stretavka helimaniaci SC a okolie
Ja sa chystam lietat tento tyzden co sa bude dat, pocasie (hlavne vietor) vyzera dobre. V aute vozim heli ready to fly, chcem dat aspon jednu baterku dnes vecer (rano som musel ficat do prace). Cez vikend som v Senci, ak nebude fucat isto pojdem lietat.
Goblin 700, Protos 500, Strider 250 FPV Racer, Futaba T14SG
www.rcklubsenec.sk
www.rcklubsenec.sk
nevidim dovod ukoncovat sezonu uz tento tyzden. Teplejsie uz sice nebude, ale lietat sa da aj v zime
)) Takze kludne ked sa bude dat mozeme vybehnut na 1-2hodky kazdy vikend. Ja bohuzial cez tyzden nestiham ani h.... .
Moje heliny potrebuju nejaku hodinku na opravu, este som sa k tomu nedostal Portos ma seklu hriadel v loziskach a copter ten ma zabrusene ozubene koleso o nahon zadnej vrtulky. kolesa original align. Sam sa tomu divim... obe osky staci vymedzit a pojde to ...
tomanos mohol si kludne dobehnut, mohol si si polietat robil by som ti spolocnost, mohol som vytiahnut zrkadlovku a porobit zopar dobrych foto...
Moje heliny potrebuju nejaku hodinku na opravu, este som sa k tomu nedostal Portos ma seklu hriadel v loziskach a copter ten ma zabrusene ozubene koleso o nahon zadnej vrtulky. kolesa original align. Sam sa tomu divim... obe osky staci vymedzit a pojde to ...
tomanos mohol si kludne dobehnut, mohol si si polietat robil by som ti spolocnost, mohol som vytiahnut zrkadlovku a porobit zopar dobrych foto...
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
To bolo včera počasíčko, až ma nutkalo zobrať si 1/2 dňa dovolenku
.
Takto nech to vydrží tak do decembra a som happy. Včera som si dal 3 baterky, práda.
Fjuser, ak si mal včera svoj deň, buď rád že si nelietal
. Inak ja na sebe sledujem, že mi to s heli nejde zakaždým rovnako. Ak to nejde, radšej lietam len na istotu.
Jeeff vidím, že nezaháľaš, super. Som rád že som ťa inšpiroval. Ja som skúšal tie moje nešťastné kruhy, ale nejde mi to. Preto som zvolil inú taktiku. Trénujem medzistupeň a to vis búdou k sebe. Neudržím ešte moc výšku, ale nie je to až také najhoršie. Treba len prekonať psychoblok.
Takto nech to vydrží tak do decembra a som happy. Včera som si dal 3 baterky, práda.
Fjuser, ak si mal včera svoj deň, buď rád že si nelietal
Jeeff vidím, že nezaháľaš, super. Som rád že som ťa inšpiroval. Ja som skúšal tie moje nešťastné kruhy, ale nejde mi to. Preto som zvolil inú taktiku. Trénujem medzistupeň a to vis búdou k sebe. Neudržím ešte moc výšku, ale nie je to až také najhoršie. Treba len prekonať psychoblok.
dnes som stihol dat len jednu baterku, mam ale pocit, ze pocas letu pocujem nejake zvuky ako keby drel kov o kov. Napadlo ma, ze to moze byt nejake lozisko.
Zatial som nikdy nic nemazal, nebolo by dobre nieco premazat? Ak ano, cim? Mam doma nejaky WD 40.
Ked som pristaval, zase mi cukal chvost dolava a doprava, asi by to chcelo namazat aj osku, mozno by to pomohlo.
Zatial som nikdy nic nemazal, nebolo by dobre nieco premazat? Ak ano, cim? Mam doma nejaky WD 40.
Ked som pristaval, zase mi cukal chvost dolava a doprava, asi by to chcelo namazat aj osku, mozno by to pomohlo.
www.rcklubsenec.sk
www.rcklubsenec.sk
Jeeff, na protosovi sa okrem axiálnych ložísk nemaže nič. Axiálne ložiská sa mažú vazelínou. Tiež som na to prišiel až keď mi začal polohovať kolektív. Neviem koľko má tvoj protos nalietané, ale možno by stálo za to pomeniť aspoň ložiská hlavnej osky. Ono im okrem bežnej prevádzky dáva po zuboch aj občasná rana do zeme
.
U smykátka je bežné že začne drhnúť. Je na to veľa názorov či mazať, alebo nemazať. Ja nemažem, len občas čistím. Tu je o tom vlákno:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=31325
Fjuser, vykašli sa už na tú čínu a začni konečne lietať s vrtulníkom
.
U smykátka je bežné že začne drhnúť. Je na to veľa názorov či mazať, alebo nemazať. Ja nemažem, len občas čistím. Tu je o tom vlákno:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=31325
Fjuser, vykašli sa už na tú čínu a začni konečne lietať s vrtulníkom
Dnes podvecer som dal 2 baterky, pri druhej som spravil aj zopar visov budou k sebe, tomanos, dobieham ta, dufam ze vymyslis nejaky dalsi prvok
Zajtra by mal byt podla predpovede vietor okolo 17km/h co je nad moj limit, ak by to ale okolo obeda vyzeralo lepsie (do 15 km/h) tak o 13:00 som na placi, ak by ste niekto chcel, kludne sa pridajte.
Zajtra by mal byt podla predpovede vietor okolo 17km/h co je nad moj limit, ak by to ale okolo obeda vyzeralo lepsie (do 15 km/h) tak o 13:00 som na placi, ak by ste niekto chcel, kludne sa pridajte.
www.rcklubsenec.sk
www.rcklubsenec.sk
jeeff píše:Dnes podvecer som dal 2 baterky, pri druhej som spravil aj zopar visov budou k sebe, tomanos, dobieham ta, dufam ze vymyslis nejaky dalsi prvok
Som na teba hrdý. Ja som bol 4 dni v Prahe, takže si mal šancu
Inak to počasie už nám moc progresu asi nedopraje. No čo, bude dobrý aj simulátor