Raytronic C 14 - zapojení balancer pro Hyperion

Nabíječky, zdroje, přístroje
Odpovědět
Zpráva
Autor
mancusco

Raytronic C 14 - zapojení balancer pro Hyperion

#1 Příspěvek od mancusco »

Raytronic C14 jsem zatím používa pro HK Turnigy Lipo 3S, přikoupil jsem destičku balanceru s 4 pin konektorem, nabíjení a balancování bez problémů.Teď pro nový model mám Hyperion 2S baterku s 5 pin balančním konektorem a hlásí balancer not connected. Nefunguje to ani s původní destičkou od Raytronicu. Potřeboval bych radu, jakou destičku koupit nebo jak v konektrou přeházet drátky, ani přátelé, kteří tomu rozum rozhodně víc nevěděli, nějaké schema nejsem schopen najít. Nebo se prostě u 2S na balancování vykašlat. Díky
Blade MCX, Blade MSR, TORO 900, Super ZOOM 4D, FreeAir Mustang, Spirit 2 m, Yak Crack Spectrum DX6i
Mrca

zapojení balanceru

#2 Příspěvek od Mrca »

mancusco

#3 Příspěvek od mancusco »

takhle jsme to zkoušeli, krajní společná, pak 1 a 2 článek, u Hyperionu je 3 kabel až na 4 pozici, dali jsem ho tedy na 3 pozici. Pak jsem zkoušeli měřit digitálním udělátkem z HK, kterým normálně na balančním kabelu měřím baterky a nechytlo se to. Raději bych tedy dal přednost original destičce. Při nabíjení se mi moc experimentovat nechce.
Blade MCX, Blade MSR, TORO 900, Super ZOOM 4D, FreeAir Mustang, Spirit 2 m, Yak Crack Spectrum DX6i
Mrca

#4 Příspěvek od Mrca »

Ale pozor já u Kokamu dvoučlánek strkám do nabíječky přímo na pravou stranu konektoru.
Musíš mít konektor co má Kokam.
Mrca

#5 Příspěvek od Mrca »

Na orig. destičce (PQ ADAPTER) Raytronic C14 je na 2S první pozice první vstup do nabíječky.čtvrtá pozice druhý vstup do nab. a pátá pozice třetí vstup do nab.
mancusco

#6 Příspěvek od mancusco »

takže to chápu tak, že sehnat kokam destičku, ano?
Mrca

#7 Příspěvek od Mrca »

Kokam destičku ne ale balancer konektor Kokam.Jestli máš orig destičku k raytronicu tak ti stačí na baterce vyměnit konektor který do ní pasuje.protože některé konektory nepasujou do vrchního krytu (malé nebo velké). u Hyperionu nepasujou konektory do Kokamu
Odpovědět

Zpět na „Pozemní elektronika“