peko.cz píše:
Teď jsem to zkoušel a funguje na mém origo USB klíči v pohodě ... Už je tam i Penaxův Trex 550 3G!
on myslel na těch našich koupených klíčích k neoriginální hře
Digis píše:psena píše:Fotka je bezvadna, mozna by bylo dobry udelat nejaky jednoduchy forum jak pise Digis, potom technickou databazi nejakych rad, treba i ruzne posbirat na netu a zverejnit se souhlasem autoru a prapadne doplnit ty bezpadla od Peka a dalsi zajimavosti odkazy a nastaveni.
Potom by tam nemela chybet databaze clenu a s jakou technikou litame.
Taky samozrejme pokud by byl nekde prostor, tak sekci foto-video.
Mame úpraci na zimu.
Jinak na jaro-leto uz mam domluvenou profi firmu na natoceni propagacniho tymoveho videa po americkem vzoru.![]()
Tak do te doby musime hlavne dost natrenovat at mame co ukazat
Co se domény týká, je to tvoje dítě já o jen převzal
Ta fotka tam je jenom tak, aby tam něco bylo. Samozřejmě databáze lidí apod to je jasný, pokud s tím budou kolegové souhlasit, jinak fotogalerie na tom serveru je a taky fórum, to není ale teď viditelný. Ale nevím, jestli je rozumný mít konkrétně vlastní fórum, na rcmanii to víc žije a člověk má víc názorů. Ale je to jen na naší dohodě.
http://gallery.ekadlec.eu/
Doména helimaniacs.cz je vlastně adresář pod mojí doménou stejně jako ta galerie a forum kde si platím prostor, aby jsme nemuseli platit dalších 800,- ročně, ale kdyby to někdo chtěl odtrhnout tak to nebude problém.
Nevím jak na tom kdo je se znalostí dělání webů, ale já bych dokázal rozběhnou NukePHP redakční systém jak jsem psal. Nevím co někteří dělají, ale myslím, že z nás k nějaké odbornosti co se programování týká asi má nejblíž Error. Jinými slovy pokud se do toho nevloží Error , bude to jen na mě, a já tomu rozumím jen dokud vše funguje, ale jak mě něco nejede jsem v koncích a musím se obrátit na kamaráda co se mnou dělá.Klidně se budu starat o jeho provoz v tom není problém v práci mám celkem čas a jsem na netu vlastně celej den.
error414 píše:
nainstalovat nejaky redakcni system i se sablonama je otazka hodinky, klidne nejaky nainstalim.
peko.cz píše:psena píše:Jinak vysla dnes verze Phoenyx 3 BETA , ale asi ji na tech vasich usb klicich nerozchodite ze?
Teď jsem to zkoušel a funguje na mém origo USB klíči v pohodě ... Už je tam i Penaxův Trex 550 3G!
psena píše:Jak na tom nova verze je? Je v realisticnosti zase dal, poznas zmeny, krom pridanych helin?
Pokud je trosku tezsi nez verze 2,5 tak bych o ni premyslel, uz me nebavi mit autorotaci na klavce a pokud mam davat 500 za novej kabel tak tech 1800 uz nejak doplatim.
error414 píše:tu si muzete vybrat template http://modxd.com/
Digis píše:error414 píše:tu si muzete vybrat template http://modxd.com/
Nevím co to je za systém, ale mám trošku strach, aby to nebyla nějaká slepá cesta. Kdysi jsem použil pro šlapanický skauty administrační systém PHPRS a když jsem objevil PHPNuke s jeho možnostma, měl jsem smůlu, protože to nešlo do něj vyexportovat a muselo by se to všechno přepsat.
Jak jsem psal, musí to být systém, ve kterým zvládne publikovat příspěvek i člověk neznalej, aby to tam nemusel vkládat pouze jen jeden člověk. Já znám jen Nuke a United Nuke tak že tohle mě nic neříká tak nevím jak to je uživatelsky přívětivý.
error414 píše:
je to system pro uplne blbce, takze publikovat clanek zvladnu i ja.
Digis píše:error414 píše:
je to system pro uplne blbce, takze publikovat clanek zvladnu i ja.
Počkej, ty jsi snad programátor, ne?Neříkej, že jsem vsadil na špatnýho koně, já věřím, že jsi v tomto kus před náma. Já si představoval něco na tento způsob, www.ekadlec.eu není to o tom, že to je moje, šablona může být pochopitelně úplně jiná, ale tohle je podle mě redakční systém
JirkaA píše:Co Wordpress?? Jednoduché, přívětivé, čeština, mraky pluginů, opravdu hodně používaný takže není problém najít podporu i v češtině.. Mě běží na www.lmkbabice.cz a spokojenost.