3.0 d beta...Odpolednej sme se diva a nic tam nebylo a ted uz opravdu tam je.. zase je tam toho dost vylepseneho a kdyz si to nechas prelozit pres translator tak te to prelozi docela dobre i česky
Phoenix 3.0 Beta
Phoenix 3.0 Beta
Ahoj zkousel tuhle verzi nekdo ? mam Win 7 64bit a vzdycky po načtení do hry vyhodi hra chybu a spadne
deje se to take nekomu ?
3.0 d beta...Odpolednej sme se diva a nic tam nebylo a ted uz opravdu tam je.. zase je tam toho dost vylepseneho a kdyz si to nechas prelozit pres translator tak te to prelozi docela dobre i česky
Naposledy upravil(a) midiborec dne úte 28.09.2010 18:07, celkem upraveno 2 x.
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
rampa_mckvak píše:midiborec píše:rampa_mckvak píše:A v čem je "lepčí" ta beta 3.0 proti 2.5v?
Přečti si to na off strankach v News je to tam vsechno napsane nema to cenu sem prepisovat
Jak můžeš hned vypálit s tím přečti si to v News. Ty str. znám, ale ten jazyk né. Kapišto?
Tak existuje tohle :
http://www.google.cz/language_tools?hl=cs
do Url das odkaz Of. stranky Phoenixe RC a přelozi te to
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
-
rampa_mckvak
Jasně midiborče. Taky znám. Ale jak víš kolikrát ten překlad je na h.., že člověk vůbec neví o čem to je. Proto to moc nepoužívám. Naní nad to mít to hezky česky. No nic nebudem tu zasrávat vlákno o ničem.
Jo ještě by mě zajímalo. Když si nainstaluju tu betu, tak jestli se nainstaluje zvlášť a půjde spouštět jako samostatná verze, nebo se mi přeinstaluje starší 2.5v.
Jo ještě by mě zajímalo. Když si nainstaluju tu betu, tak jestli se nainstaluje zvlášť a půjde spouštět jako samostatná verze, nebo se mi přeinstaluje starší 2.5v.
Co neubrzdíš neukecáš.
rampa_mckvak píše:Jasně midiborče. Taky znám. Ale jak víš kolikrát ten překlad je na h.., že člověk vůbec neví o čem to je. Proto to moc nepoužívám. Naní nad to mít to hezky česky. No nic nebudem tu zasrávat vlákno o ničem.
Udělá ti to z 2.5 verzi 3.0c a musíš to nainstalovat do adresáře kde máš 2.5 Phoenix jinak to nejede, teda co sem zkoušel ...
Oprava: tedka už mi to stahuje 3.0d aktualizaci
-
rampa_mckvak
Jo díky. To raději počkám až bude oficial cz verze. Jsem tak nějak závislej na mém mateřském jazyku.
Je mě jasný, že se tu nikdo nebude detailně vypisovat se změnama. Myslel jsem, tak zhruba, jako, že je lepší grafika, více nastavení, lepší fyzika.
Co mě třeba štve je to, že když lítám s letadlem co se háže z ruky tak s ním vlastně nejde normálně přistát. Hned je tam kreš. Když ho vypnu, tak zas se obtížně to letadlo dá hodit. Já teda na nic lepčího nepřišel.
Je mě jasný, že se tu nikdo nebude detailně vypisovat se změnama. Myslel jsem, tak zhruba, jako, že je lepší grafika, více nastavení, lepší fyzika.
Co mě třeba štve je to, že když lítám s letadlem co se háže z ruky tak s ním vlastně nejde normálně přistát. Hned je tam kreš. Když ho vypnu, tak zas se obtížně to letadlo dá hodit. Já teda na nic lepčího nepřišel.
Naposledy upravil(a) rampa_mckvak dne úte 28.09.2010 17:55, celkem upraveno 1 x.
Co neubrzdíš neukecáš.