007hudy píše:To mas pravdu ,ale pokud chce koupit hned akrobata a nechce investovat do neceho hodneho, je idealni kabel ucitel zak....a minimalne zalet nekym zkusenym...verim ze modelaru je kolem dost a kazdej rad pomuze....
A můžeš mě laskavě říct co to řeší ? Já ti to řeknu, VŮBEC NIC . Nejlepší je, když si tím každý projde sám.
Tady mu 99% lidí radí ať jako začátečník začne s něčím hodným a on si mele pořád svoje, skáče z vlákna do vlákna a pořád se přesvědčuje že na to má. Tak ať si pořídí co chce a v klidu to rozmlátí na sračky. A rady tipu že po usilovném tréninku na simulátoru to zvládne jsou zcestné, zřejmě se opakuju, ale realita je naprosto jiná. Nevím jak komu, ale mě simulátor nic nedal, jen vyhozený prachy za který mohlo být slušný éro. Zodpovědně můžu říct že tady na fóru je spousta zkušených lidí kterým se vyplatí věřit, taky jsem nedal na rady a pořídil si letadlo co stálo za hovno a jak to dopadlo se můžetě podívat :
http://aviatik666.rajce.idnes.cz/Model_foto/#P2040048.JPG
A jako by to nestačilo, pořídil jsem si to samé znovu. A jak se říká že chybama se člověk učí, jsou v tomto případě drahé chyby. Lidem jako LV, Radim Hnilica, TomasC a mnoho dalších se opravdu vyplatí věřit, mají mnohaleté a hlavně praktické zkušenosti.