Dopadení ROMSKÝCH ZLODĚJŮ v přímém přenosu!!!

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
JMalik

#46 Příspěvek od JMalik »

Když mi vykradou auto, domeček....., tak to beru jako povinný odvod daní.
Hlavně , že to není tak dvakrát do roka. Zatím mě ty radostné události postihují tak cca 1x za 3-5 let.
To se mi zdá v této zemi jako celkem normální a zatím si kvůli tomu nebudu pořizovat samopal a řešit to :lol:
coro

#47 Příspěvek od coro »

Mne je jedno či sú hnedí či bieli - takže za rasistu sa nepovažujem.
To že niekto niečo potichu, tajne, ukradne, je asi v tejto dobe samozrejmosť, čo už..
Čo mi vadí je to zastrašovanie, hrozba násilia na ulici. Počet zamestnancov polície nejak nezodpovedá počtu takých čo by tomu bránili - kde sú? Merajú rýchlosť?
A že keby takého hajzla niekto zložil, tak ho zavrú ako za človeka - to je na tom najhoršie. Keby zavierali hajzlov včas, bolo by lepšie. Alebo keby fungovalo právo na sebaobranu, čo dnes príliš nefunguje - to by si po čase možno aj menej dovoľovali, lebo teraz im nič nehrozí.
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Lindbergh »

coro: A ještě je třeba zmínit fakt, že takovej ksindl nemusí ve vězení makat. Nechápu, jak může někdo kdo je zdravej "žít a neumřít hlady", když nemusí pracovat...fakt nepochopitelný. Kdyby je tak šlo ty šmejdy vysadit někde na pustým ostrově jako Robinsona Crusoe...ať ukážou, jestli bez pomoci nás daňových poplatníků přežijou, dokážou si sehnat potravu, vodu a neumrznout v zimě :twisted:
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
AR1
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od AR1 »

Ono s tím vězením a prací je to trochu jinak. Kdo dělá, má výhody, jako je třeba častější sprcha. Vězňové mají budíček v 5.00 a potom již nesmí na postel. A aby je to víc "bavilo", tak je bachaři nepouštějí ani třeba do posilovny, takže celý dny dřepí na židli a čumí na televizi. A po pár dnech či týdnech by šli do práce docela rádi. Jenže ona žádná není.
Stát na to kašle.
coro

#50 Příspěvek od coro »

Lindbergh píše:coro: A ještě je třeba zmínit fakt, že takovej ksindl nemusí ve vězení makat. Nechápu, jak může někdo kdo je zdravej "žít a neumřít hlady", když nemusí pracovat...fakt nepochopitelný. Kdyby je tak šlo ty šmejdy vysadit někde na pustým ostrově jako Robinsona Crusoe...ať ukážou, jestli bez pomoci nás daňových poplatníků přežijou, dokážou si sehnat potravu, vodu a neumrznout v zimě :twisted:

Riešenie nebude možné, kým tú prácu nedostanú - jesť musia, ak nebudú mať čo jesť tak budú zarezávať okoloidúcich alebo rabovať, aj keby pritom každého druhého zastrelili policajti.
Ale nech mi nikto netvrdí že by sa nenašlo nič čo by mohli robiť - len kvoli pracovnému návyku a tomu aby im viac nevyhovovalo len čakať na dávky. Až kto by nechcel tak taký by začal až potom, z nudy v base. Len to by musel štát namiesto trápnych dávok tie "aktivačné práce" požadovať.
strycArtus
Kontaktovat uživatele:

Re: romové

#51 Příspěvek od strycArtus »

kovaco píše:Kluci, už jsem tady něco napsal o romech. Jestli chceme cpát lidi do pytle podle toho, že nectí naši pracovitost a kulturu, něco je asi špatný. Neříkám, že mě taky nese....ou ti romové, kteří jezdí v meďourech, pasou svoje sestry na různých místech ČR,(například Rudná) atd. Ale je chyba někde jinde. Prostě naše vlády se....ou na tento problém, který neustále narůstá a jednou to bude daleko horší, jako čím zaplatit důchodce, že jo. Takže co s tím? :roll:
OK53

Stejná práva a povinnosti pro všechny bez rozdílu barvy pleti, náboženství a politické příslušnosti. To s tím.
RIP
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od RIP »

Mě to přijde spíš smutný, protože co s takovejma lidma? Resp. jak je zapojit do společnosti? Mělo by se to začít nějak řešit je to něco jako bezdomovci je to v podstatě zločin (protože většina z nich krade a dělí se jen na ty zavřený a ještě nedopadený), jenže je otázka jak rozlišit ty lidi, který jsou schopný zapojit do společnosti a jak ty co ne a jak s něma nakládat?

