Depron Cup 2010 (Pravidla na 1 straně)

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pepin

#316 Příspěvek od pepin »

Rajny píše:Ja bohuzel nedorazim, mam plno uceni na statnice, takze to nestiham ani dodelat

páč kecat je méně náročné nežli lepit,tak raději ve volné chvíli kecám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DAF
Kontaktovat uživatele:

#317 Příspěvek od DAF »

Hele jestli tam budeme tři, tak to si můžem rovnou z domova rozlosovat bednu!!! Tedy, asi čtyři, ale i tak. Co Honelix, Marcos a další? Doufám, že odezva je dána víkendem a v týdnu se na to zájemci podívají a odpoví. Jinak s nedělí souhlas, 12.00 budiž, tak buď budu mít větší snídani, nebo pozdní oběd 8), plynule přecházející do večeře.
Hitec Aurora 9X
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#318 Příspěvek od Rajny »

pepin píše:páč kecat je méně náročné nežli lepit,tak raději ve volné chvíli kecám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ve volne chvili jsem znicen a nabiram sily na dalsi uceni :-)
Abu
Kontaktovat uživatele:

#319 Příspěvek od Abu »

Honelix prislibil dnes na letisti ze dorazi... ale zname to, tu mladez.... :wink:

Jinak dneska byla takova termika (mezi 14 a 17h), ze to bylo az nechutny. Kdyby v takovym pocasi byl Cup, tak nam to vsem ulitne.
(Prikladam graf z ENka = 2m, 770g, 180W - http://poletuchy.ic.cz/temp/Trnak.jpg - na modrem grafu je videt unik na brzdach z 2,5m/s stoupaku )
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
pepin

#320 Příspěvek od pepin »

Rajny píše:
pepin píše:páč kecat je méně náročné nežli lepit,tak raději ve volné chvíli kecám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ve volne chvili jsem znicen a nabiram sily na dalsi uceni :-)

rajny-plkáš-plkáš-plkáš :lol: normální intertnetový plkač :wink:
DAF
Kontaktovat uživatele:

#321 Příspěvek od DAF »

Tome, když dáš do toho stoupáku dýmovnici, tak ho taky najdu :lol: . Občas něco chytím, ale je to spíš náhoda a fuška.
Fajn, raději už se "speciálem" ven nepůjdu, abych s tím zase netřísknul :lol: . Takže neděle, v pravé poledne.
Hitec Aurora 9X
Abu
Kontaktovat uživatele:

#322 Příspěvek od Abu »

Ja chtel jit dneska taky "trenovat", ale pak jsem si vzpomnel a "superbrus" zustal radeji na skrini.
A ten dnesni megastoupak musel najit kazdej, slitli se do nej totiz ptaci z celeho okoli (fakt aspon 20 foglu). Akorat ty bestie to tak umej, ze jim to lezlo nahoru podstatne rychleji nez mych 2,5m/s, takze za chvilku byli vcudu...
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
pepin

#323 Příspěvek od pepin »

Tak kolik nás bude?Možná bude počasí přát a pujde si zalítat potom na svahu,i když vítr asi nic mnoho.
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#324 Příspěvek od Luzr »

pepin píše:Tak kolik nás bude?

Já, moje nové křivé křídlo, moje nová 30C baterka a vibrující čínská sklopka 12x8 to máme v plánu...

Možná bude počasí přát a pujde si zalítat potom na svahu,i když vítr asi nic mnoho.

Aktuálně bych spíš potřeboval aby se ten vítr trochu uklidnil a já mohl po drobnějších úpravách zalétnout...

Na druhou stranu tu mám již delší dobu připraveného konvertovaného Foxe, rád bych ho konečně vyzkoušel. Na těch 55g bude stačit vánek :)
Honelix
Kontaktovat uživatele:

#325 Příspěvek od Honelix »

Ja bych taky nejradeji dorazil... problem vsak zacina byt v transportu. Kamarad co me tam minule vezl nejspis nebude doma a tim padem se nemam jak na Divcaky dostat.

Na autobus jsem resignoval, protoze jsem tu cestu jednou absolvoval a uz nikdy vice.

Zkratka: Rad bych dorazil, ale zatim se to tvari blede. Jestli nesezenu nejakej odvoz tak teda nevim :(
Hitec Eclipse 7 + ASSANMoje modely: http://www.rcalbum.com/index.php?sum=453&amod
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#326 Příspěvek od BOSS8 »

Honelix píše:Zkratka: Rad bych dorazil, ale zatim se to tvari blede.

Na tuhle větu už umřelo hodně talentů .
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
Honelix
Kontaktovat uživatele:

#327 Příspěvek od Honelix »

Aby to nekdo spatne nepochopil... neni to, ze bych nechtel prijet (to presne naopak) ale zatim jsem nesehnal nikoho, kdo by me tam mohl hodit...
Hitec Eclipse 7 + ASSANMoje modely: http://www.rcalbum.com/index.php?sum=453&amod
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#328 Příspěvek od Luzr »

Honelix píše:Aby to nekdo spatne nepochopil... neni to, ze bych nechtel prijet (to presne naopak) ale zatim jsem nesehnal nikoho, kdo by me tam mohl hodit...

No uplne po ceste to nemam (15km ode me, pokud to dobre chapu ze bydlis vedle trneneho ujezdu), ale pokud me do toho neco neprijde, muzu te vyzvednout
Honelix
Kontaktovat uživatele:

#329 Příspěvek od Honelix »

Diky za nabidku... kdyz nic nesezenu, tak by to mozna slo, ale pokud to mas z ruky, tak je to taky trochu nesikovny.

Kazodpadne diky
pepin

#330 Příspěvek od pepin »

Upřímě,nejsem si tentokrát uplně jistý svoji učastí :oops: Začínat ve 12,je pro mě zabitá celá neděle.
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“