Keychain kamera už na HC

Dneska se procesory objevují všude, pokud máte nějaký nápad, či udělát, tak se neváhejte pochlubit.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pepa57
Kontaktovat uživatele:

#151 Příspěvek od pepa57 »

tu verzi opravdu nevím. V čem je lepší vyšší verze ? Mě to nabije na max +/- 4,2 V.
RC Morava v Moravanech na Moravě
Karas
Kontaktovat uživatele:

#152 Příspěvek od Karas »

pepa57 píše:tu verzi opravdu nevím. V čem je lepší vyšší verze ? Mě to nabije na max +/- 4,2 V.

Neznamená čím vyšší tím lepší. Každá verze je v nečem jiná. #3 je asi nejlepší, kde jsi ji kupoval? Ta moje už je v čudu. Hrál jsem si s tím nabíjením až se z ni zakouřilo. :lol:
pepa57
Kontaktovat uživatele:

#153 Příspěvek od pepa57 »

hm tak to je blbý. Já ji kupoval už před rokem, našel jsem na ebay, kde ji nabízeli i se 4 GB kartou za 35 USD - free shiping. Adresu by možná syn našel.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#154 Příspěvek od Nakadah »

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWAX:IT

Verze #3 - slape OK. Nabijeni mam externe. Nak
pepa57
Kontaktovat uživatele:

#155 Příspěvek od pepa57 »

no za 160.- kaček - neber to :-)) už jsem objednal 4 ks :-))
Karas
Kontaktovat uživatele:

#156 Příspěvek od Karas »

Supr, díky. Asi ji objednám, pokud se nám podaří ji zaplatit. :wink:
Přemýšlel jsem o té Turnigy 30fps, má asi stejný obraz jako ta #3 ale je vetsi a ma spatně umístěnou čočku, tahle mi tvarem vyhovuje, kamkoli se dá přiděla.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#157 Příspěvek od Nakadah »

Turnigy TR52DV tu "stojatou" mam doma. Prijde mi, ze obraz je mozna lepsi, ale je to jen subjektivni dojem. Pouzivam ji akorat jako webkameru a obcas na prilbu (na motorce). Pro litani sem musel koupit tu klicenku, pokus osadit ero kamerou nastojato dopadl otestovanim jak se chova stale vytazena aerodynamicka brzda :lol: Nak
Karas
Kontaktovat uživatele:

#158 Příspěvek od Karas »

Nakadah píše:Turnigy TR52DV tu "stojatou" mam doma. Prijde mi, ze obraz je mozna lepsi, ale je to jen subjektivni dojem. Pouzivam ji akorat jako webkameru a obcas na prilbu (na motorce). Pro litani sem musel koupit tu klicenku, pokus osadit ero kamerou nastojato dopadl otestovanim jak se chova stale vytazena aerodynamicka brzda :lol: Nak

Jak máš udělaný externí nabíjení? Četl jsem že to nabijí až na 4,9V tak bych to asi taky udělal.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od Nakadah »

Koupil sem si miniJXT (nebo miniJST?) konektory - samce a samici. Jsou to ty stejne konektory, co jsou na pidibaterkach pro Blade MCX/MSR. Na zadni strane kamery, vedle diry pro krouzek, je takove zesikmeni. Tam sem udelal dirku, protahl tudy dva dva tenke vodice a napojim primo na baterii. Z ni sem ale odpojil tu ridici elektroniku. Prave ta ma hlidat neprekroceni napeti - jenze u me nevypinala ani pri 4,3V. Takze baterka je pripojena natvrdo. Kamera vypne kdyz napeti padne na 3,6V. A jinak to nabijim proudem 150mA pomoci Ultramat12.

Nekde mam fotku, ale asi doma ve fotaku. Kdyz tak ji sem vecer dam. Nak
Karas
Kontaktovat uživatele:

#160 Příspěvek od Karas »

Nakadah píše:Koupil sem si miniJXT (nebo miniJST?) konektory - samce a samici. Jsou to ty stejne konektory, co jsou na pidibaterkach pro Blade MCX/MSR. Na zadni strane kamery, vedle diry pro krouzek, je takove zesikmeni. Tam sem udelal dirku, protahl tudy dva dva tenke vodice a napojim primo na baterii. Z ni sem ale odpojil tu ridici elektroniku. Prave ta ma hlidat neprekroceni napeti - jenze u me nevypinala ani pri 4,3V. Takze baterka je pripojena natvrdo. Kamera vypne kdyz napeti padne na 3,6V. A jinak to nabijim proudem 150mA pomoci Ultramat12.

Nekde mam fotku, ale asi doma ve fotaku. Kdyz tak ji sem vecer dam. Nak

Dík, ani jsem nevěděl, že na baterce je nějaká řídící elektronika. Kdyby tahle měla čočku vpředu tak se nerozmyšlím a kupim ji http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=13987
pepa57
Kontaktovat uživatele:

#161 Příspěvek od pepa57 »

já klíčenku nemám, mám něco jak je turnigáč, ale turnigáč to není. Konektor jsem dal na káblík malé USB a nabíjím ji pomoci iC6 - je tam lipolka jednočlánek, takže nabíjet ji na 4,9 V bych asi neriskoval.¨Jinak kamera na stojato - co jsem filmoval je kamerou na stojato - těsně u trupu, proto je vidět vrtule. když jsem ji dal na křídlo, musel jsem dát kousek balsy na druhé křídlo.
Karas
Kontaktovat uživatele:

#162 Příspěvek od Karas »

Ahoj, tak mi přišla Kechain z Ebay. Ale není to ver. 3, ale ver.8 . Dočetl jsem se, že to je shodný s 3. a 6. Tak uvidíme jaká bude obraz v terénu.
pepa57
Kontaktovat uživatele:

#163 Příspěvek od pepa57 »

kdy jsi ji objednával ?
Karas
Kontaktovat uživatele:

#164 Příspěvek od Karas »

Nakadah píše:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180487600644&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Tady.
zdekar

#165 Příspěvek od zdekar »

Karas píše:
Nakadah píše:http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180487600644&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Tady.

čti pozorně ;-) Otázka byla kdy?
Ale to můžu za Karase zodpovědět. Bylo to 27.10.
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Odpovědět

Zpět na „Procesory a jiné vychytávky“