stretavka helimaniaci SC a okolie

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
psena
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od psena »

12.rijna vis kabinkou k sobe a dnes uz prvky vrtuli dolu?? Tak tomu rikam raketovej postup 8O
Ja jsem zacal s prvky v invertu cca po 5 mesicich a az po te co jsem umel osmicky klasicky i couvany, lopingy, litani v kruhu atd.
tomanos
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od tomanos »

psena píše:12.rijna vis kabinkou k sobe a dnes uz prvky vrtuli dolu?? Tak tomu rikam raketovej postup 8O
Ja jsem zacal s prvky v invertu cca po 5 mesicich a az po te co jsem umel osmicky klasicky i couvany, lopingy, litani v kruhu atd.

Ono sú to len také "neriadené" prelety vo výške na istotu. Prišlo to tak nejak samé a tak to skúšam. Začalo to rýchlejším dopredným letom a naklonením ocasu dolu a do toho mínusový kolektív, až som to postupne stále viac otáčal búdou dolu. Teraz už ten prelet dolu búdou robím tak nejak automaticky, aj keď to zatiaľ moc oku nelahodí. Sám mám občas strach, že nemám väčší strach :lol: . Takže žiaden raketový postup v tom nevidím.
papaya

#48 Příspěvek od papaya »

som rozcarovany nad vasim kung-fu, tusim vas tak skoro nedobehnem ani keby som sa oproti rozbehol...

ale hned ako prejde toto uprsane pocasie a trochu pritiahne mraz uz sa bude moct opat chodit von.

:lol: :lol: :lol:
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
jeeff
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od jeeff »

Pre mna je tiez na simulatore pomerne jednoduche spravit roll ako cuvanu osmicku (tu nespravim zatial ani nahodou). Akurat som sa ten roll este neodvazil spravit aj naostro ;-)
Goblin 700, Protos 500, Strider 250 FPV Racer, Futaba T14SG
www.rcklubsenec.sk
tomanos
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od tomanos »

O cúvanej osmičke tiež len snívam, ale hádam ma to sim cez zimu naučí. To s tým letom dolu hlavou skôr len zdravo hecujem jeeffa :wink: , ale aj tak som už na to nahlodaný a nedá mi to. Vo výške to síce na chvíľu otočím, ale nie je to nič iné, len neriadený let. Takže zasa mi zostáva len drviť sim :? .
Ja to vidím tak, že znovu len pokúšam a špekulujem, potom to zasa rozmlátim (ako vždy keď preskakujem IRCHA program) a na čas sklopím uši :roll: .
tomanos
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od tomanos »

Tak chalani, ako to vidíte s víkendovým polietaním :?:
Počasie už lepšie nebude :!:
jeeff
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od jeeff »

Ja som dal vcera podvecer jednu baterku, ale kosa je uz riadna ;-)

Cez vikend vyzera byt pocasie pekne, mne ale ukazuje v predpovedi vietor 34km/h co je prakticky nepouzitelne, takze to nevidim realne.
www.rcklubsenec.sk
tomanos
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od tomanos »

jeeff píše:Ja som dal vcera podvecer jednu baterku, ale kosa je uz riadna ;-)

Cez vikend vyzera byt pocasie pekne, mne ale ukazuje v predpovedi vietor 34km/h co je prakticky nepouzitelne, takze to nevidim realne.

Ja pozerám, že zajtra má byť slnečno, 7m/s vietor, čo vychádza 25,2 km/h 8) . Uvidíme ako bude naozaj. Zavoláme si.
A ty fjuser, ako to vidíš ? Ak zasa doma niečo nevyvedieš :wink: a počasie dovolí, ideš ?
papaya

#54 Příspěvek od papaya »

caute mrzi ma to ale tento vikend som mimo, sviatky!!! Musim absolvovat s rodinou povinne navstevy.

Kua drat, budem v BA az v pondelok, ale to uz vyzera ze bude na piip pocasie.

Tak si to uzite aspon vy.
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
jeeff
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od jeeff »

No ja nad 15km/h nelietam, sa bojim ;-) Poobede podobne ako fjuser mam uz nejake "spolocenske" aktivity, ak by ale bol vietor do tych 15km/h tak som planoval ist lietat niekedy okolo 10:00 - 10:30.
www.rcklubsenec.sk
papaya

#56 Příspěvek od papaya »

Takze uz som opat RTF. To jemne skrtnutie o travnik nebolo az take jemne. Oska je na vyhodenie (smajdala) List Turnigy ma vyvalene kovove ocko uzasna kvalita za 20$, este ze sa to neodtrhlo a netrafilo niekoho do hlavy. Skusim to zalepit, ale na viac ako na visenie tie listy nepouzijem. Skusim si zohnat nejake MS composity 2. triedy, alebo laminaty.

Copter je kaput aspon co sa tyka gyra urcite, fajnova originalna elektronika od Copteru, niet co dodat. Ten chvost absolutne nefunguje, ustreluje si ako mu napadne. Zisk gyra mozes menit ako chces. Mozno je len problem vo vymene serva, mozno si z HDckovymi servami nerozumie.
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
jeeff
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od jeeff »

Mne sa podarilo v nedelu dat jednu baterku, travnik je znova krasne pokoseny, ale pocasie uz prilis nepraje.

Kazdopadne sa na mne prejavuje to, ze malo lietam, prvky ktore mi uz celkom isli su zase dost zle :-( Skusal som vis budou k sebe a skoro to zle dopadlo...
www.rcklubsenec.sk
tomanos
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od tomanos »

V nedeľu bolo počasie v pohode, čo keď som zasa skladal švagrovi kuchyňu :( . Cez týždeň chodím do práce / z práce po tme a víkendy sú neisté :? . Jedinou náplasťou je simulátor, ale do toho sa musím silne znásilňovať, ten ma prudko nebaví. Hádam ešte bude nejaký víkend s vhodným počasím :? . Tiež mám obavy, že už mi to zasa po takej dobe nepôjde :? .
papaya

#59 Příspěvek od papaya »

ja vidim len jedno vychodisko, cez tyzden simulator a na vikend najst nejaku halu s vysokym stropom...
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
papaya

PF2011

#60 Příspěvek od papaya »

Vsetko dobre do noveho roka, vela stastnych motohodin, bez nehody.
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“