Moj teraz lezi na skrini, do soboty ho ale musim opravit, aby bol schopny predvadzacieho letu.
Bristol Scout - mikromodel do obýváku i ven
- Vladanmyska
Čau hoši, chtěl bych si někde koupit stavebnici toho mikro bristola, na létání do pohodičky na zahrádce, ale nikde jsem ho neviděl ? Chtěl bych ho koupit nejlépe i s elektronikou, nebo objednat elektro na HK zavčas.
Hitec Optic 6----------------Blade DancerEasy GliderCessna 480Beta 1400 , 6x4 APC , více lepidla než EPP :-D
-
Dr.LuckyLuke
- Kontaktovat uživatele:
Vladanmyska píše:Čau hoši, chtěl bych si někde koupit stavebnici toho mikro bristola, na létání do pohodičky na zahrádce, ale nikde jsem ho neviděl ? Chtěl bych ho koupit nejlépe i s elektronikou, nebo objednat elektro na HK zavčas.
A tady? http://www.rc-factory.cz/inshop/scripts ... 0&level=42
Ahoj, jak už psali kluci, výrobu převzala RC Factory. Honza Sedláček mě opravdu nadchnul, opravdu jsme se oba snažili udělat maximum a myslím že na finální stavebnici je to znát. Oboustranný potisk tomu přidal dost na vzhledu, nový depron se snáz ohýbá, je tam víc přípravků pro stavbu...
To ale neznamená, že je všechno dobře! Kolegové modeláři, pokud máte nějaké typy, něco se vám nelíbilo, atd... prosím napište mi. Příště se pokusíme udělat to ještě lépe! Díky!
To ale neznamená, že je všechno dobře! Kolegové modeláři, pokud máte nějaké typy, něco se vám nelíbilo, atd... prosím napište mi. Příště se pokusíme udělat to ještě lépe! Díky!
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
- Vladanmyska
Re: Bristol Scout - mikromodel do obýváku i ven
Zdravím, jsem tu nový...prostě jsem neodolal a zalíbil se mi bristol.
Už kdysi jsem jednoho postavil dle plánu z modeláře, což jsem si chtěl nyní zopáknout,ale vidina zdlouhavé stavby klasické konstrukce mě odrazuje...prozatím.
Když si koupím stavebnici od RC Factory, pomůžete mi někdo se sehnáním kompletní výbavy z HK???
Najde se tu nějaká dobrá duše?
Už kdysi jsem jednoho postavil dle plánu z modeláře, což jsem si chtěl nyní zopáknout,ale vidina zdlouhavé stavby klasické konstrukce mě odrazuje...prozatím.
Když si koupím stavebnici od RC Factory, pomůžete mi někdo se sehnáním kompletní výbavy z HK???
Najde se tu nějaká dobrá duše?
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
V rcfactory mají kompletní výbavu.
ja mam na zimu tohoto krasavce...
doporucuji.

Ahoj haloletci, po shlédnutí několika videjí na YouTube mě Bristol Scout docela hodně zaujal a proto se chci zeptat: jak pak bude létat v hale když ho osadím komponenty z Clika2 a budu lítat na 1/4 plynu..
Není to moc sliný pohon ( HP Z1705-14) 2s lipo 300 mAh, vrtulí 8/4
Není to moc sliný pohon ( HP Z1705-14) 2s lipo 300 mAh, vrtulí 8/4
Ahoj, no to moc létat nebude. 2s 300mAh v něm lítají kluci z Lipenců, tak to asi jakž takž jde, ale ten motor bych dal lehčí (i s ohledem na vrtuli!!!). Jestli chceš, mám tu nějaké čínské navíc, tak ti ho za čínskou cenu přenechám. Serva bych tam dal taky čínský, 4,3g max. Ono se to nezdá, ale hned bys ho měl přes 100g a to už mu nesluší.
Honza
Honza
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS píše:Ahoj, no to moc létat nebude. Ono se to nezdá, ale hned bys ho měl přes 100g a to už mu nesluší.
Honza
Zatím díky za info i za nabídku, uvědomil jsem si, že mi na skříni leží zaprášený Sopwith Pup (ing. Alfery) na motor Modela CO2 http://mk02ostrov.wbs.cz/Hangar/Pup.JPG Takže to bude první pokus o zletu schopnění. Když to nebude ono ozvu se a vzal bych si ten Tvůj doporučovaný pohon i se servy + Scouta.