Phoenix 3.0 Beta

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Zpráva
Autor
midiborec

Phoenix 3.0 Beta

#1 Příspěvek od midiborec »

Ahoj zkousel tuhle verzi nekdo ? mam Win 7 64bit a vzdycky po načtení do hry vyhodi hra chybu a spadne :( deje se to take nekomu ?
3.0 d beta...Odpolednej sme se diva a nic tam nebylo a ted uz opravdu tam je.. zase je tam toho dost vylepseneho a kdyz si to nechas prelozit pres translator tak te to prelozi docela dobre i česky
Naposledy upravil(a) midiborec dne úte 28.09.2010 18:07, celkem upraveno 2 x.
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od pkotatko »

Na XP to chodí normálně.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
midiborec

#3 Příspěvek od midiborec »

pkotatko píše:Na XP to chodí normálně.

Me to normalne načte do hry ale pak vyskocí tabulka ze je to jen betaverze a ve finale muže byt jiná tak dám pokračovat a tehdy nastane pad a vyskoci okno phoenixrc.exe chyba.
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od fidzi »

Pusť to před VMware nebo přes Microsoft VirtualPC, který máš už ve woknech integrovaný.
..:: Nemám rád kindersáky ::..

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
midiborec

#5 Příspěvek od midiborec »

Uz vim cim to bylo Musi se bud smazat nebo přejmenovat slozka v My Documents/ PhoenixRc třeba na PhoenixRc1 pak uz to chodi jak ma a je to paradni :)
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#6 Příspěvek od rampa_mckvak »

A v čem je "lepčí" ta beta 3.0 proti 2.5v?
Co neubrzdíš neukecáš.
midiborec

#7 Příspěvek od midiborec »

rampa_mckvak píše:A v čem je "lepčí" ta beta 3.0 proti 2.5v?

Přečti si to na off strankach v News je to tam vsechno napsane nema to cenu sem prepisovat :)
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od pkotatko »

Už je venku verze 3.0c :wink:
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
kesi
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od kesi »

Včera jsem lítal s Mustangem online a nějakej borec mě tam hned šupnul laser, šlo tedy pravděpodobně o kombat? Dole bylo skóre a půl hodiny jsme se tam naháněly jak... skóre i po 1/2 hodině bylo 0:0! :lol:

Prostorová orientace veškerá žádná.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#10 Příspěvek od rampa_mckvak »

midiborec píše:

Přečti si to na off strankach v News je to tam vsechno napsane nema to cenu sem prepisovat :)

Jak můžeš hned vypálit s tím přečti si to v News. Ty str. znám, ale ten jazyk né. Kapišto? :wink:
Co neubrzdíš neukecáš.
midiborec

#11 Příspěvek od midiborec »

rampa_mckvak píše:
midiborec píše:

Jak můžeš hned vypálit s tím přečti si to v News. Ty str. znám, ale ten jazyk né. Kapišto? :wink:

Tak existuje tohle :
http://www.google.cz/language_tools?hl=cs
do Url das odkaz Of. stranky Phoenixe RC a přelozi te to :)
rampa_mckvak

#12 Příspěvek od rampa_mckvak »

Jasně midiborče. Taky znám. Ale jak víš kolikrát ten překlad je na h.., že člověk vůbec neví o čem to je. Proto to moc nepoužívám. Naní nad to mít to hezky česky. No nic nebudem tu zasrávat vlákno o ničem.

Jo ještě by mě zajímalo. Když si nainstaluju tu betu, tak jestli se nainstaluje zvlášť a půjde spouštět jako samostatná verze, nebo se mi přeinstaluje starší 2.5v.
Co neubrzdíš neukecáš.
Georg9

#13 Příspěvek od Georg9 »

rampa_mckvak píše:Jasně midiborče. Taky znám. Ale jak víš kolikrát ten překlad je na h.., že člověk vůbec neví o čem to je. Proto to moc nepoužívám. Naní nad to mít to hezky česky. No nic nebudem tu zasrávat vlákno o ničem.

Jo ještě by mě zajímalo. Když si nainstaluju tu betu, tak jestli se nainstaluje zvlášť a půjde spouštět jako samostatná verze, nebo se mi přeinstaluje starší 2.5v.

Udělá ti to z 2.5 verzi 3.0c a musíš to nainstalovat do adresáře kde máš 2.5 Phoenix jinak to nejede, teda co sem zkoušel ...

Oprava: tedka už mi to stahuje 3.0d aktualizaci :), jinak tech změn je opravdu hodně a nikomu se to tady nebude chtít vypisovat, už jen z důvodu toho, že se to pořád ještě vyvíjí a tech uprav přibývá :), ale nainstaluj a hned uvidis, ze to je uplne neco jiného a stoji to zato..
rampa_mckvak

#14 Příspěvek od rampa_mckvak »

Jo díky. To raději počkám až bude oficial cz verze. Jsem tak nějak závislej na mém mateřském jazyku.
Je mě jasný, že se tu nikdo nebude detailně vypisovat se změnama. Myslel jsem, tak zhruba, jako, že je lepší grafika, více nastavení, lepší fyzika.

Co mě třeba štve je to, že když lítám s letadlem co se háže z ruky tak s ním vlastně nejde normálně přistát. Hned je tam kreš. Když ho vypnu, tak zas se obtížně to letadlo dá hodit. Já teda na nic lepčího nepřišel.
Naposledy upravil(a) rampa_mckvak dne úte 28.09.2010 17:55, celkem upraveno 1 x.
Co neubrzdíš neukecáš.
midiborec

#15 Příspěvek od midiborec »

KAzdopadne si to stahni jede to parádne pokud by te to hlasilo chybu jako me tak nahoře máš jak sem to vyřešil... Kazdopadne muzes si třeba vychutnat Trexe 550 E nebo Trexe 250 3d apod :)
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“