Servá do 3,3 m Vetrona

Název je dostatečně samovysvětlující...
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jano10
Kontaktovat uživatele:

Servá do 3,3 m Vetrona

#1 Příspěvek od Jano10 »

Dobrý deň potrebujem poradiť aké serva dat do LS-3 od multiplexu váha cca 3,5kg a rozpätie je 3,3m. Mám dve serva hextronik MG-16 a neviem či sú vhodné na krídelka na výškovku a smerovku by som chcel kvalitnejšie obe serva tak do 60 eur
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Doktor »

No já bych tam dal něco s tahem rovnajícím se alespoň předpokládané hmotnosti letadla. Jinak 3,3m a 3,5 kg už bude vyžadovat asi raději serva z kategorie mini > 20g. Mg-16 (micro) už mi příde na takové éro jako málo.
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Jetson »

Já čekám do 3m na křidélka a klapky na tohle http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=8956
kocour
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od kocour »

Já se snažím do větroňů této velikosti (mám 4) nacpat serva standartní velikosti, kde se dá. HS-422,HS-475, C5077 a tedy v kabině a táhla nebo bowdeny. Pokud je nutné dát malá serva do ocasu, pak je dobrá předchozí rada, tedy síla serva=váze modelu a kovové převody. Standartní serva dám i na křidélka a brzdy, pokud se tam vejdou.
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
pepin

#5 Příspěvek od pepin »

u 4m větroně 4kg mám na křidélkách a klapkách Hextronic 14 mg,nelétám s tím žádnou divočinu a zatím dobré,na výškovku dávám pokud se vleze servo standartní velikosti,mám k němu větší duvěru.V podstatě jediným zpusobem,kdy jsem jednoznačně opakovaně spálil výkonově nedostatečné servo,bylo na klapkách,při dlouhém příkrém vyklesávání při buterfly.
TURING

#6 Příspěvek od TURING »

Ten Hextronik je jen 2,2kg - to fakt staci ?? :-O Neni a nebyl zadny problem ?
pepin

#7 Příspěvek od pepin »

TURING píše:Ten Hextronik je jen 2,2kg - to fakt staci ?? :-O Neni a nebyl zadny problem ?

Jak jsem psal,žádnou divočinu s tím nelétám,nějaký ten občasný výkrut,přistání ale povětšinou s buterfly i v letním parnu a zatím dobrý.Výchylky mám ale samozřejmě nastaveny na nutnou velikost manuálně,pouze doladěný elektronicky rozdíl levého a pravého křídla.

Silnější se mi tam nevlezlo tak jsem to risknul.
Odpovědět

Zpět na „Větroně“