Phoenix 3.0 Beta

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Zpráva
Autor
Georg9

#16 Příspěvek od Georg9 »

rampa_mckvak píše:Jo díky. To raději počkám až bude oficial cz verze. Jsem tak nějak závislej na mém mateřském jazyku.
Je mě jasný, že se tu nikdo nebude detailně vypisovat se změnama. Myslel jsem, tak zhruba, jako, že je lepší grafika, více nastavení, lepší fyzika.

Co mě třeba štve je to, že když lítám s letadlem co se háže z ruky tak s ním vlastně nejde normálně přistát. Hned je tam kreš. Když ho vypnu, tak zas se obtížně to letadlo dá hodit. Já teda na nic lepčího nepřišel.

čau co se týká házení např, Radian a spol, tak si myší nebo ovladačem můžeš nastavit směr, výšku hodu a přidáním plynu se to hodí, docela me to překvapilo, v 2.5 to bylo jinak, nebo to mohlo být nekde skryto, každopádně tedka házíš defaultně jako by z ruky... Jinak asi myslíš typ samokřídla že při přistání dycky dojde crash, tak to sem taky nejak nepochopil proc to tak je, ale lítám spíše vrtulníky, tak sem po tom nepátral, každopádne na to přistání je to defaultne stejný jak v 2.5, treba se nekdo ozve kdo tohle lítá a nejak to poresil...
cthulhu

#17 Příspěvek od cthulhu »

Zdar lidi,
nainstaloval jsem si Beta verzi a jelikož mám stroj s Phoenixem offline a stahoval jsem si i modely a updaty taky offline, prosím, jestli by mi někdo nemoh poslat data s modelem T-Rex 550-E (3G) na email cthulhu(zavináč)volny.cz. Je to jedinej model, kterej mě zajímá a zatím to stáhnout mimo program asi nejde. Předem dík...
Mini Titan FBL + Align 3G + Align 3GX Compact
Aurora 9 (Mode 2)
midiborec

#18 Příspěvek od midiborec »

cthulhu píše:Zdar lidi,
nainstaloval jsem si Beta verzi a jelikož mám stroj s Phoenixem offline a stahoval jsem si i modely a updaty taky offline, prosím, jestli by mi někdo nemoh poslat data s modelem T-Rex 550-E (3G) na email cthulhu(zavináč)volny.cz. Je to jedinej model, kterej mě zajímá a zatím to stáhnout mimo program asi nejde. Předem dík...

Kód: Vybrat vše

http://www.edisk.cz/stahni/97662/trex550e3G.zip_1.95MB.html
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
cthulhu

#19 Příspěvek od cthulhu »

midiborec píše:

Díky moc - hned, až přijedu o půlnoci domů, tak to otestuju. Ještě jednou díky!
Mini Titan FBL + Align 3G + Align 3GX Compact
Aurora 9 (Mode 2)
midiborec

#20 Příspěvek od midiborec »

cthulhu píše:
midiborec píše:

Díky moc - hned, až přijedu o půlnoci domů, tak to otestuju. Ještě jednou díky!

Nemáš zač snad zadne soubory nebudou chybet kdyby jo tak napis ktere a zase je upnu...
verich

#21 Příspěvek od verich »

Mám phoenixe 2.5v v českém jazyce. Je ten upgrade na 3.0 taky CZ ??
bflame
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od bflame »

Este nieje cz ale urcite bude
DX7s + Phoenix protos 500
FlyBear

#23 Příspěvek od FlyBear »

Nainstaloval jsem si upgrade na verzi 3beta (původně jsem měl 2.5v).

Bohužel program od té doby nejde vůbec spustit. Při spuštění sice naběhne standardní úvodní obrazovka Phoenixe jako dřív - ale stále ukazuje verzi 2.5v - a po chvíli mi windows nahlásí, že aplikace přestala pracovat a bude ukončena.

Mám Win 7 / 64bit.

Vygooglit se mi o tomhle problému nic nepodařilo.
Prosím o nějakou ideu, kde hledat problém, pokud se s ním již někdo setkal a pořešil...
midiborec

#24 Příspěvek od midiborec »

FlyBear píše:Nainstaloval jsem si upgrade na verzi 3beta (původně jsem měl 2.5v).

