Akrobat pro začátečníka

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Zpráva
Autor
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od aviatik666 »

007hudy píše:To mas pravdu ,ale pokud chce koupit hned akrobata a nechce investovat do neceho hodneho, je idealni kabel ucitel zak....a minimalne zalet nekym zkusenym...verim ze modelaru je kolem dost a kazdej rad pomuze....

A můžeš mě laskavě říct co to řeší ? Já ti to řeknu, VŮBEC NIC . Nejlepší je, když si tím každý projde sám.

Tady mu 99% lidí radí ať jako začátečník začne s něčím hodným a on si mele pořád svoje, skáče z vlákna do vlákna a pořád se přesvědčuje že na to má. Tak ať si pořídí co chce a v klidu to rozmlátí na sračky. A rady tipu že po usilovném tréninku na simulátoru to zvládne jsou zcestné, zřejmě se opakuju, ale realita je naprosto jiná. Nevím jak komu, ale mě simulátor nic nedal, jen vyhozený prachy za který mohlo být slušný éro. Zodpovědně můžu říct že tady na fóru je spousta zkušených lidí kterým se vyplatí věřit, taky jsem nedal na rady a pořídil si letadlo co stálo za hovno a jak to dopadlo se můžetě podívat :
http://aviatik666.rajce.idnes.cz/Model_foto/#P2040048.JPG
A jako by to nestačilo, pořídil jsem si to samé znovu. A jak se říká že chybama se člověk učí, jsou v tomto případě drahé chyby. Lidem jako LV, Radim Hnilica, TomasC a mnoho dalších se opravdu vyplatí věřit, mají mnohaleté a hlavně praktické zkušenosti. :wink:
007hudy

#47 Příspěvek od 007hudy »

A ty si myslíš že je lepší rozmlátit na sračk.. několik letadel, než se naučí létat...Podle mě a mých zkušeností je létat s někým zkušeným na kabelu jeden z nejbezpečnějších způsobů.I v blbé autoškole máš vedle sebe instruktora kterej ti do toho kecá a zasahuje...a to nemluvim o velkých letadlech...Simulátor nejsou zas tak vyhozené peníze, ale nemusí bejt....když já se učil létat tak žadnej nebyl a taky to šlo.Ale zase ho naučí páčkovat a automaticky uvažovat...Ale je to vše jenom Můj názor a nikomu ho nevnucuju :lol:
Hledat éro v řepce, to je jako hledat prd ve vířivce:)
arda1
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od arda1 »

Hornoplocha - rozpětí tak metr-metr dvacet a naučí se lítat bez simu i bez pomoci pokud není vyloženě lopata. :wink:
ICQ 638556901
007hudy

#49 Příspěvek od 007hudy »

No myslím že rada na es od mpx je mnohem lepší :lol: No ale jak říkal aviatik ať si dělá jak umí...rad dostal spoustu tak ať si to přebere v hlávě:)
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Peppy »

aviatik666 píše: A rady tipu že po usilovném tréninku na simulátoru to zvládne jsou zcestné, zřejmě se opakuju, ale realita je naprosto jiná. Nevím jak komu, ale mě simulátor nic nedal, jen vyhozený prachy za který mohlo být slušný éro.

Dovolim si nesuhlasit.... simulator je velice dobra vec... zozaciatku ti da zakladne návyky a neskor mozes trenovat rozne akrobaticke manevre.... po treninku na sime. si mozes trufnut na dake placate EPPcko... najlepsie s malymi vychylkami, taziskom vpredu a 1-2 lety s niekym skusenim.... a ako sa daco priucis... das vacise vychylky...... a tak :lol:
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
007hudy

#51 Příspěvek od 007hudy »

No nevím jestli placaté epp něco naučí...možná tak dobře lepit...
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Peppy »

007hudy píše:No nevím jestli placaté epp něco naučí...možná tak dobře lepit...

ale ano... ja som sa v podstate ucil na EPPcku placatom... mal som sice aj hornoplocha ale tam sa hned daco posralo ( daka ele zavada, bolo to z bazaru ) takze som s tym moc nenalietal.... a ked som potom porovnal hornoplocha s placakom tak placate EPPcko je lepsie lebo ak nastavis male vychylky tak to reaguje cvicne ero a keby daco tak sa to lepsie opravuje
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od aviatik666 »

arda1 píše:Hornoplocha - rozpětí tak metr-metr dvacet a naučí se lítat bez simu i bez pomoci pokud není vyloženě lopata. :wink:

Tentokrát nemohu jinak než 100% souhlasit s arda1. :wink:
imagin
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od imagin »

aviatik666 píše:
arda1 píše:Hornoplocha - rozpětí tak metr-metr dvacet a naučí se lítat bez simu i bez pomoci pokud není vyloženě lopata. :wink:

Tentokrát nemohu jinak než 100% souhlasit s arda1. :wink:

Take se pridavam - naprosty souhlas. Bude to sice adrenalin, ale dokud clovek nevzlitne v "realu" je vse jen teorie.
007hudy

#55 Příspěvek od 007hudy »

A co když je to lopata?(nic ve zlém)To takhle chcete nechat pohřbít hornoplocha?chudák ero :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od aviatik666 »

007hudy píše:A co když je to lopata?(nic ve zlém)To takhle chcete nechat pohřbít hornoplocha?chudák ero :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kristova noho, tak ať jde na kabel, ale ne s akrobatem. To je pořád dokola, jak u blbečků na dvorečku. :evil:
aviatik666
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od aviatik666 »

007hudy malá technická, proč máš odkaz na youtube kde nic není ? :!:
007hudy

#58 Příspěvek od 007hudy »

protoze jsem to presunul a jeste jsem to neopravil....diky za info

jinak ja uz jsem psal ze at si dela co chce....rad dostal dost....
Peppy
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Peppy »

V tamkom pripade mozem doporucit SUper cub od parkzone.... sice som s nim moc nenalietal ale na zaciatok pohode....mozno by nebolo od veci tam spravit kridelka
007hudy

#60 Příspěvek od 007hudy »

Myslim si ze uz je to jedno:)))Podle meho stejne koupil akro a ted doma lepi:)
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“