Bristol Scout - mikromodel do obýváku i ven

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
olisoft

#556 Příspěvek od olisoft »

Dobre robis, Bristolika stavaj pekne postupne... :P
Moj teraz lezi na skrini, do soboty ho ale musim opravit, aby bol schopny predvadzacieho letu. :D
jofrey007
Kontaktovat uživatele:

#557 Příspěvek od jofrey007 »

od Honzu S. som dostal informaciu ze vyrobu Bristola prevzala rc-factory. Pisal som im dva emaily a zatial ziadna odpoved. Mate niekto nejake blizsie info ?
Vladanmyska

#558 Příspěvek od Vladanmyska »

Čau hoši, chtěl bych si někde koupit stavebnici toho mikro bristola, na létání do pohodičky na zahrádce, ale nikde jsem ho neviděl ? Chtěl bych ho koupit nejlépe i s elektronikou, nebo objednat elektro na HK zavčas.
Hitec Optic 6----------------Blade DancerEasy GliderCessna 480Beta 1400 , 6x4 APC , více lepidla než EPP :-D
Dr.LuckyLuke
Kontaktovat uživatele:

#559 Příspěvek od Dr.LuckyLuke »

Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
Surgical

#560 Příspěvek od Surgical »

Vladanmyska píše:Čau hoši, chtěl bych si někde koupit stavebnici toho mikro bristola, na létání do pohodičky na zahrádce, ale nikde jsem ho neviděl ? Chtěl bych ho koupit nejlépe i s elektronikou, nebo objednat elektro na HK zavčas.

A tady? http://www.rc-factory.cz/inshop/scripts ... 0&level=42
HonzaS

#561 Příspěvek od HonzaS »

Ahoj, jak už psali kluci, výrobu převzala RC Factory. Honza Sedláček mě opravdu nadchnul, opravdu jsme se oba snažili udělat maximum a myslím že na finální stavebnici je to znát. Oboustranný potisk tomu přidal dost na vzhledu, nový depron se snáz ohýbá, je tam víc přípravků pro stavbu...

To ale neznamená, že je všechno dobře! Kolegové modeláři, pokud máte nějaké typy, něco se vám nelíbilo, atd... prosím napište mi. Příště se pokusíme udělat to ještě lépe! Díky!
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Vladanmyska

#562 Příspěvek od Vladanmyska »

ajo hoši, tak to jsem přehlíd. Nicméně, za 1000kč to bude předpokládám holé bez elektroniky, nikde to tam není napsany...
Hitec Optic 6----------------Blade DancerEasy GliderCessna 480Beta 1400 , 6x4 APC , více lepidla než EPP :-D
Petricius
Kontaktovat uživatele:

#563 Příspěvek od Petricius »

Jojo to bude urcite bez elektroniky.
koko
Kontaktovat uživatele:

#564 Příspěvek od koko »

Kluci kdyby nekdo mel zajem, tak svoji jeste tu puvodni stavebnici nabizim k prodeji + kompletni elektroniku z HC. Vse nepouzite. Bohuzel jsem nenasel cas na sestaveni.
REX

Re: Bristol Scout - mikromodel do obýváku i ven

#565 Příspěvek od REX »

Zdravím, jsem tu nový...prostě jsem neodolal a zalíbil se mi bristol.
Už kdysi jsem jednoho postavil dle plánu z modeláře, což jsem si chtěl nyní zopáknout,ale vidina zdlouhavé stavby klasické konstrukce mě odrazuje...prozatím.
Když si koupím stavebnici od RC Factory, pomůžete mi někdo se sehnáním kompletní výbavy z HK???
Najde se tu nějaká dobrá duše?
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#566 Příspěvek od TomasC »

V rcfactory mají kompletní výbavu.
patty111

#567 Příspěvek od patty111 »

ja mam na zimu tohoto krasavce... :D doporucuji. :wink:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Obrázek

Obrázek
jarb
Kontaktovat uživatele:

#568 Příspěvek od jarb »

Ahoj haloletci, po shlédnutí několika videjí na YouTube mě Bristol Scout docela hodně zaujal a proto se chci zeptat: jak pak bude létat v hale když ho osadím komponenty z Clika2 a budu lítat na 1/4 plynu.. :D
Není to moc sliný pohon ( HP Z1705-14) 2s lipo 300 mAh, vrtulí 8/4 :?:
HonzaS

#569 Příspěvek od HonzaS »

Ahoj, no to moc létat nebude. 2s 300mAh v něm lítají kluci z Lipenců, tak to asi jakž takž jde, ale ten motor bych dal lehčí (i s ohledem na vrtuli!!!). Jestli chceš, mám tu nějaké čínské navíc, tak ti ho za čínskou cenu přenechám. Serva bych tam dal taky čínský, 4,3g max. Ono se to nezdá, ale hned bys ho měl přes 100g a to už mu nesluší.

Honza
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
jarb
Kontaktovat uživatele:

#570 Příspěvek od jarb »

HonzaS píše:Ahoj, no to moc létat nebude. Ono se to nezdá, ale hned bys ho měl přes 100g a to už mu nesluší.
Honza

Zatím díky za info i za nabídku, uvědomil jsem si, že mi na skříni leží zaprášený Sopwith Pup (ing. Alfery) na motor Modela CO2 http://mk02ostrov.wbs.cz/Hangar/Pup.JPG Takže to bude první pokus o zletu schopnění. Když to nebude ono ozvu se a vzal bych si ten Tvůj doporučovaný pohon i se servy + Scouta.:-)
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“