Dano píše:jozop píše:No 2 roky 100% fungovania elektroniky su fajn argument, a ktomu ti prave Eppmaniac dava za pravdu, ze to vies osadit dobre. Ja som zatial akrobatil na flashovi a telink Jak55 a fakt vela lietam na simulatore.
Takze na balzak si trufam a tesim sa, ale hladam radu do coho ist. Ak sa dozviem ze 150 cm je podstatne lepse ako 120 cm a rozdiel v cene nevelky (lebo haikong je lacnejsi) tal potom sa mi zda mudrejsie 150 cm.
Ak bude rozdiel maly, lebo extrem flight je super lietadlo tak vyhra 120 cm.
Ja tu k tomu napíšem ešte jednu vec.
Každý tu chce mať ten najlepší model na svete. Dovolím si tvrdiť, že najviac záleží na "rukách" a aj ten "najhorší" z tu poradených modelov toho "vie" x-násobne viac ako 90% z nás - pilotov. Takže je len na pilotovi pre čo sa rozhodne - aké lietadlo sa mu páči tvarovo a kolko do toho chce investovať.
Ja mám aj Katanu od Seba 1,25m a neskutočne dobre sa mi s ňou lieta ( a to je v nej 4xA123)..... super pilot by povedal, že pre neho je to nepoužitelné. Ja superpilot nie som a ani nikdy nebudem, ale zalietam si s chuťou.
prečo by superpilot povedal že je to nepoužitelné?
A ja nechcem mať ten najlepší model na svete,
mne sa Thunder páčil a chcel som ho ešte vtedy keď som ani nevedel ako vyzerá,už z počutia to že bude mať krídíelka cez pol krídla Že je to kompozit , a Že bude robený moderným designom ma dostalo a keď som poprvý raz videl fotkU ( z WAG 2009 ) tak ma dostal a nechcel som iný model.Mne osobne sa páči a lieta sa mi s ním super.
A tiež niesom super pilot,skôr to robím lebo ma to baví