Depron Cup 2010 (Pravidla na 1 straně)
DAF píše:Tak jsem to teď byl po reinstalaci vyzkoušet a kupodivu to létá. Takže jsem téměř připraven, jen drobná doladění. Sice v tom chumlu superbrusů budu asi mezi posledními, ale to nevadí. Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se
![]()
.
Hehe, zato ja jsem si prave trochu ponicil trup pri testu kridla - klasicka sklopka
to Luzr, já mám nosník ze dvou lišt a stojina z balsy, klasické "I". Dokonce jsou lišty přes celou střední část, vzepětí je tvořeno překližkovou tvarovkou. Doprostřed lišti jsem nalepil výkližek, který dělá vzepětí, pak žebra, stojiny a shora další lišta. Uši jsou na klasických překližkových skojkách. V hlavní části to je nějakých 7x3 a uši 5x3 smrk. Neříkám, že se to nezlomí, ale dělal jsem s tím docela utažené zatáčky a v pohodě. No na nový stroj, resp. křídlo a opravu trupu už moc času nemáš. Já už jen doladím
a hotovo!
Hitec Aurora 9X
DAF píše:to Luzr, já mám nosník ze dvou lišt a stojina z balsy, klasické "I". Dokonce jsou lišty přes celou střední část, vzepětí je tvořeno překližkovou tvarovkou. Doprostřed lišti jsem nalepil výkližek, který dělá vzepětí, pak žebra, stojiny a shora další lišta. Uši jsou na klasických překližkových skojkách. V hlavní části to je nějakých 7x3 a uši 5x3 smrk. Neříkám, že se to nezlomí, ale dělal jsem s tím docela utažené zatáčky a v pohodě. No na nový stroj, resp. křídlo a opravu trupu už moc času nemáš. Já už jen doladíma hotovo!
To kridlo byl experiment - zkousel jsem udelam Kfm2 kridlo a vlastne jsem taky zkousel jak udelat lehci stredovou spojku. Stredova spojka vydrzela (prasklo to az za ni), takze v tomto ohledu omezeny uspech
Ve vyrobe mam jine "opravdove", PS vyrez vyztuzeny uhlikem a obaleny papirem (zbyva me ten papir a udelat spojku). Pokud nahodou by i to zklamalo, porad mam kridlo z prvniho kola, to vydrzi vsechno.
A trup uz je opraveny, jenom se vylomil kousek smrku k ustaveni kridla. No big deal. (Vlastne jsem az prekvapen jak malo skody udelal pad z 10m
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Ach jo, panove sklerotici, s vama je to tezky. V 10h budu prave dojizdet k vychodnimu okraji Prahy od Kutne Hory. Uz jsem to psal, ze pokud v nedeli, tak NEJDRIV v 11h, lepe v poledne
A jsem zvedav jestli tentokrat konecne dorazi i ti "slibovaci" jako Rajny a Marcos
A jsem zvedav jestli tentokrat konecne dorazi i ti "slibovaci" jako Rajny a Marcos
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Abu píše:Ach jo, panove sklerotici, s vama je to tezky. V 10h budu prave dojizdet k vychodnimu okraji Prahy od Kutne Hory. Uz jsem to psal, ze pokud v nedeli, tak NEJDRIV v 11h, lepe v poledne![]()
Pak mi řikej kuli komu se s tím šoupe