kmarty píše:... a Hold jsem zmenil na 0-50-50-50-100 (lip se mi meri stred)...
Nojo, to mne nenapadlo
No mne zase prave hlava nebere jaktoze vy mate ty hodnoty tak velkygamer007 píše:Jakto že máte všichni tak malý hodnoty ve swash mixu? Nějak mi to hlava nebere...
Tak jsem na to pro sichr koukl a vazne tam nic neni.AdamProg píše:Jeste me napada jestli, neni nejaky mix v letovych rezimech.
kmarty píše:Krtek je normalne ma (www.heliservis.eu). Vzdyt ted jsem je tam kupoval (teda pred tejdnem nebo kdy).
Jetson píše:Dal jsem po pádu dohromady MT, ale furt z toho mám divný pocit. Otázka. Když roztočíte ručně rotor, jak rychle se zastaví? Popřípadě, když přepnete na autorotaci, jak dlouho se ještě po zastavení hlavního kola a motoru dotáčí zbytek? U mne se to zastaví v podstatě současně.
Jetson píše:Stopa listů. Rozjíždí se mi o cca 5 mm (na plnej knedlík i 1cm). Když dám na dlouhém táhle půl otáčky, tak je situace podobná, jen listy si prohodí pozici a na měrce u toho jednoho není čístá nula. Koupil jsem pro jistotu slušnější listy (u Krtka), když na ty z HC jsou tady různé reakce, ale situace je +- stejná. Kupodivu vibrace po roztočení žádné (nijak rušivé). Poradí někdo, jestli to má řešení v kombinování otáček krátké/dlouhé táhlo, nebo ještě jinak?