ztnext píše:eurycantha píše:Mám problém s novým modelem. Vysílač Optic 6, přijímač Electron 6, serva 3× HS81, regl Power HD 50A. Při zkoušce se zataženou anténou jsem se nedostal dále jak 10m. Šílené kmitání serv a zapínání motoru přicházelo klidně i 2m od modelu. Vždy bez varování, bez nějakých varovných zácuků. Prostě bleskové záchvaty. S plnou anténou se první zácuky objevovaly už po 20m. Vůbec nemám tušení čím to je. Zkoušel sem regulátor dostat co nejdál od přijímače, vyměnit přijímač, pokládat a natáčet anténu přijímače různými směry, ale nic.
Řeším nyní stejný problém s reglem Jeti Spin-55 a servama HS-81. Vypadá to, že ty serva jsou nějaký "nepovedený"! Když na ten regl připojím serva HS-55, HS-422, Hs-5625MG chodí perfektně. Dokonce i jedno HS-81 chodí, ale jak připojím další HS-81 nastane chaos, ale jen na HS-81 (ty serva se při kmitání i dost zahřívají). I když jsou zároveň připojená jiná serva, tak se to na nich neprojeví, kmitají jen HS-81. Zkoušel jsem i různé přijímače a výsledek je stejný, kmitání je různě velké podle citlivosti přijímače a použít v modelu se to nedá. Při napájení ze 4čl. Ni-Cd je vše O.K.
Pravděpodobně problém v servech, dost se tady o tom psalo (konkrétně HS-81 z poslední doby, ne ta nejstarší).
Nemáš to na "V" kabelu?
V každém případě to musíš zkusit mimo BEC reglu na přijímačovky, aby jsi identifikoval buď serva, nebo regulátor !!!
Jo, teď jsem si všimnul, že už jsi tohle absolvoval
Takže další krok = jiný regl (jiný než Jeti).