PLACKY - NOVÉ HLASOVÁNÍ

Sem budou přesunuty zajímavá vlákna ze Smetiště. Vlákno zde nemůže vzniknou, ale lze v něm pokračovat.

Jakou Placku chcete?

Anketa končí za pon 15.11.2010 17:17

1.
6
11%
2.
0
Žádná hlasování
3.
1
2%
4.
15
27%
5.
6
11%
6.
0
Žádná hlasování
7.
6
11%
8.
0
Žádná hlasování
9.
22
39%

Celkem hlasů: 56

Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od arda1 »

Díky - to jediný co bych akceptoval k připnutí na klopu saka... :wink: :lol: :lol: :lol:
Honelix
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Honelix »

Nechci moc rejpat, ale nebude ten napis vazne maly? Jediny, ktery se mi zda zatim hodne dobry je ten od Holdy29, kde je jasne videt co ze jsem to vlastne za vec a odkud jsem vylezl... Myslim, ze kazda jina prkotina tam zmizi jak prd ve vetru. Osobne bych bral ten jeho, mozna s trochu pozmenenym erem v pozadi (nejakej technickej vykres nebo monografii era bych tam soupl)... Jinak nick myslim, ze je podminkou... tot vse... nezabijte me hned prosim :wink:
Hitec Eclipse 7 + ASSANMoje modely: http://www.rcalbum.com/index.php?sum=453&amod
OuvejAchich

#33 Příspěvek od OuvejAchich »

Vytiskl jsem si zkusmo návrhy placek 4 a 9 ve velikosti 37mm. Pořádně čitelná je čtyrka, devítka se mi moc použitelná nejeví, např. adresa je téměř nečitelná.
"Cuiusvis hominis est errare;
nullius nisi insipientis in errore perseverare."
Azy
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Azy »

tak opět komunikace z výrobcem : Tak jsem projel celý ty topiky, vyzerá to pěkně :) Jestli tam budete chtít měnit nick, tak budu potřebovat originál toho grafickýho návrhu - nejjednoduší bude, když mi daný grafik napíše na mejl a já se s ním domluvím - excelentní by byl .psd dokument, to by pak byla pohodička :) Platit lze dobírkou, předem na účet či osobně. U tý devítky bude ten link opravdu nečitelný a to letadlo bude docela nevýrazný :(
MK Katoda Sokolov :-)
DAF
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od DAF »

Tak by se dala malinko zvětšit velikost písmen, pak by to bylo čitelné. Pokud jde o nick, já se spokojím s navrhunutým písmem. Nemusím to mít švabachem, azbukou, cyrilicí, stačí (třeba psaná) latinka.
Hitec Aurora 9X
Karas
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Karas »

DAF píše:Tak by se dala malinko zvětšit velikost písmen, pak by to bylo čitelné. Pokud jde o nick, já se spokojím s navrhunutým písmem. Nemusím to mít švabachem, azbukou, cyrilicí, stačí (třeba psaná) latinka.

Všechno jde. Stačí říct.Chtělo by nechat udělat zkušební vzorky. Tak dáme každý o korunu víc a tím se zaplatí.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od DAF »

Nejsem proti. Asi by Azy měl říct, jaké velikosti by ty placky mohly být. Vím, že se dělají různé rozměry. Podle toho je pak možno i upravit návrh. Když bude rozměr, vytiskne se to třeba jen na papír a bude možno posoudit, zda detaily náhodou nezaniknou, nebo zda nebudou tak malé, že stejně nebude poznat o co jde. Obrázek přes celý monitor 55" vypadá krásné, na 2" placce už je to horší :lol: . Po technbické stránce do toho nebudu (a ani nemůžu) kecat, protože PC není mým hobby.
P.S. nemám tak velký monitor, to byla jen nadsázka 8) .
Hitec Aurora 9X
Azy
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Azy »

už jsem to tu několikrát psal velikost je 37 mm
arda1
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od arda1 »

Sakra to tam ten BAN nevynikne... :wink: :lol: :lol: :lol:
Azy
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Azy »

tobě nechám udělat jednu speciální nech se překvapit :D :D :D
arda1
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od arda1 »

Super-díky moc... :wink:
holda29
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od holda29 »

Presne kvuli tomu jsem udelal uplne jednoduchy navrh v barvach fora, at je hned jasny, oc jde, ne aby clovek musel prijit cumakem k placce ;)
kpav
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od kpav »

holda29 píše:.... at je hned jasny, oc jde, ne aby clovek musel prijit cumakem k placce ;)

má pravdu předsedo :-) Myslím, že na č.4 je RCmanie k poznání z uplně víc jak největšejší dálky. A to je asi tak všechno co o plackách vím!
Karas
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Karas »

Obrázek
Mrkněte např. na tohle. Jsou tam také detaily. :wink:
Samozřejmě se mi taky líbí návrhy Holdy 29, ale když bude stejný motiv tak to bude taky na první pohled jasný oč jde. Ten kdo nezná rcmanii tak stejnak nebude vedět co to je ikdyž bude u toho. Neděláme přeci reklamu rcmanii.
cernos
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od cernos »

holda29 píše:Presne kvuli tomu jsem udelal uplne jednoduchy navrh v barvach fora, at je hned jasny, oc jde, ne aby clovek musel prijit cumakem k placce ;)

moje slova
Odpovědět

Zpět na „Smetiště - zajímavosti“