JMalik píše:Avenger píše:zdzd píše:Když FASST použiješ v souladu s technickými parametry, nemáš problém. Tedy většina nemá problém.
A když ten problém i přes to mít budou, tak jim dodatečně omezíme v návodu technické parametry aby nebyl nárok na případnou reklamaci a budeme se poplácávat po ramenou jak jsme zase se zákazníkem vyjebali. Větší podrazáky sis vybrat nemohl, ale budiž ti přáno
Já napíšu něco speciálně pro tebe![]()
Viděl jsem létat modely a bezpilotní prostředky s různými systémy řízení.
Např. před dvěma měsíci bezpilotní prostředek s Assanem na vzdálennosti cca 6 -8km. Že to byla trochu jiná souprava, než to, co se používá tady, je jasné. Ale byl to Assan. Pak je tady X dalších systémů 2,4, většina použitelná pro řízení modelů. Takže nemám žádné předsudky pro to, který z nich si zvolím a budu to létat, taky za mnou nestojí žádný sponzor, který to zacvaká, pokud použiji jeho systém.
Takže když si zhodnotíš situaci v systémech 2,4, dojdeš k tomu, že ten fasst má určitě nějaké mouchy a dalo by se to zlepšit (za další peníze). Ale v současné době, je to nejlepší z 2,4 co můžeš mít. ( Mluvím o spolehlivosti přenosu a řízení, ne o telemetrii). Důvody proč použít místo fasstu něco jiného jsou : cena, telemetrie a případně zabudování modulu.
Určitě ne kvalita toho systému. K tomu dojdeš až se na věc podíváš normálně.
A co z toho elaborátu pro mě vlastně vyplývá??