Podle mě asi jako s nemocnejma tzn. dat je do nějakýho sanatoria a v ramci možností je rozdělit na ty co jsou schopný normálně fungovat a zbytku umožnit důstojnej život - rozhodně bych je nenechával volně na ulici.
coro

#53 Příspěvek od coro »

"sanatorium" v tomto ponímaní, bude ľahká basa?
Problém je, že nemôžeš tých čo si privyrábajú kradnutím, oddeliť - nemali by komu.
Možno by sa časť dala umiestniť v parlamente, toľko čo by potrebovali by sa tam nejak stratilo v zaokrúhlení.
Prorock
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Prorock »

Mě to přijde spíš smutný, protože co s takovejma lidma? Resp. jak je zapojit do společnosti? Mělo by se to začít nějak řešit je to něco jako bezdomovci

Podle mne je problém v těch jejich komunitách (a generacemi děděné "pseudokultuře"), kde žijou sami se sebou, vyčleněná od osatní společnosti. U nás na městečku je jedna jediná rodinka, prý si koupila barák, a je naprosto v pohodě. Kdyby byly rodiny, páry či jednotlivci samostaně ve společnosti - a ta je tolerovala, ne útočila na ně, a byly by zapojeni do klasického ekonomického chování-tj. práce=peníze, nepráce=chvíli dávky, pak půjčky a když nezaplatíš a za každé chování proti společnosti nemilosrdě kriminál, tak by se dost přiblížili naší spol.
Prostě rozbít jejich komunity, nabídnout práci, bydlení, neházet klacky pod nohy a pokud sejdeš z cesty=kriminál.
KarelSkala

#55 Příspěvek od KarelSkala »

Za zlodějnu amputace ruky a když si nedá pokoj tak amputace i té druhé.
bitovod

#56 Příspěvek od bitovod »

Prorock píše:... Prostě rozbít jejich komunity, nabídnout práci, bydlení, neházet klacky pod nohy a pokud sejdeš z cesty=kriminál.

Jen malá technická - nám "přizpůsobivým" tu práci a bydlení nabízí kdo? O klackách pod nohy bych se asi taky dokázal chvilku bavit (jsem OSVČ) a o kriminále toho zatím moc nevím, ale tuším, že když něco podělám, tak mě opakování mantry "dyškrymynacia pyčo" od basy nezachrání.
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
arda1
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od arda1 »

KarelSkala píše:Za zlodějnu amputace ruky a když si nedá pokoj tak amputace i té druhé.
Ty jsi v životě nikdy nic neukradl ? Myslím ž eby ses měl naučit jíst levou popřípadě nohama.... :wink: :lol: :lol: :lol: arda1BOT
ICQ 638556901
Prorock
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Prorock »

To byl jen takovej nápad na papíře, jasně že v praxi by se našlo spousta problémů. Ale dělat by se něco mělo, ne ? Od toho jsou tu ti nahoře..
midiborec

#59 Příspěvek od midiborec »

Kdo nevi jak to stou pracvi chodi tak to nepochopi... Prace je jenze jim se nechce delat.
Nevim jak je to jinde ale tady obce na Prostějovsku vzdycky brali na obec par lidi z pracaku na pul roku aby si odpracovali urcitej počet hodin do roka mezi nima byli cigani či romove a chodili jak se jim chtelo a po veplate vhodili vseci maroda a prisli az zatyden a nemeli zase nic .Vim očem mluvim vidim to tu kazdy den a taky uz jednou otcovi ukradli mobil jenze je dobre znat lidi z kriminalky pak nebyl problem si ten telefon zpet dohledat a kde byl ? v Prostejove u ciganu a ten delal ze oničem nevim a nevi jak se to tam vzalo.... tak tak to je stou praci :wink:
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“