
Mně sere jiná věc..S16 stojí 20kkč !!!! a idioti při výrobě asi neznají pojem..(když už musí být to servo zalepené do křídel ve formě, tak páka má čumět zkrz potah , na neutrál (tzn 1.5ms) kolmo..nebo alespoň všechny stejně) .Jaké je překvapení, když pustíš středový signál do křídla a jen valíš oči, jak je každá páka jinak. Kdyby to bylo o dva stupně...na to se nehraje, ale ono je to tak moc šejdrem, že to člověka nasere. Kdyby to byl Linx nebo podobné haraburdí..neřeknu, ale závodní mašina za naprosto děsivé prachy....hanba velebnosti. Další skvělý poznatek...Rudi asi nikdy neslyšel o zavětrování křidélek a klapek...sice tam má jakoby vybrání na lepící pásku (technikus ala valenta), ale v reálu se tam stejně nedá dát... A poslední perla...náhony klapek i křidélek, nemají naprosto žádné aerodynamické krytí. Prostě to celé čumí nad povrch křídla. Možná to nevadí, ale u závodní novinky na rok 2010 bych čekla určitý posun v konstrukci .
PS..starší Surprise to mají dělané stejně.
S16 je hotová, naprogramovaná do T8 a připravená na zálet....ale můj pocit, je ten, že je to fatálně předražený kus kompozitu. Sice nejspíš poletí hodně dobře..o tom pochyb nemám, ale naštěstí vím o dalších dvou připravovaných (v čechách) F5B mašinkách...a ty rozhodně budou stát míň, při stejném, ale spíš technicky čistějším provedení.
Na druhou stranu chápu, že jde o sportovní náčiní, ale už se nedivím proč F5B pomalu ale jistě umírá ...ty prachy za ready to fly S16 jsou neúměrné.