Bohužel program od té doby nejde vůbec spustit. Při spuštění sice naběhne standardní úvodní obrazovka Phoenixe jako dřív - ale stále ukazuje verzi 2.5v - a po chvíli mi windows nahlásí, že aplikace přestala pracovat a bude ukončena.

Mám Win 7 / 64bit.

Vygooglit se mi o tomhle problému nic nepodařilo.
Prosím o nějakou ideu, kde hledat problém, pokud se s ním již někdo setkal a pořešil...

Ted jsem si vsimnul ze me to take ukazuje :)) ale zatim jede mi to vcera mi to take nejak blblo tak sem to celi preinstaloval a zatim to jede ... Vyzkousej v dokumentech prejmenovat Phoenix Rc třeba na PhoenixRC1 a kdyz pak pustis znovu phoenixe tak bude chtit komplet znova nastavit tak vyzkousej jestli to bude dobry pokud ne tak tu jednicku zase odmaz a nove vytvorenou slozku smaz at tam mas to svoje nastaveni.
FlyBear

#25 Příspěvek od FlyBear »

midiborec píše: Vyzkousej v dokumentech prejmenovat Phoenix Rc třeba na PhoenixRC1 a kdyz pak pustis znovu phoenixe tak bude chtit komplet znova nastavit tak vyzkousej jestli to bude dobry pokud ne tak tu jednicku zase odmaz a nove vytvorenou slozku smaz at tam mas to svoje nastaveni.

To jsem už včera taky udělal - bylo to tu už popsaný na fóru (vlastně to byla jediná rada, kterou se mi podařilo najít).

Ale výsledkem bylo jen to, že jsem musel znovu projít nastavením rádia. Tentokrát ovšem ve skoro nečitelné podobě, na obrazovkách byly divné barvy a chyběly některé texty. Na závěr to stejně spadlo na stejném místě - tedy v okamžiku, kdy se měl rozjet samotný simulátor.

Našel jsem taky v adresáři logovací soubor, do kterého se zapisují jednotlivé kroky při startu aplikace Phoenix. Z jeho obsahu je patrné, že projde celá úvodní inicializace. Pak ale soubor končí sdělením "Starting runtime..." Start ale neproběhne - aplikace se v tomto okamžiku ukončí.
scarabeus

#26 Příspěvek od scarabeus »

Vyvojarum uz jsi to psal?
midiborec

#27 Příspěvek od midiborec »

Stahnul sis z jejich Offic stranek uptdate na verzi 3.0 ? pak pustis hru das aktualizovat vehre a stahne se ti nejnovejsi verze 3.0 k a spoustu novejch modelu.
FlyBear

#28 Příspěvek od FlyBear »

scarabeus píše:Vyvojarum uz jsi to psal?

Jo, psal. Poslal jsem jim i ten log soubor.

Před chvílí odpověděli asi v tom smyslu, že se jedná o vzácnou chybu, kdy upgrade z nějakého důvodu nepřepsal všechny soubory, které přepsat měl.

Doporučili mi kompletně odinstalovat Phoenix RC z počítače a pak znovu nainstalovat zakoupenou plnou verzi z originálního CD.

To taky dnes večer udělám a budu zase lítat na simu a ne řešit softwarové nedodělky, toho mám přes den v práci dost :)

No, možná ještě zkusím zaexperimentovat a zjistit, proč ten upgrade nepřekopíroval co měl, uvidíme dle nálady...
FlyBear

#29 Příspěvek od FlyBear »

midiborec píše:Stahnul sis z jejich Offic stranek uptdate na verzi 3.0 ?

Bohužel stáhnul.

midiborec píše:pak pustis hru...

Ne, pak už si nic nepustím :evil:
V tom je ten problém - po upgrade už Phoenix nenabíhá.

midiborec píše: ...das aktualizovat vehre a stahne se ti nejnovejsi verze 3.0 k a spoustu novejch modelu.

Jo, to zní krásně :)
Ale nejdřív se musí nějak pustit ten Phoenix. A to nejde...
FlyBear

Hotovo

#30 Příspěvek od FlyBear »

Zkusil jsem ještě jednou přeinstalovat Phoenix a pak provést update na verzi 3beta.

Neprošlo to, stejný výsledek, i když jsem tentokrát prováděl update s právy správce a navíc jsem k adresářům Phoenixe přiřadil všechna práva všem uživatelům.

Tož nic.
Zůstanu o verze 2.5v, která funguje :P
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“