Ja jsem zacal s prvky v invertu cca po 5 mesicich a az po te co jsem umel osmicky klasicky i couvany, lopingy, litani v kruhu atd.
stretavka helimaniaci SC a okolie
psena píše:12.rijna vis kabinkou k sobe a dnes uz prvky vrtuli dolu?? Tak tomu rikam raketovej postup
Ja jsem zacal s prvky v invertu cca po 5 mesicich a az po te co jsem umel osmicky klasicky i couvany, lopingy, litani v kruhu atd.
Ono sú to len také "neriadené" prelety vo výške na istotu. Prišlo to tak nejak samé a tak to skúšam. Začalo to rýchlejším dopredným letom a naklonením ocasu dolu a do toho mínusový kolektív, až som to postupne stále viac otáčal búdou dolu. Teraz už ten prelet dolu búdou robím tak nejak automaticky, aj keď to zatiaľ moc oku nelahodí. Sám mám občas strach, že nemám väčší strach
O cúvanej osmičke tiež len snívam, ale hádam ma to sim cez zimu naučí. To s tým letom dolu hlavou skôr len zdravo hecujem jeeffa
, ale aj tak som už na to nahlodaný a nedá mi to. Vo výške to síce na chvíľu otočím, ale nie je to nič iné, len neriadený let. Takže zasa mi zostáva len drviť sim
.
Ja to vidím tak, že znovu len pokúšam a špekulujem, potom to zasa rozmlátim (ako vždy keď preskakujem IRCHA program) a na čas sklopím uši
.
Ja to vidím tak, že znovu len pokúšam a špekulujem, potom to zasa rozmlátim (ako vždy keď preskakujem IRCHA program) a na čas sklopím uši
jeeff píše:Ja som dal vcera podvecer jednu baterku, ale kosa je uz riadna
Cez vikend vyzera byt pocasie pekne, mne ale ukazuje v predpovedi vietor 34km/h co je prakticky nepouzitelne, takze to nevidim realne.
Ja pozerám, že zajtra má byť slnečno, 7m/s vietor, čo vychádza 25,2 km/h
A ty fjuser, ako to vidíš ? Ak zasa doma niečo nevyvedieš
Takze uz som opat RTF. To jemne skrtnutie o travnik nebolo az take jemne. Oska je na vyhodenie (smajdala) List Turnigy ma vyvalene kovove ocko uzasna kvalita za 20$, este ze sa to neodtrhlo a netrafilo niekoho do hlavy. Skusim to zalepit, ale na viac ako na visenie tie listy nepouzijem. Skusim si zohnat nejake MS composity 2. triedy, alebo laminaty.
Copter je kaput aspon co sa tyka gyra urcite, fajnova originalna elektronika od Copteru, niet co dodat. Ten chvost absolutne nefunguje, ustreluje si ako mu napadne. Zisk gyra mozes menit ako chces. Mozno je len problem vo vymene serva, mozno si z HDckovymi servami nerozumie.
Copter je kaput aspon co sa tyka gyra urcite, fajnova originalna elektronika od Copteru, niet co dodat. Ten chvost absolutne nefunguje, ustreluje si ako mu napadne. Zisk gyra mozes menit ako chces. Mozno je len problem vo vymene serva, mozno si z HDckovymi servami nerozumie.
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Mne sa podarilo v nedelu dat jednu baterku, travnik je znova krasne pokoseny, ale pocasie uz prilis nepraje.
Kazdopadne sa na mne prejavuje to, ze malo lietam, prvky ktore mi uz celkom isli su zase dost zle
Skusal som vis budou k sebe a skoro to zle dopadlo...
Kazdopadne sa na mne prejavuje to, ze malo lietam, prvky ktore mi uz celkom isli su zase dost zle
Goblin 700, Protos 500, Strider 250 FPV Racer, Futaba T14SG
www.rcklubsenec.sk
www.rcklubsenec.sk
V nedeľu bolo počasie v pohode, čo keď som zasa skladal švagrovi kuchyňu
. Cez týždeň chodím do práce / z práce po tme a víkendy sú neisté
. Jedinou náplasťou je simulátor, ale do toho sa musím silne znásilňovať, ten ma prudko nebaví. Hádam ešte bude nejaký víkend s vhodným počasím
. Tiež mám obavy, že už mi to zasa po takej dobe nepôjde
.