Keychain kamera už na HC
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWAX:IT
Verze #3 - slape OK. Nabijeni mam externe. Nak
Verze #3 - slape OK. Nabijeni mam externe. Nak
Turnigy TR52DV tu "stojatou" mam doma. Prijde mi, ze obraz je mozna lepsi, ale je to jen subjektivni dojem. Pouzivam ji akorat jako webkameru a obcas na prilbu (na motorce). Pro litani sem musel koupit tu klicenku, pokus osadit ero kamerou nastojato dopadl otestovanim jak se chova stale vytazena aerodynamicka brzda
Nak
Nakadah píše:Turnigy TR52DV tu "stojatou" mam doma. Prijde mi, ze obraz je mozna lepsi, ale je to jen subjektivni dojem. Pouzivam ji akorat jako webkameru a obcas na prilbu (na motorce). Pro litani sem musel koupit tu klicenku, pokus osadit ero kamerou nastojato dopadl otestovanim jak se chova stale vytazena aerodynamicka brzdaNak
Jak máš udělaný externí nabíjení? Četl jsem že to nabijí až na 4,9V tak bych to asi taky udělal.
Koupil sem si miniJXT (nebo miniJST?) konektory - samce a samici. Jsou to ty stejne konektory, co jsou na pidibaterkach pro Blade MCX/MSR. Na zadni strane kamery, vedle diry pro krouzek, je takove zesikmeni. Tam sem udelal dirku, protahl tudy dva dva tenke vodice a napojim primo na baterii. Z ni sem ale odpojil tu ridici elektroniku. Prave ta ma hlidat neprekroceni napeti - jenze u me nevypinala ani pri 4,3V. Takze baterka je pripojena natvrdo. Kamera vypne kdyz napeti padne na 3,6V. A jinak to nabijim proudem 150mA pomoci Ultramat12.
Nekde mam fotku, ale asi doma ve fotaku. Kdyz tak ji sem vecer dam. Nak
Nakadah píše:Koupil sem si miniJXT (nebo miniJST?) konektory - samce a samici. Jsou to ty stejne konektory, co jsou na pidibaterkach pro Blade MCX/MSR. Na zadni strane kamery, vedle diry pro krouzek, je takove zesikmeni. Tam sem udelal dirku, protahl tudy dva dva tenke vodice a napojim primo na baterii. Z ni sem ale odpojil tu ridici elektroniku. Prave ta ma hlidat neprekroceni napeti - jenze u me nevypinala ani pri 4,3V. Takze baterka je pripojena natvrdo. Kamera vypne kdyz napeti padne na 3,6V. A jinak to nabijim proudem 150mA pomoci Ultramat12.
Dík, ani jsem nevěděl, že na baterce je nějaká řídící elektronika. Kdyby tahle měla čočku vpředu tak se nerozmyšlím a kupim ji http://www.hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=13987
- pepa57
- Kontaktovat uživatele:
já klíčenku nemám, mám něco jak je turnigáč, ale turnigáč to není. Konektor jsem dal na káblík malé USB a nabíjím ji pomoci iC6 - je tam lipolka jednočlánek, takže nabíjet ji na 4,9 V bych asi neriskoval.¨Jinak kamera na stojato - co jsem filmoval je kamerou na stojato - těsně u trupu, proto je vidět vrtule. když jsem ji dal na křídlo, musel jsem dát kousek balsy na druhé křídlo.
RC Morava v Moravanech na Moravě