Raytronic C 14 - zapojení balancer pro Hyperion
Raytronic C 14 - zapojení balancer pro Hyperion
Raytronic C14 jsem zatím používa pro HK Turnigy Lipo 3S, přikoupil jsem destičku balanceru s 4 pin konektorem, nabíjení a balancování bez problémů.Teď pro nový model mám Hyperion 2S baterku s 5 pin balančním konektorem a hlásí balancer not connected. Nefunguje to ani s původní destičkou od Raytronicu. Potřeboval bych radu, jakou destičku koupit nebo jak v konektrou přeházet drátky, ani přátelé, kteří tomu rozum rozhodně víc nevěděli, nějaké schema nejsem schopen najít. Nebo se prostě u 2S na balancování vykašlat. Díky
Blade MCX, Blade MSR, TORO 900, Super ZOOM 4D, FreeAir Mustang, Spirit 2 m, Yak Crack Spectrum DX6i
zapojení balanceru
Zde máš nějaké informace: http://mgm-compro.cz/manuals/cz-manual- ... 110107.pdf
takhle jsme to zkoušeli, krajní společná, pak 1 a 2 článek, u Hyperionu je 3 kabel až na 4 pozici, dali jsem ho tedy na 3 pozici. Pak jsem zkoušeli měřit digitálním udělátkem z HK, kterým normálně na balančním kabelu měřím baterky a nechytlo se to. Raději bych tedy dal přednost original destičce. Při nabíjení se mi moc experimentovat nechce.
Blade MCX, Blade MSR, TORO 900, Super ZOOM 4D, FreeAir Mustang, Spirit 2 m, Yak Crack Spectrum DX6i