Bristol Scout - mikromodel do obýváku i ven

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#391 Příspěvek od Marek71 »

Lepil som tým zeleným.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#392 Příspěvek od Vigo »

OT: Tak jste mě vyprovokovali k vlastnímu čistě nekomerčnímu počinu. Dalším hnacím motorem je to, že mi doma leží malé nevyužíté vybavení a uživatel LV sem před pár dny hodil tohle: http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... sc&start=0

Sice to nebude tak hezké a promakané, ale konkurenční stroj v podbném měřítku se snad někdy na nebi střetne s tím Markovým.

Rozpětí 55cm

Obrázek
LV
Kontaktovat uživatele:

#393 Příspěvek od LV »

Vigo píše:OT: Tak jste mě vyprovokovali k vlastnímu čistě nekomerčnímu počinu. Dalším hnacím motorem je to, že mi doma leží malé nevyužíté vybavení a uživatel LV sem před pár dny hodil tohle: http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... sc&start=0

Sice to nebude tak hezké a promakané, ale konkurenční stroj v podbném měřítku se snad někdy na nebi střetne s tím Markovým.

Držím palčáky, nech stavba dobre dopadne a hlavne lieta Obrázek
Keby si na to potreboval dajaké plechové diely tak napíš Obrázek
A o 3 týždne Miskovice u Kutné Hory :wink:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#394 Příspěvek od Marek71 »

Mám za sebou prvý let. A podstatné je, že domov som model niesol v rovnakom stave ako na zálet :-)

Takže ako to lieta ? Ten zvolený pohon je tak akurát na maketový letový prejav, čo je v poriadku, s tým sa počítalo. Mám tam baterku 2s 130mAh a to je tak na 5 minút letu, potom už začne znateľne spomaľovať. Vadí tomu aj mierny vietor, čo sa dalo čakať. Na výškovku je to dosť citlivé, stačí malá výchyľka, na smerovku naopak.

Inak ten profil "rovná doska" lieta, ale skúsim ho natvarovať do správneho tvaru pomocou žebier z depronu a uvidím. A pridám ešte tie výstuhy z koncov krídel do trupu, ako tu ktosi kreslil.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Petricius
Kontaktovat uživatele:

#395 Příspěvek od Petricius »

Pro LV: Smekam. Oba ty velke modely - proste parada. Video jsem sledoval snad 5 x:)
HonzaS

#396 Příspěvek od HonzaS »

Marek71 píše:Mám za sebou prvý let. A podstatné je, že domov som model niesol v rovnakom stave ako na zálet :-)

Takže ako to lieta ? Ten zvolený pohon je tak akurát na maketový letový prejav, čo je v poriadku, s tým sa počítalo. Mám tam baterku 2s 130mAh a to je tak na 5 minút letu, potom už začne znateľne spomaľovať. Vadí tomu aj mierny vietor, čo sa dalo čakať. Na výškovku je to dosť citlivé, stačí malá výchyľka, na smerovku naopak.

Inak ten profil "rovná doska" lieta, ale skúsim ho natvarovať do správneho tvaru pomocou žebier z depronu a uvidím. A pridám ešte tie výstuhy z koncov krídel do trupu, ako tu ktosi kreslil.

žebra udělej z lehké 2mm balzy, depron by deska zkroudila a zůstala by rovná ;) jinak bacha v kluzu-sop nefunguje. aby to na ní reagovalo, chce to ofouknout plynem. časem si zvykneš ;)
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
olisoft

#397 Příspěvek od olisoft »

Nejako to tu zapadlo, tak sa spytam znova -

vymeni niekto 3ks oranzove vrtulky za moje 3ks cierne?

Prisli mi cierne, tak aspon polovicu chcem oranzovych, viac sa mi vyzorovo k modelu hodia...
HonzaS

#398 Příspěvek od HonzaS »

bohužel teď z HC všem chodí černé ;)
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
olisoft

#399 Příspěvek od olisoft »

:roll: nuz, co narobim...

ozaj, Honzo, neozval si sa, ako si mi pisal. ;)
HonzaS

#400 Příspěvek od HonzaS »

olisoft píše::roll: nuz, co narobim...

ozaj, Honzo, neozval si sa, ako si mi pisal. ;)

počkej, já teď nevím podle nicku kdo jsi, orientuju se v mailových adresách. Spolu jsme řešili dva kousky na slovensko?
olisoft

#401 Příspěvek od olisoft »

jj, 2 kusky, mail oliver.g****@...
HonzaS

#402 Příspěvek od HonzaS »

jáásně, to už vím. mmt, písnu do mailu... :wink:
Joker
Kontaktovat uživatele:

#403 Příspěvek od Joker »

Zdravím, to Honzas, panty na výškovce a směrovce jsou z průhledné lepicí pásky? Alespoň tak nějak jsem to vydedukoval z fotek. :D :D
HonzaS

#404 Příspěvek od HonzaS »

Ano, klasika jako u všech depronových modelů. Chce to kvalitní samolepící pásku, aby držela na barvě ;) Takové ty čínské za 8kč bohužel většinou nedrží :(
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#405 Příspěvek od Vigo »

Měl bych špionážní dotaz. Jak ohýbáte křídlo do profilu? Tedy je mi jasné, že přes hranu stolu, ale mám spíš na mysli do jakého tvaru. Žebra mají normálně tvar kruhové výseče a nebo se podobají nějakému profilu?

Díky
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“