Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Digis
Kontaktovat uživatele:

#706 Příspěvek od Digis »

peko.cz píše:
Teď jsem to zkoušel a funguje na mém origo USB klíči v pohodě ... Už je tam i Penaxův Trex 550 3G!

on myslel na těch našich koupených klíčích k neoriginální hře :)
error414
Kontaktovat uživatele:

#707 Příspěvek od error414 »

Digis píše:
psena píše:Fotka je bezvadna, mozna by bylo dobry udelat nejaky jednoduchy forum jak pise Digis, potom technickou databazi nejakych rad, treba i ruzne posbirat na netu a zverejnit se souhlasem autoru a prapadne doplnit ty bezpadla od Peka a dalsi zajimavosti odkazy a nastaveni.
Potom by tam nemela chybet databaze clenu a s jakou technikou litame.
Taky samozrejme pokud by byl nekde prostor, tak sekci foto-video.
Mame úpraci na zimu.
Jinak na jaro-leto uz mam domluvenou profi firmu na natoceni propagacniho tymoveho videa po americkem vzoru. :)
Tak do te doby musime hlavne dost natrenovat at mame co ukazat :D

Co se domény týká, je to tvoje dítě já o jen převzal :)
Ta fotka tam je jenom tak, aby tam něco bylo. Samozřejmě databáze lidí apod to je jasný, pokud s tím budou kolegové souhlasit, jinak fotogalerie na tom serveru je a taky fórum, to není ale teď viditelný. Ale nevím, jestli je rozumný mít konkrétně vlastní fórum, na rcmanii to víc žije a člověk má víc názorů. Ale je to jen na naší dohodě.

http://gallery.ekadlec.eu/

Doména helimaniacs.cz je vlastně adresář pod mojí doménou stejně jako ta galerie a forum kde si platím prostor, aby jsme nemuseli platit dalších 800,- ročně, ale kdyby to někdo chtěl odtrhnout tak to nebude problém.

Nevím jak na tom kdo je se znalostí dělání webů, ale já bych dokázal rozběhnou NukePHP redakční systém jak jsem psal. Nevím co někteří dělají, ale myslím, že z nás k nějaké odbornosti co se programování týká asi má nejblíž Error. Jinými slovy pokud se do toho nevloží Error , bude to jen na mě, a já tomu rozumím jen dokud vše funguje, ale jak mě něco nejede jsem v koncích a musím se obrátit na kamaráda co se mnou dělá. :( Klidně se budu starat o jeho provoz v tom není problém v práci mám celkem čas a jsem na netu vlastně celej den.

nainstalovat nejaky redakcni system i se sablonama je otazka hodinky, klidne nejaky nainstalim.
Logo 600 + spirit
Digis
Kontaktovat uživatele:

#708 Příspěvek od Digis »

error414 píše:
nainstalovat nejaky redakcni system i se sablonama je otazka hodinky, klidne nejaky nainstalim.

No konečně se ozval ten správnej člověk. :) Jak budeš mít něco připravený tak se ozvi já ti dám přístupy a můžeš pracovat a rozchodit to.
U toho je důležitý aby člověk , kterej nezná html dokázal vložit příspěvek i s případnýma obrázkama.
psena
Kontaktovat uživatele:

#709 Příspěvek od psena »

peko.cz píše:
psena píše:Jinak vysla dnes verze Phoenyx 3 BETA , ale asi ji na tech vasich usb klicich nerozchodite ze?

Teď jsem to zkoušel a funguje na mém origo USB klíči v pohodě ... Už je tam i Penaxův Trex 550 3G!

No ja jsem myslel ty USB co maji kluci z ciny :D
Jak na tom nova verze je? Je v realisticnosti zase dal, poznas zmeny, krom pridanych helin?
Pokud je trosku tezsi nez verze 2,5 tak bych o ni premyslel, uz me nebavi mit autorotaci na klavce a pokud mam davat 500 za novej kabel tak tech 1800 uz nejak doplatim.
UCH

#710 Příspěvek od UCH »

Tak jsem si dnes ráno vzal do ruky měrku na lupení a trochu jsem přeměřil Rexe 450 a ejhle,v 0 polohy kolektivu jsem měl plus 4 stupně. Takže si myslím že to bylo příčinou sudovitých výkrutů.
Zkrátil jsem táhla a už to vypadá o dost líp, dokonce dole kde jsem měl jen mínus 6 už mám taky mínus 10.
Škoda že nemůžu jít hned vyzkušet jestli jsem jen Lama na hlavu nebo i na ruce :twisted: :D
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Digis
Kontaktovat uživatele:

#711 Příspěvek od Digis »

Kdo má nějaký grafický schopnosti může vymyslet nějaký nadpis, logo ať není na úvodní stránce jen napsaný tiskacím písmem HELIMANIACS. Ať to trochu vypadá. :wink:
error414
Kontaktovat uživatele:

#712 Příspěvek od error414 »

tu si muzete vybrat template http://modxd.com/
Logo 600 + spirit
peko.cz

#713 Příspěvek od peko.cz »

psena píše:Jak na tom nova verze je? Je v realisticnosti zase dal, poznas zmeny, krom pridanych helin?
Pokud je trosku tezsi nez verze 2,5 tak bych o ni premyslel, uz me nebavi mit autorotaci na klavce a pokud mam davat 500 za novej kabel tak tech 1800 uz nejak doplatim.

