Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Digis
Kontaktovat uživatele:

#691 Příspěvek od Digis »

peko.cz píše:Tak to je super! WEBové stránky! Přesunul bych tam svoje příspěvky z "helimanie" z minulého roku a doplnil další (třeba jak nastavit Penaxovo bezpádlo :-) atd.

Každej nápad je vítán.
Penax

#692 Příspěvek od Penax »

Jo o tom bezpadlu by to bylo super. Jeste totiz chvilku a uz si to nebudu pamatovat. Jsem uz preci jenom starsi clovek a pamet mi prestava slouzit.

To UCH:
Na toho Raptora se vykasli. Kdyz to vsechno spocitas, tak 3000.- pridas a mas tu novou 550 - satku co je tam taky.
UCH

#693 Příspěvek od UCH »

Jasná věc, už jsem to pustil z hlavy, taky mi to při těch počtech tak nějak vyšlo. Jenom za naftu bych vyhodil tak litr.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
peko.cz

#694 Příspěvek od peko.cz »

Penax píše:Ja az odpoledne. Ted valim do Budkovic nasbirat inspiraci.
Abych nezapomel. 550-satka pripravena zaviset. Seridil, nastavil peko.cz, kteremu timto jeste jednou dekuji.
Ted cekam na baterie. Jeste bych potreboval poradit nejake to rozumne lupeni. Alingu je mi docela lito.

Pokud chceš levnější listy, tak celkem slušně točí Turnigy TIG 500mm Carbon Fiber Z-Weave. Mám je na Logo 10. Stojí 37 USD a jsou celkem slušně vyvážené i pro bezpádlo. Levnějších bych se asi na bezpádlo bál. Je totiž potřeba, aby neměly "předstih". Tj. když je pověsíš na šroubovák (vedle sebe, ale otočené náběžené a odtokové hrany) tak by měli viset kolmo dolů a né každý list jinak. Ukážu, vysvětlím ... Chceš jeden set pučit?
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
peko.cz

HK

#695 Příspěvek od peko.cz »

Kdyby jste náhodou někdo/něco potřebovali z HK, tak do cca zítřejšího rána beru objednávky :-)
prtka
Kontaktovat uživatele:

#696 Příspěvek od prtka »

Video z dnešního odpoledne. Kdo to asi látá ?

http://www.youtube.com/watch?v=0bjT93LGwYk
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
Penax

Re: HK

#697 Příspěvek od Penax »

peko.cz píše:Kdyby jste náhodou někdo/něco potřebovali z HK, tak do cca zítřejšího rána beru objednávky :-)

No ty jo. Pred chvili jsem se pohadal se zenou, ze potrebuju alespon jednu baterku do 550-satky (o tech dvou od Prtky samozrejme nevi). Mohls jsem tu dalsi vzit pres tebe a byl klid. SKODA.
Ale mam ponauceni. Priste musim ty objednavky rozdelit mezi vas.
A ty listy jsou 520 mm ? Na HK jsem 520 mm nenasel. Nez pujcit bych je po pravde radeji koupil. Pricti postovny a rekni cenu. Ono se po nich jenom zaprasi. :lol: :lol: :lol:
peko.cz

Re: HK

#698 Příspěvek od peko.cz »

Penax píše:
peko.cz píše:Kdyby jste náhodou někdo/něco potřebovali z HK, tak do cca zítřejšího rána beru objednávky :-)

No ty jo. Pred chvili jsem se pohadal se zenou, ze potrebuju alespon jednu baterku do 550-satky (o tech dvou od Prtky samozrejme nevi). Mohls jsem tu dalsi vzit pres tebe a byl klid. SKODA.
Ale mam ponauceni. Priste musim ty objednavky rozdelit mezi vas.
A ty listy jsou 520 mm ? Na HK jsem 520 mm nenasel. Nez pujcit bych je po pravde radeji koupil. Pricti postovny a rekni cenu. Ono se po nich jenom zaprasi. :lol: :lol: :lol:

Ok, takže chceš nějakou baterku? Jakou? Pošli odkaz do SZ.
Listy jsou 500mm od dirky na konec. Tj. cca 51,x od jednoho konce ke druhému. Raději ti je opravdu pučím na první let a uvidíš. Já je mám na pádlovém Logo 10. Co budou dělat na bezpádle se musí vyzkoušet. Opravdu mají "předstih", teď jsem je měřil. Cenu dohodnem ústně ...
psena
Kontaktovat uživatele:

#699 Příspěvek od psena »

Parada Digisi, uz jsem taky nad necim podobnym premyslel, jediny co me trosku vadilo, ze mame nazev prilis podobny Helimanii, ale na druhou stranu jsme s Helimanii docela dost svazani da se rict kazdotydenne :D a mozny by casem mohla fungovat nejaka kooperace a podopora ze strany Helimanie treba v nejake male slevicce na nahradni dily.
Az budem mit dostatek clenu, tak muzem zkusit se o tom s Evzenem pobavit
Fotka je bezvadna, mozna by bylo dobry udelat nejaky jednoduchy forum jak pise Digis, potom technickou databazi nejakych rad, treba i ruzne posbirat na netu a zverejnit se souhlasem autoru a prapadne doplnit ty bezpadla od Peka a dalsi zajimavosti odkazy a nastaveni.
Potom by tam nemela chybet databaze clenu a s jakou technikou litame.
Taky samozrejme pokud by byl nekde prostor, tak sekci foto-video.
Mame úpraci na zimu.
Jinak na jaro-leto uz mam domluvenou profi firmu na natoceni propagacniho tymoveho videa po americkem vzoru. :)
Tak do te doby musime hlavne dost natrenovat at mame co ukazat :D
psena
Kontaktovat uživatele:

