rampa_mckvak píše:Jo díky. To raději počkám až bude oficial cz verze. Jsem tak nějak závislej na mém mateřském jazyku.
Je mě jasný, že se tu nikdo nebude detailně vypisovat se změnama. Myslel jsem, tak zhruba, jako, že je lepší grafika, více nastavení, lepší fyzika.
Co mě třeba štve je to, že když lítám s letadlem co se háže z ruky tak s ním vlastně nejde normálně přistát. Hned je tam kreš. Když ho vypnu, tak zas se obtížně to letadlo dá hodit. Já teda na nic lepčího nepřišel.
čau co se týká házení např, Radian a spol, tak si myší nebo ovladačem můžeš nastavit směr, výšku hodu a přidáním plynu se to hodí, docela me to překvapilo, v 2.5 to bylo jinak, nebo to mohlo být nekde skryto, každopádně tedka házíš defaultně jako by z ruky... Jinak asi myslíš typ samokřídla že při přistání dycky dojde crash, tak to sem taky nejak nepochopil proc to tak je, ale lítám spíše vrtulníky, tak sem po tom nepátral, každopádne na to přistání je to defaultne stejný jak v 2.5, treba se nekdo ozve kdo tohle lítá a nejak to poresil...