Zatím proběhl včera jen lehký zálet po láhvi vína ... takže na nějaké soudy je ještě brzo. Vypadá to graficky jinak=svěžeji. Jinou fyziku nepoznám. Modely jsou bez pádel! Takže hezčí!
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Digis
Kontaktovat uživatele:

#714 Příspěvek od Digis »

error414 píše:tu si muzete vybrat template http://modxd.com/

Nevím co to je za systém, ale mám trošku strach, aby to nebyla nějaká slepá cesta. Kdysi jsem použil pro šlapanický skauty administrační systém PHPRS a když jsem objevil PHPNuke s jeho možnostma, měl jsem smůlu, protože to nešlo do něj vyexportovat a muselo by se to všechno přepsat.
Jak jsem psal, musí to být systém, ve kterým zvládne publikovat příspěvek i člověk neznalej, aby to tam nemusel vkládat pouze jen jeden člověk. Já znám jen Nuke a United Nuke tak že tohle mě nic neříká tak nevím jak to je uživatelsky přívětivý.
error414
Kontaktovat uživatele:

#715 Příspěvek od error414 »

Digis píše:
error414 píše:tu si muzete vybrat template http://modxd.com/

Nevím co to je za systém, ale mám trošku strach, aby to nebyla nějaká slepá cesta. Kdysi jsem použil pro šlapanický skauty administrační systém PHPRS a když jsem objevil PHPNuke s jeho možnostma, měl jsem smůlu, protože to nešlo do něj vyexportovat a muselo by se to všechno přepsat.
Jak jsem psal, musí to být systém, ve kterým zvládne publikovat příspěvek i člověk neznalej, aby to tam nemusel vkládat pouze jen jeden člověk. Já znám jen Nuke a United Nuke tak že tohle mě nic neříká tak nevím jak to je uživatelsky přívětivý.

je to system pro uplne blbce, takze publikovat clanek zvladnu i ja.
Logo 600 + spirit
Digis
Kontaktovat uživatele:

#716 Příspěvek od Digis »

error414 píše:

Počkej, ty jsi snad programátor, ne? :) Neříkej, že jsem vsadil na špatnýho koně, já věřím, že jsi v tomto kus před náma. Já si představoval něco na tento způsob, www.ekadlec.eu není to o tom, že to je moje, šablona může být pochopitelně úplně jiná, ale tohle je podle mě redakční systém :)

Nechci tě do něčeho tlačit, já to klidně udělám, ale jak jsem psal, nerozumím PHP a v okamžiku kdy mě něco nepojede jsem ztracen a potřebuju pomoct. :wink:
error414
Kontaktovat uživatele:

#717 Příspěvek od error414 »

Digis píše:
error414 píše:

Počkej, ty jsi snad programátor, ne? :) Neříkej, že jsem vsadil na špatnýho koně, já věřím, že jsi v tomto kus před náma. Já si představoval něco na tento způsob, www.ekadlec.eu není to o tom, že to je moje, šablona může být pochopitelně úplně jiná, ale tohle je podle mě redakční systém :)

tak jestli chces muzu nam hodit joomlu ale to uz je hodne macatej redakcni system, pro nase ucely by to bylo jako kanon na vrabce.
Logo 600 + spirit
Digis
Kontaktovat uživatele:

#718 Příspěvek od Digis »

Něco tam dej, uvidíme, já si jen z těch šablon, moc nedokázal představit jak to bude vypadat a jak se tam budou dávat články.

Jak jsi včera poznal, mě jde dost o vzhled a to jak u vrtulníku tak i u webu :) a proto mě ty šablony nějak neberou, jsou v podstatě tři druhy , který jsou klonovaný . :) Aby to bylo pěkný, pro oko, ale ne přeplácaný a ne strohý :)

Jedná se o to, že pokud nikdo neudělá šablonu přímo pro nás na míru , tak chci mít pořádný výběr jak to bude vypadat :)
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#719 Příspěvek od JirkaA »

Co Wordpress?? Jednoduché, přívětivé, čeština, mraky pluginů, opravdu hodně používaný takže není problém najít podporu i v češtině.. Mě běží na www.lmkbabice.cz a spokojenost.
OK2WY
error414
Kontaktovat uživatele:

#720 Příspěvek od error414 »

JirkaA píše:Co Wordpress?? Jednoduché, přívětivé, čeština, mraky pluginů, opravdu hodně používaný takže není problém najít podporu i v češtině.. Mě běží na www.lmkbabice.cz a spokojenost.

jj asi ho tam dam, modx byl jednoznacne nejlepsi system na stranky ale ted se divam ze ho novou verzi uplne zkurvili (ale absolutne).

worpress ma jediny problem ze jeho kod je absolutni hnuj, takze nejaka uprava je naprosto nerealna.
Logo 600 + spirit
Zamčeno

Zpět na „Kluby“