peko.cz píše:Tak to je super! WEBové stránky! Přesunul bych tam svoje příspěvky z "helimanie" z minulého roku a doplnil další (třeba jak nastavit Penaxovo bezpádloatd.
Každej nápad je vítán.
Penax píše:Ja az odpoledne. Ted valim do Budkovic nasbirat inspiraci.
Abych nezapomel. 550-satka pripravena zaviset. Seridil, nastavil peko.cz, kteremu timto jeste jednou dekuji.
Ted cekam na baterie. Jeste bych potreboval poradit nejake to rozumne lupeni. Alingu je mi docela lito.
peko.cz píše:Kdyby jste náhodou někdo/něco potřebovali z HK, tak do cca zítřejšího rána beru objednávky
Penax píše:peko.cz píše:Kdyby jste náhodou někdo/něco potřebovali z HK, tak do cca zítřejšího rána beru objednávky
No ty jo. Pred chvili jsem se pohadal se zenou, ze potrebuju alespon jednu baterku do 550-satky (o tech dvou od Prtky samozrejme nevi). Mohls jsem tu dalsi vzit pres tebe a byl klid. SKODA.
Ale mam ponauceni. Priste musim ty objednavky rozdelit mezi vas.
A ty listy jsou 520 mm ? Na HK jsem 520 mm nenasel. Nez pujcit bych je po pravde radeji koupil. Pricti postovny a rekni cenu. Ono se po nich jenom zaprasi.![]()
![]()
psena píše:Fotka je bezvadna, mozna by bylo dobry udelat nejaky jednoduchy forum jak pise Digis, potom technickou databazi nejakych rad, treba i ruzne posbirat na netu a zverejnit se souhlasem autoru a prapadne doplnit ty bezpadla od Peka a dalsi zajimavosti odkazy a nastaveni.
Potom by tam nemela chybet databaze clenu a s jakou technikou litame.
Taky samozrejme pokud by byl nekde prostor, tak sekci foto-video.
Mame úpraci na zimu.
Jinak na jaro-leto uz mam domluvenou profi firmu na natoceni propagacniho tymoveho videa po americkem vzoru.![]()
Tak do te doby musime hlavne dost natrenovat at mame co ukazat
psena píše: Ale nekdo casem muze objevit nasi stranku primo a bude nam chtit treba neco napsat nebo se kontaktovat.
Ale od ted panove fotime vse.