PLACKY - NOVÉ HLASOVÁNÍ
-
Honelix
- Kontaktovat uživatele:
Nechci moc rejpat, ale nebude ten napis vazne maly? Jediny, ktery se mi zda zatim hodne dobry je ten od Holdy29, kde je jasne videt co ze jsem to vlastne za vec a odkud jsem vylezl... Myslim, ze kazda jina prkotina tam zmizi jak prd ve vetru. Osobne bych bral ten jeho, mozna s trochu pozmenenym erem v pozadi (nejakej technickej vykres nebo monografii era bych tam soupl)... Jinak nick myslim, ze je podminkou... tot vse... nezabijte me hned prosim 
Hitec Eclipse 7 + ASSANMoje modely: http://www.rcalbum.com/index.php?sum=453&amod
-
OuvejAchich
tak opět komunikace z výrobcem : Tak jsem projel celý ty topiky, vyzerá to pěkně
Jestli tam budete chtít měnit nick, tak budu potřebovat originál toho grafickýho návrhu - nejjednoduší bude, když mi daný grafik napíše na mejl a já se s ním domluvím - excelentní by byl .psd dokument, to by pak byla pohodička
Platit lze dobírkou, předem na účet či osobně. U tý devítky bude ten link opravdu nečitelný a to letadlo bude docela nevýrazný 
MK Katoda Sokolov :-)
DAF píše:Tak by se dala malinko zvětšit velikost písmen, pak by to bylo čitelné. Pokud jde o nick, já se spokojím s navrhunutým písmem. Nemusím to mít švabachem, azbukou, cyrilicí, stačí (třeba psaná) latinka.
Všechno jde. Stačí říct.Chtělo by nechat udělat zkušební vzorky. Tak dáme každý o korunu víc a tím se zaplatí.
Nejsem proti. Asi by Azy měl říct, jaké velikosti by ty placky mohly být. Vím, že se dělají různé rozměry. Podle toho je pak možno i upravit návrh. Když bude rozměr, vytiskne se to třeba jen na papír a bude možno posoudit, zda detaily náhodou nezaniknou, nebo zda nebudou tak malé, že stejně nebude poznat o co jde. Obrázek přes celý monitor 55" vypadá krásné, na 2" placce už je to horší
. Po technbické stránce do toho nebudu (a ani nemůžu) kecat, protože PC není mým hobby.
P.S. nemám tak velký monitor, to byla jen nadsázka
.
P.S. nemám tak velký monitor, to byla jen nadsázka
Hitec Aurora 9X