Edit: Neberte to jako reklamu, ale dá se koupit např. zde.
Osobně používám tento, ale to hlavně proto, že prodejna Stihl je nedaleko.
tomanos píše:Nikdy nevieš čo kupuješ. Pracujem v tlačiarni, kde sa robia samolepky. Divili by ste sa aké zákazky sa nám ponúkali z Maďarska. Nemenovaná firma na výrobu olejov chcela, aby sme im vyrobili čo najpresnejšie kópie samolepiek na značkové oleje. Konkrétne sa zaujímali o Castrol magnatec. Zo zaujímavosti som si začal všímať samolepky po pumpách a aj som objavil po detajlnom zhliadnutí dve verzie tej iste j samolepky. Castrol bol neskôr nútený začať používať bezpečnostné etikety s holografickými prvkami. Toto sa dá falšovať ťažšie.
T.
mikvalik píše:tomanos píše:Nikdy nevieš čo kupuješ. Pracujem v tlačiarni, kde sa robia samolepky. Divili by ste sa aké zákazky sa nám ponúkali z Maďarska. Nemenovaná firma na výrobu olejov chcela, aby sme im vyrobili čo najpresnejšie kópie samolepiek na značkové oleje. Konkrétne sa zaujímali o Castrol magnatec. Zo zaujímavosti som si začal všímať samolepky po pumpách a aj som objavil po detajlnom zhliadnutí dve verzie tej iste j samolepky. Castrol bol neskôr nútený začať používať bezpečnostné etikety s holografickými prvkami. Toto sa dá falšovať ťažšie.
T.
Proto by byla pumpa poslední místo, kam bych šel pro olej![]()
A jendu sem taky posílal do značkové prodejny.