#700 Příspěvek od psena »

prtka píše:Video z dnešního odpoledne. Kdo to asi látá ?

http://www.youtube.com/watch?v=0bjT93LGwYk

Je to fakt silenec, lita s tim uplne stejne jak s malym , ze? Uz ten start :lol:
Uz se Errore tesim, az to uvidim na vlastni bulvy. Jinak nejakyho malyho vykonu jsem si teda nevsiml.
UCH

#701 Příspěvek od UCH »

Super nápad ten vlastní web. Já bych tam mohl dát třeba pády na všechny možné i nemožné technické problémy, na některé i dvakrát po sobě :D :D
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Digis
Kontaktovat uživatele:

#702 Příspěvek od Digis »

psena píše:Fotka je bezvadna, mozna by bylo dobry udelat nejaky jednoduchy forum jak pise Digis, potom technickou databazi nejakych rad, treba i ruzne posbirat na netu a zverejnit se souhlasem autoru a prapadne doplnit ty bezpadla od Peka a dalsi zajimavosti odkazy a nastaveni.
Potom by tam nemela chybet databaze clenu a s jakou technikou litame.
Taky samozrejme pokud by byl nekde prostor, tak sekci foto-video.
Mame úpraci na zimu.
Jinak na jaro-leto uz mam domluvenou profi firmu na natoceni propagacniho tymoveho videa po americkem vzoru. :)
Tak do te doby musime hlavne dost natrenovat at mame co ukazat :D

Co se domény týká, je to tvoje dítě já o jen převzal :)
Ta fotka tam je jenom tak, aby tam něco bylo. Samozřejmě databáze lidí apod to je jasný, pokud s tím budou kolegové souhlasit, jinak fotogalerie na tom serveru je a taky fórum, to není ale teď viditelný. Ale nevím, jestli je rozumný mít konkrétně vlastní fórum, na rcmanii to víc žije a člověk má víc názorů. Ale je to jen na naší dohodě.

http://gallery.ekadlec.eu/

Doména helimaniacs.cz je vlastně adresář pod mojí doménou stejně jako ta galerie a forum kde si platím prostor, aby jsme nemuseli platit dalších 800,- ročně, ale kdyby to někdo chtěl odtrhnout tak to nebude problém.

Nevím jak na tom kdo je se znalostí dělání webů, ale já bych dokázal rozběhnou NukePHP redakční systém jak jsem psal. Nevím co někteří dělají, ale myslím, že z nás k nějaké odbornosti co se programování týká asi má nejblíž Error. Jinými slovy pokud se do toho nevloží Error , bude to jen na mě, a já tomu rozumím jen dokud vše funguje, ale jak mě něco nejede jsem v koncích a musím se obrátit na kamaráda co se mnou dělá. :( Klidně se budu starat o jeho provoz v tom není problém v práci mám celkem čas a jsem na netu vlastně celej den.
psena
Kontaktovat uživatele:

#703 Příspěvek od psena »

No samozrejme, pocitam ze nase forum je to , ktere je tady,na RCmanii ,diky kterymu jsme se vlastne dali dohromady. Ale nekdo casem muze objevit nasi stranku primo a bude nam chtit treba neco napsat nebo se kontaktovat. Ani to nemusi byt vylozene forum, nevim jaky jsou podobny moznosti, ale myslim ze forum je nejjednodusi.
Jinak ja jsem na weby a celkove jak vidite na psani (predevsim hacku a carek) antitalent, takze se mnou se moc pocitat neda.
To by nekdo musel prepisovat. :D
Ted me trosku mrzi ze jsem od zacatku nefotil aspon svoje pady, zvlast treba to vyskleny okno u auta...ted by se to na web hodilo, ale tenkrat jsem chtel jediny, rychle opravovat :D
Ale od ted panove fotime vse.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#704 Příspěvek od Digis »

psena píše: Ale nekdo casem muze objevit nasi stranku primo a bude nam chtit treba neco napsat nebo se kontaktovat.

Ale od ted panove fotime vse.

jasně chápu, tak že myslíš taková nástěnka nebo kniha návštěv.

Správně , fotíme, foťák má každej, a fotky nic nestojí tak že plácaní fotek se meze nekladou, budou se hodit :)

A kdo má v hlavě nějakou myšlenku, či postup, tak si to napište někam do počítače ať to nezapomenete, pak se to bude hodit. Udělat web je ta jednodušší věc, ale zaplnit ho něčím zajímavým je už těžší.
peko.cz

#705 Příspěvek od peko.cz »

psena píše:Jinak vysla dnes verze Phoenyx 3 BETA , ale asi ji na tech vasich usb klicich nerozchodite ze?

Teď jsem to zkoušel a funguje na mém origo USB klíči v pohodě ... Už je tam i Penaxův Trex 550 3G!
Zamčeno

Zpět na „Kluby“