krtek2k píše:na simu viset, až budeš schopnej uviset na jednom místě bez hnutí třeba 2 minuty (a pust si vítr) , až budeš schopnej ve visu na simu při pohybu zleva doprava neustále rovnat ocas vtulníku k sobě, až budeš schopnej kontrovat na křidýlkách a výškovce jakoukoliv změnu polohy. Pak vytáhni helinu , zahoď sebevědomí , nahoď respekt , vykopej všechny čumily co kolem budou chtít koukat, roztoč to a do vzduchu viset.
Na simu by pro visení mohlo stačit 10-20hodin, míň ne.
jj, ja vim, ale ja zas nejsem takovej janek.... visim uz docela v poho cumakem od sebe i k sobe. (na simu!) a vitr si postupne pridavam. To jsem si zde uz vycetl. Myslim ze me dal hodne ten "trenink visu" co je na simu. Tam, kdyz se me zacalo darit, pri letani to bylo bylo podstatne lepsi...a snazsi. Mimochodem to zpomaleni simulace ja take fantazie. Clovek si v klidu muze promyslet jak packovat a za par hodin uz to v te hlave je...

. ted letam na 100% rychlosti a uz zdaleka tolik nezmatkuji.
Co se sebevedomi tyce, jsem podelanej, ale kdyz si to tak spocitam, jsem na simu nepretrzite od pondelniho vecra, pouze s tim ze jsem dve hodky prospal z Po na Ut, a dalsi ctyri ze vcera na dnesek...

. Jo jeste jsem zapomel, ze vcera me simo okupovala dcerka ..... a co hur, to na co ja den a noc drel ona zvladla cca za dve hodky, jo asi to vypada, ze nemladnu.... a bude hur...
Ten muj dotaz smeroval spis tim smerem, zda a jake zkusenosti kdo ma s treninkovym krizem. Mohlo by se zdat, ze je predcasny, ale poschanet tady nejaky material na kriz a nedej boze dalsi pinkpongove micky, je na mistni pomery docela "beh na dlouhou trat...."

Pouze premyslim o tom, jak to rozbit co nejmene co nejpozdeji... Jinak diky za ostatni info. Ch.