Bristol Scout - mikromodel do obýváku i ven
OT: Tak jste mě vyprovokovali k vlastnímu čistě nekomerčnímu počinu. Dalším hnacím motorem je to, že mi doma leží malé nevyužíté vybavení a uživatel LV sem před pár dny hodil tohle: http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... sc&start=0
Sice to nebude tak hezké a promakané, ale konkurenční stroj v podbném měřítku se snad někdy na nebi střetne s tím Markovým.
Rozpětí 55cm

Sice to nebude tak hezké a promakané, ale konkurenční stroj v podbném měřítku se snad někdy na nebi střetne s tím Markovým.
Rozpětí 55cm
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Vigo píše:OT: Tak jste mě vyprovokovali k vlastnímu čistě nekomerčnímu počinu. Dalším hnacím motorem je to, že mi doma leží malé nevyužíté vybavení a uživatel LV sem před pár dny hodil tohle: http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... sc&start=0
Držím palčáky, nech stavba dobre dopadne a hlavne lieta
Keby si na to potreboval dajaké plechové diely tak napíš
A o 3 týždne Miskovice u Kutné Hory
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Mám za sebou prvý let. A podstatné je, že domov som model niesol v rovnakom stave ako na zálet
Takže ako to lieta ? Ten zvolený pohon je tak akurát na maketový letový prejav, čo je v poriadku, s tým sa počítalo. Mám tam baterku 2s 130mAh a to je tak na 5 minút letu, potom už začne znateľne spomaľovať. Vadí tomu aj mierny vietor, čo sa dalo čakať. Na výškovku je to dosť citlivé, stačí malá výchyľka, na smerovku naopak.
Inak ten profil "rovná doska" lieta, ale skúsim ho natvarovať do správneho tvaru pomocou žebier z depronu a uvidím. A pridám ešte tie výstuhy z koncov krídel do trupu, ako tu ktosi kreslil.
Takže ako to lieta ? Ten zvolený pohon je tak akurát na maketový letový prejav, čo je v poriadku, s tým sa počítalo. Mám tam baterku 2s 130mAh a to je tak na 5 minút letu, potom už začne znateľne spomaľovať. Vadí tomu aj mierny vietor, čo sa dalo čakať. Na výškovku je to dosť citlivé, stačí malá výchyľka, na smerovku naopak.
Inak ten profil "rovná doska" lieta, ale skúsim ho natvarovať do správneho tvaru pomocou žebier z depronu a uvidím. A pridám ešte tie výstuhy z koncov krídel do trupu, ako tu ktosi kreslil.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Marek71 píše:Mám za sebou prvý let. A podstatné je, že domov som model niesol v rovnakom stave ako na zálet
žebra udělej z lehké 2mm balzy, depron by deska zkroudila a zůstala by rovná
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16