pkotatko píše:...
Pojedeš s někým v autě, všimneš si nebezpečí a křikneš "brzdi". A on vyšlápne spojku, protože neví jak se jmenuje ten pedál co auto zastaví. Stejný ( pro mne ) případ. Budeš si dávat vinu sobě ?
To si mi pripomnel prihodu, kdy jsem pujcil auto segre, ktera prave udelala ridicak
Projizdila pomalu kruhak a zacinala zrychlovat, tak sem krikl "brzdi". A ona to ohulila a projeli sme kruhak jak v Bondovce. Za kruhakem zastavila, a ze prej si chtela pribrzdit a spletla si brzdu s plynem.
Nastesti se nic nestalo, ale kdyby jo, tak bych si daval za vinu jedine za to ze jsem ji to pujcoval, ale to ze se druhej splete a dela neco jineho nez se mu rekne, za to clovek prece nemuze.
Omlouvam se, ze sem jeste k tomu jeste regoval.
Jinak co se tyce nehod, tak jedna pro pobaveni:
V nedeli se mi temer rozlozil Sniper1 ve vzduchu, zkouseli sme pravdepodobne pres 2200RPM(nestihl sem to zmerit) a behem vysu se zrejme ohnula hlavni hridel, bylo to takove rodeo ze vrtulnik byl rozmazanej jako duch, upadli vzpery, a odcestovali pricniky s baterkou, a ohnul sem pricnou pri demontazi. Takze mam zase co opravovat.